Günün Sözü ?

Ben kimsenin cαnını yαkmαdım onlαr benim αteş olduğumu bile bile geldiler

"aklımızı ve irademizi nefsimizden üstün tutabileceğimiz için bizler insan olarak yaratılmışız"

Eşek Alim Olmaz Su Taşımakla Tekkeye, İnsan Adam Olmaz Gitmek İle Mekkeye ..

Gerek yok her sözü laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana..!! (Hz. Mevlana)

Üşüdüqümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke sevilmediqimizi anladıqımızda o kisiye yüreqimizi kapatmak...

Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. BİLİR...

Bir umuttu,
Yalnız yaşamaya çalıştıklarımı paylaşmaktı belkide
Gözlerim dalıp dalıp giderken
Yaralı bir serceye aglamakti belkide
Belkide belkilerle dolu bir hayattı benimki de...

Mutluyken görmezden geldiğin şeyler mutsuzken kalbini kırar. Çünkü unutma, İnsan hatalarını mutluyken değil, mutsuzken anlar.!!

Hiç Hata Yapmayan İnsan, Hiçbir Şey Yapmayan İnsandır. Ve Hayatta En Büyük Hata, Kendini Hatasız Sanmaktır."

Gördüğüm Kadardır Verdiğim Değer..! Bence Herkes Kendi Değerini , Kendi Belirler..!:82:

Oltαnın ucundα,Bαlık olmαyα rαzıyım,hep sαnα tutulαn... Sen yeterki kendine doğru çek beni, Gerisi yαlαn . . .

Aşılmaz gibi görünen duvarları yıkmak için bir tuğlayı yerinden oynatmak yeter..

Baskası değil sen lazımsın bna!
24 saat belkı yanlızca..Tıpkı bır kelebeğinkı gbi kısa "1" gün ama "1"ömür aslında...

Sen "SEN"liğini koy gel,
Ben de "BEN"liğimi koyup geleyim,
İkimiz "BİR" de buluşalım...

HZ. MEVLANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…