Günümüzün hastalığı !

Neden haram olsun ki? Ortada nasil bir emek var... destekledigim bir olay degil ama meslek olarak siz baska bir sey secmissiniz, onlar bunu secmis.
Kenar mahalleden cikan bile acarkentten ev alabilmisse siz neden asgari ucretli işe kaldiniz buna yogunlasin :)

Haram ne alaka yav
Arkadaş şu şekilde düşünüyor olabilir
Dinimizde emek-rızık ilişkisi vardır. Çalışma emek verme olmadan kazanılan para haramdır. Misal kumar, milli piyango, paradan para kazanma yani faiz.

Sosyal medyada video paylaşarak kazanma konusu haram mı değil mi bilemem ama arkadaş onu ima etti sanırım.

Saçmaymış

Türkiye’de kıyafet yok mu?

Ya hele ismini vermeyim şimdi ama bir kadın var. O da villaya transfer olan tiplerden.
Kac kez yazacaktim zor tuttum kendini. Kadin ve ailesi bildiğin bedava yiyip içmekten kantar ailesi olmuş durumda.yani artık sağlık sorunu derecesinde sağlıksız kiloda insanlar.ve o kadin elbise linkliyor düşünebiliyor musun .giyinip muhteşem fiziğiyle bir de 4 donup kaydırın linki atıyor
Hayır ya birilerine para kazanmak, ihtiyaçlarını finanse etmek bu kadar kolay olmamalı

Hocaanım Türkiye'nin tekstil cenneti olduğunu bilmiyorsa demek
Dünyada hazır giyim ihracatında ilk beşteyiz. Yerli/yabancı markalara ulaşabilirlik de çoğu ülkeye göre iyi durumda. Daha nasıl olabilir acaba? Keşke ben de alacak kıyafet bulamasam...

Öyle mi , saglik olsun bosver swipe up baby

Benimde boyle bağımlılıklarım yoktur.

Ay kimmiş ki çok merak ettim

Benim gelen her misafirim boş valizle geliyor, Türkiye'de kıyafet hem çeşit çeşit , hem çok ucuz diye. Boş vakitlerinde AVM geziyorlar. Türkiye adeta bir tekstil cenneti
Fransa ve Almanya’daki kuzenlerim de öyle. Türkiye’nin dünyada söz sahibi olduğu ender sektörlerden biri, onu da ıskartaya çıkardı.

Pandemiden once haftada 4 gun falan kargo gelirdi eve hep kiyafet alirdim.okullar tatil oldu marttan beri tek bi kiyafet almadim.kafayi dekorasyona taktim cok kotu bi hastalik bu.surekli biseyler alma istegi var cozumu bulamadim
Yok yahu. Çok pragmatik insanımdır ben. İhtiyacım olmayan hiç birşeyi almam. Normalde alış verişi hiç sevmem. Online alış satış verişi hiç beceremem. İhtiyacım olanı da mağazaya girer, alır ve çıkarım.

Dogru soyluyosunuz enayilik bozde attigi linklere tiklamaya devam ettikce onlara acarkete yerlesir bizler kenar mahallede kalmaya devam ederiz. Yinede sukurler olsun en basit ornegi satmaya calistiklari collagen hapini alan kisinin karin agrisindan hastaneye kaldirildigi haplarda degisik dgisik lekeler oldugu saptandi. Allandira ballandira anlatilan bir cok urun. Simdi bu helalmi oluyo gozunuzde. Allahtan zamazingo diye bir hesap var tum foyalari ortaya dokuldu hepsini takibi biraktim

Ben de asiri alisveris yaptigimi farkettim. Bu trendyol hepsiburada bir cok ihtiyac olmayan sey almisim. Son aldigim bir urun vardi hatali geldi onun isi bitsin direk silecegim. Hepsiburadayi sildim. Su an bakmiyorum hic yoksa bas gelemeyecektim. Bu instgrm hesaplarindan etkilenmedigim icin pek o yuzden sorun degiller. Zaten instgrm da zamazingo sey fenomensavar fenomenteroru sayfalari ekli ben de gozum aciliyor oraya baktikca.

Bu aralar ben de öyleyim. Ama internetten değil. İş yerimiz çarşıya yakın. Öğle araları gidip ihtiyacım olmasa da alıyorum. Bu konuda arkadaşlarınız da böyle mi. Alışverişi çok seviyorlarsa sizi de etkiler. Ama ben eve değil kendime alıyorum. Bu gidişe bir dur demeli . Kendimize yani

Sosyal medya kullanmıyorum hiç de,eksikliğini hissetmiyorum ihtiyacım varsa alışveriş yaparım ki zaten pandemi döneminde haftanın iki yada üç günü evdeyim hiç gerek kalmıyor alışverişe herkes sosyal medyada alışveriş çılgınlığın da diyorsunuzda benim cevremde bi kaç kişi var bu şekilde diğerleri düz normal insan :) yani sosyal medyadaki belli bir gruba bakipta herkes böyle diye düşünmeniz doğru değil sizde gereksiz sosyal medya kullanan yada alışveriş yapan biri iseniz zor birşey değil ihtiyacınız varsa alın o özenti hesaplara bakmayın

Takviye kullanmak icin doktor, en azindan eczaci, diyetisyen fikri almayip fenomen önerdi diye aliyorlarsa zaten ne diyeyim. Dogal seleksiyon iste aile hekimine bi telefon cok mu zor?

Helal mi haram mi dersek, bence helal demesek bile haram demek de olmaz. Yani allah herkese akil vermis. Fenomenden takviye onerisi alan kafadaki kisi, o parayi ona degilse baska bir seye zaten sacip ziyan edecek.

O deil de şu acarkentte oturan fenomen kimmiş enes batur ve kerimcan mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…