- 23 Ekim 2014
- 8
- 1
- 8
- 43
Gündelik temizliğe gidiyorum 4 yıldır bu işi yapıyorum farkı fark edeceksiniz.beylikdüzü çevresinde olan temizlige yardımcı bayan arıyorum. ilgilenen arkadaş var mı ???
4 yıldır gündelik temizlige gidiyorum farkı fark edeceksinizEsenyurt çevresinde temizlikçi aranıyor. Ortalama 2 haftada bir lazım oluyor .
msc_e@hotmail.com facecook adresimden bana mesaj atın
Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır farkı fark edeceksinizdilekhizarci_34@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz
Gündelik temizlik yapıyorum 4 yıldır farkı fark edeceksiniz
İrtibat 0541 748 48 05
bende 3 yarım gun gelebılecek ütü çamaşır yemek temizlikte yardımcı olacak bayan arıyorum. yukarı dudullu şerifali taraflarında oturuyorum. çocugum yok, 3+1 evde oturuyoruz, eşimde bende master yaptıgımız için evle ilgilenemyoruz. iş arayan varsa 0 505 693 94 62 den ulaşssın lütfen
Merhaba birini buldunuzmu acabaAnadolu yakasinda oturuyorum, evim 3+1 ama cok kucuk, esyam da az.Cok acil ayda 2 kere tum gun gelecek bir yardimci aritorum fakat buraya ne kadar guvenebilirim bilmiyorum
Merhaba,hazir konusu acilmisken bende bu kadar tecrubeliyi birarada bulmusken bisey sormak istiyorum.yardimci olur,cevap verirseniz cok sevinirim.ben uzun zamandir gundelikci almayi dusunuyorum,buna imkanimda elveriyor.egzamam var esimde cok kiziyor niye yoruyosun kendini,cagir birini diye.simdiye kadar ki geri durusum sadece su meseleden.sizler eve gelen gundelikciye ogle yemegi hazirliyor musunuz?bir kere cagirdim iki kisi geldi ve benden resmen kahvalti istediler.hazirlarim gocunmam ama tavirlari cok kabaydi.hadi kahvaltiyi zaten sabah bize hazirladigimdan yerlerde ben onlara ogle yemegi hazirlamak zorunda miyim?ben kendim bile iki ogun yiyorum mesela.gunler kisa zaten ogle yemegi hazirlarsam hangi ara temizligi yapacaklar.ha is bittikten sonra bi cay ikram ederim yaninda biseylerle ama obir turlusu temizlikci cagirdigima bile degmez gibi geliyor.kusura bakmayin cok yazdim,simdiden tesekkur ederim cevaplar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?