Sadece akşamları bakıyorsun sanırım bebeginize çok rahat bir hayat bana göresabah 7 uyanış, duş, kahvaltı
sabah 9 mesai başıakşam 6 da çıkış
eve gel yemek ye toparla 4 ayaklı oğluşumuzla oyunlar oyna, net flix eşliğinde çay kahve keyfi
öpüş,koklaş ve yatış
tek fark haftanın 2 günü hamile pilatesine gidiyorum
Offf o çok fena benimki sırf o yüzden emmeyi bıraktı tepki verme hiç ama çok acıyo yaBenimki 5. Disini cikartiyor emzirirken bi isirdi ki sorma bagirmadim ama gozlerim yas dolduu
Ben icime icime bagiriyorum gozler dolmus oda kahkaha atiyor bide kurban oldugum ama bagirmiyorum asla korkar daha emmez diyeOfff o çok fena benimki sırf o yüzden emmeyi bıraktı tepki verme hiç ama çok acıyo ya
Bahar depresyonuna girmiş olmayın devamlı uyumakta iyi değilsabah kalkıyorum hazırlanıyoruz eşimi servise bırakıp anneme geçiyorum 45 dk oturuyorum işe geçiyorum 10 saat boyunca hiç bir iş yapmadan oturuyorum akşam eve gidiyorum yemek yiyemiyorum hop uykudayım
Bahar depresyonuna girmiş olmayın devamlı uyumakta iyi değil
Ondan o zamansadece hamileyim
Hayatımdan pek sık şikayet ederim, bu günlük rutin denilen şeyi yapmak için mi geldim ben dünyaya, farklı şeyler olmalı diyerek...
3-4 gündür basit bir hastalığı atlatmak için çabalıyorum. Allah büyük dert vermesin, sağlıktan kıymetli hiçbir şey yok hayatta.
Sağlığımız yerinde olsun da sıkılalım daha iyi
Rutin de büyük bir nimettir anlayabilirsek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?