Günlük Temizlikçi Kadın Çalıştıranlar Paylaşalım Mı ?

Merhaba arkadaslar. Ankara Bilkentte oturuyorum. Haftada uc gun sabah sekiz aksam 15 30 arasi ev islerinde yardimci bayan ariyorum. Aylik 600 tl vermeyi dusunuyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

iletişime geçebilir miyiz?

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba gmrüşebiliriz

="karabatakk, post: 39254684, member: 525787"]istanbul avrupa yakası gundelik temizliğe gıdılır.. acillll hemen gidebilceğim işler
arıyorum[/QUOTE]
....görüşebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ankarada ev temizlihine surekli islerim vardir efendim reveransda veririm. yardimci arayanlardan ban ..... den ya

Kendisi referransımdır annesi ve kendisiyle uzun zamandır çalışıyoruz ankarada ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum 0545 ... den bana ulaşa bilirsiniz

Merhaba ben Şişli'de oturuyorum. Her hafta yarım gün temizlik için birine ihtiyacım var. Gerçekte kendi evini nasıl titizlikle temizlik yapıyorsa o şekilde temizlik yapmasını istiyorum ve tabikide güvenilir olması öncelik. Arkadaşlar sizlerde memnun kaldığınız ve bu civarda gelebilecek birini verirseniz seviniri

Hanımlar,
lütfen burda Çerez dağıtır gibi telefon numarası ve mail adresi yazmayın, yasak.
Yasak olmasının sebebiyse sitenin herkese açık bir platform olması, burayı her cinsiyetten, her karakterden insanlar ziyaretçi olarak okuyabiliyor, yarın birgün ki pek çok üyenin başına geldi, telefon numaralarınız olmadık insanların eline geçer taciz edilirseniz sorumlusu Kadınlar Kulübü değildir.

Merhaba bende ist. Avrupa yakasında oturuyorm evlere temizliğe gdiyorum deneyimliyim ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz

Ankara batikentte oturuyorum ev temizliğine yardimci arıyorum düzenli 15 günde 1

Herkese merhabalar..Antalya Kırcamide oturuyorum.. Güvenilir bir temizlikçi bayan arıyorum.. 2 haftada bir gelip kendine göre sistem kurabilir, mesela genel temizlik her seferinde olur ama bunun dışında birinde mutfak dolapları, bir gelişinde atıyorum banyo daha detaylı diğerinde perdeler yani böyle yayarak ama temiz titiz bir bayan arıyorum. Ücret konusunda kendisiyle anlaşırız sorun olacağını sanmıyorum..

Merhaba bende ist. Avrupa yakasında oturuyorm evlere temizliğe gdiyorum deneyimliyim ilgilenirseniz iletişime geçebiliriz

Mrb. Sarıyer madendeki evime haftada iki yada üç yarım gün yardımcı arıyorum.özelden yazamıyorum. İlgilenirseniz özelden tel atın lütfen görüşelim. Baska ilgilenen arkadaslar olursa sizde atın lütfen. Acill birini bulmam lazım iki hafta sonra doğum var inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…