• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Heyecandan avuçlarınızın terleyerek tuttuğu "ilk" elle değil Güvenerek sımsıkı tuttugnuz "Son" elle girersiniz mezara!..

"Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.."
[Cem Adrian]

''Dünya terzi dükkanı gibidir,,Ölçüyü veren gider''

''Cahil insan davula benzer,,Sesi çok çıkar,,Ama içi boştur''

Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi; "Allah sabredenle beraberdir"...

“Sana affedilemeyecek kadar büyük hata yapan birine, akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan ; bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...”

''Dürüst insan her zaman gerçeği söyler,Akıllı ise yalnız zamanında''

''Şevkat ve sevgiden yoksun bir kalp,İçinde para olmayan cüzdana benzer''

Ne gereksiz hırslara, ne de anlamsız egolarıma karıştırdım onu. Olduğu gibi sevdim, olduğu kadar tattım. O beni sevdimi diye çok fazla düşünmedim. Benim onu sevmemle, onun sevgisinin ne alakası olabilirdi? O benim sonsuzluğum ,ben ise onun için hiç bilemediği biri olmuştum. Sesimi duyuramadım, boğuldum. Sevgimi paylaşamadım, yoruldum. Aşkla beslenip, her seferinde ayrılıkla doğdum ...

Hayat.. ! çok üstüme düşüyorsun.." fazla muhabbet tez ayrılık getirir!" Mola ver!!

Elma=Vitamin | Vitamin=Güç | Güç=Başarı| Başarı=Para|Para=Sevgili| Sevgili=Stres| Stres=Kanser| Kanser=Ölüm| Elma isteyen varmı?

- Akıllı bir yalnızlık aptal bir ilişkiden daha iyidir...ya kralın yanında kraliçe olursun..ya da soytarının yanında maskara...

- Artık titRetmiyo beni gözLeRinin fiyakası.. Sana haLa seLam veRiosam unutma : Vicdanımın saDakası.. !

- Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun. (=

Back
X