Arkadaslar bana haftada 3 gun 400 tl ye gelen bir bayan var ayda 400 tl tabi yanlıs anlasılmasın :) ve gayet memnunum saolsun sabah 9 da geliyo ve işi bitmeden asla cıkmıyo.. Aslında sabah 9 aksam 5 anlasmamıza ragmen işimi bitirmeden cıkamam dediği için cıkması 6yı buluyor. Cok sukur ben cok memnunum temizliği cok iyi solenen her seyi cok iyi yapıyo sadece yemek konusunda basarısız ama olsun ben onu da cok dert etmiyorum.. Bildiğim kadarıyla haftada 2 gun bos gunu var bu bayanın ankaradaki arkadaslar için soluyorum ihtiyacı olan varsa bana ozelden mesaj atarsanız ben numarasını veririm.
Ben zamanında cok zorda kaldıgım için biliyorum yardımcıya duyulan ihtiyacı o yuzden elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah
merhaba diğer kalan günler için görüşmek isterim. Dönüş yaparsanız sevinirim
Merhaba hala iş arıyormusunuzz.İstanbul halkalı çevresi deneyimli temizlikçiyim.. acill işler arıyorum
Iyi gunler halen temizlikci yardımcı ariyormusunuzMerhaba bende ataşehir de 15 günde bir gelecek bayan ariyorum titiz ve güvenilir olmali
Iyi akşamlar fiyat ne dusunuyorsunuzMerhabalar
İstanbul atasehır de oturuyorum.haftada bır gun gelebılecek temızlık ve utu ısınden anlayan bırını arıyorum.
Iyi akşamlar halen bayan ariyormusunuzMerhaba bende ataşehir de 15 günde bir gelecek bayan ariyorum titiz ve güvenilir olmali
Iyi akşamlar halen bayan ariyormusunuz
Samandira da oturuyorum . Eğer mümkünse çalışmak isterimArıyorum
Arkadaşlar temizlik için hangi sürelerde kadın alıyorsunuz?
Haftalık ,günlük ,aylık ,birkaç gün yarım gün ,tam gün vs ...
Kadına hangi işleri yaptırıyorsunuz?
Kadınlarla çalışmak gerçekten güç olmuş.
Hepsi çok uyanık , hep kendileri adına düşünüyorlar.
Sağlık sorunlarım nedeniyle almak zorundayım.
Haftada iki kez ,yarım gün geliyordu.
Baktım çok iş üremiyor bu yıl haftada bir keze düşürdüm.
Tam güvenilir bir kadın bulsam günlük yarım günden almak istiyorum.
Ama maalesef her birinde farklı durumlar oluyor.
Günlük alan arkadaşlar var mı ,ne kadar ücret veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?