• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.

"Matematiğimin iyi olması hiçbir işe yaramıyor. Her şey 1'den 1'e oluyor zaten.." : )

" Hayatı yaşamanın iki yolu vardır:

Biri hiçbir şeyin mucize olmadığını düşünmek,

diğeri her şeyin bir mucize olduğunu düşünmek..."

( ALBERT EİNSTEİN )

EskiDen ßir yastıkta ''KOCAMAK'' varDı şimDi ßir yastıkta ßirDen çok ''KAÇAMAK''...

Sakın, sana kötüsün diyenlere aldırma. Bana da geri zekalısın diyenler oldu. Ve ben, atomu parçalayıp ellerine verdim .

Albert Einstein

Otopsi istiyorum! Hayallerimin hepsi eceliyle ölmüş olamaz...

"Bazi insanlar vardir, eger birseyi zaten bilmiyorlarsa, onlara anlatamazsiniz."
Louis Armstrong

“Doğru ile yanlışın ötesinde bir yer daha var, orada buluşalım."
Mevlana

Kisinin aklindan geçeni ögrenmek istersen, söylediklerini dinle.

Ben ölmüşsem hayatımı kaybetmemişimdir, ölümü kazanmışımdır =)

ZAMAN İyi mi gelirmiş herşeye...

Ne " ZAMAN " dan beri ? "

Düşündüğünüz / Söylemek istediğiniz / Söylediğinizi sandığınız / Söylediğiniz / Karşınızdakinin duymak istediği / Duyduğu / Anlamak istediği/ Anladığını sandığı /Anladığı..arasında farklar vardır.Dolayısıyla insanların birbirini yanlış anlaması için en az 9 ihtimal var.

Sylviane Herpin

eger bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan ; onunla yaşadıklarını değil , onun sana yaşattıklarıni hatırla..!

Düşlerde Sevdim Seni
Ne istiyorum biliyor musun ? Seni soL yanımdan çıkarıp , sağ saLim yaşamak ! ..

Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum. Söndürmek istedikçe sana yanıyorum.. Yenildim işte! Yine seni seviyorum.

Çaresiz içimdeki çocuk
Bir günah gibi hep suçlu
Senin hala ellerin soğuk
Ve yağmurlu
İçimde her gün ölen umutlar var
Olsun zaten aşklar hep böyle

Diyorsun ki ; bıraktığım yerden devam ettir.. Bu ilk yarıma ihanettir.. Bir acıyı başka bir aşkla tedavi çare değil cehalettir

Güzellik baktığın şeyde değil, bakışta olmalı. Yüz, gözün gördüğü değil, gönül gözüyle gördüğündür güzel olanı

şimdiki aşkLar babadan aLınan harçLık qibi öğLene kadar dayanmıyo. . .

Son düzenleme:
Yazılmayacak artık sana dair hiçbir cümle hiçbir kelime. . . Kimbilir kaçıncı kişileri inandırıyorsun qitmeyeceqine . .

Back
X