İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum
merhaba hanfendi cep numaranızı müsait olduğunuzda özelden yazarsanız dönüş yapıcam hayırlı günleriletişime geçebilir miyiz?
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum
Merhaba gmrüşebilirizİstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum
Kendisi referransımdır annesi ve kendisiyle uzun zamandır çalışıyoruz ankarada ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum 0545 ... den bana ulaşa bilirsiniz3+1 evime her cumrtesi yarım gün gelecek yardımcı arıyorum, makinayla detaylı olmayan ev süpürme, çamaşır katlama, haftada 5-6 tane cıkan gomlek utuleme gibi ihtiyaçlarım war, elinin hızına bağlı olarak 4-5 saat için.. yer ANKARA-EMEK mahallesi
üsküdar Umranıye Kadıköy Bostancı Maltepe bolgelerıne temızlıge gıdılır ırtıbata gecebılırsınızMerhaba gmrüşebiliriz
Merhaba ben Şişli'de oturuyorum. Her hafta yarım gün temizlik için birine ihtiyacım var. Gerçekte kendi evini nasıl titizlikle temizlik yapıyorsa o şekilde temizlik yapmasını istiyorum ve tabikide güvenilir olması öncelik. Arkadaşlar sizlerde memnun kaldığınız ve bu civarda gelebilecek birini verirseniz seviniri
Merhaba bende ist. Avrupa yakasında oturuyorm evlere temizliğe gdiyorum deneyimliyim ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?