Günlük Temizlikçi Kadın Çalıştıranlar Paylaşalım Mı ?

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

ben de haftanın 5 günü sabah 8.30 aksam 16.30 bayan aldım ama ne iş yaptrsam onu düşünüyorum sabah oğlumu okula götürüyor akşamda alıyor. ütü temizlik yemek saat 13:00 de bitiyor. ama oğlumu 16:00 da almaya gittiği için mecbur tam gün alıyorum. abi evde iş olmayınca birlikte çay kahve içiyoruz

Ankarada ev temizligine Güvenilir ve temiz referanslı çalışan yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum 0545 327 53 85 den ulaşabilir

Merhaba.. Bende temizlik elemanı arıyorum cam silmede iyi birisi olsa.. Ama kimse iletişim vermiyo dilerseniz bildiginiz eleman üyelerin numaradınıda bıraksanız daha çok yardımcı olmuş oluruz

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba.. Fiyat aralığınıda söylermisin cam duvar ne kadar olur ve tüm temizlik ayrı ayrı

Ü

üsküdar Umranıye Kadıköy Bostancı Maltepe bolgelerıne temızlıge gıdılır ırtıbata gecebılırsınız
Özelden numara yazarmısınız ben anadolu yakasında yarım gün çalışabilecek birini arıyorum

Çok şaşırdım doğrusu ,çok şanslısınız:) Ben ataköydeki yeni taşınacağım evim için bir yardımcı arıyorum, tadilat yapıldı önce tadilat sonrası temizlik yapılacak sonra da haftada birdüzenli almak istiyorum.Süperwoman yardımcınızın numarasını bana yazarmısınız sakıncası yoksa

İstanbul halkalı çevresi deneyimli temizlikçiyim.. acill işler arıyorum

Merhabalar çok acil ise ihtiyacım var temizlikte utude kesinlikle memnun kalırsınız isimi titizlikle ve zevkle yaparım pendikte oturuyorum ulaşım sorun değil yeterki iş olsun gidebilirim yardımcı olursaniz sevinirim

Merhaba.kadıköy de oturuyorum çok yoğun çalıştığımda eve vakit ayırmak pek mümkün olmuyor.yine de yapmaya çalışıyorum.ama ayda 1 yada 3 haftada bir sürekli olarak gelebilecek kadıköy bölgesinde güvenilir (gerçekten temizlik yapan) birine ihtiyacım var.tavsiye edebileceğiniz birileri var mı

Kadıköy/ Göztepe civarında oturuyorum. Her hafta yarım gün gelecek temizlikçi arıyorum. Ama gerçekten kendi evi gibi temizlik yapan birisini arıyorum.
Merhaba.Ben de kadıköy de oturuyorum.Benden önce siz yazmışsınız tavsiye edebileceğiniz birini bulabildiniz mi?Benm de biran haftada bir gelebilecek birine ihtiyacım var.

Merhaba.. Fiyat aralığınıda söylermisin cam duvar ne kadar olur ve tüm temizlik ayrı ayrı
Mesajla
tel numaramı mesajlar bildiriyorum hala arayışınız devamı ediyorsa goruselım

mrblar gunluk ne kadara geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…