Günlük Temizlikçi Kadın Çalıştıranlar Paylaşalım Mı ?

merhaba diğer kalan günler için görüşmek isterim. dönüş yaparsanız sevinirim . teşekkürler...

Ben Çorlu'da oturuyorum. Düzenli olarak evime temizliğe gelecek bir bayan arıyorum. Önerisi olan varsa çok sevinirim.

Adıyaman da değişmemişsin yarım gün 80 tam gün 140 tl.kışdan yaza geçerken ,yazdan kışa girerken 6 ayda bir mutlaka(duvar silme,oda değişimi vs) ,üç ayda genel (cam,ağır dolap altları, mutfak dolap,tencere tava parlatma,perdetemizlikvs) için,15 günde ise çok yoğun çalışırsam gündelik çağırıyorum.h epsindede yarım günde bitiyor.evde düzen oturtmuşum.ć alışan bayanım .

Merhaba bende ataşehir de 15 günde bir gelecek bayan ariyorum titiz ve güvenilir olmali

Merhaba; Ankara Balgat Cevizlidere'de oturuyorum. Haftada bir yarım gün gelecek yada 15 günde tam gün gelecek bir kadına ihtiyacım var. Temizlik ve ütü işlerim yapılacak.

Merhabalar,
Ankara Çayyolu temizlik ve ütü için haftada 2 gün gelecek birini arıyoruz. İlgilenen veya tavsiye verecek birileri çıkar mı acaba?

Merhabalar
İstanbul atasehır de oturuyorum.haftada bır gun gelebılecek temızlık ve utu ısınden anlayan bırını arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…