Günün Sözü ?

benle takıl hayatın renklensin fazla takılma gök kuşana dönersin

Babanın fakir olması senin suçun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin suçun

Basarili adam karisinin harcayabileceginden fazla kazanandir. Basarili kadin ise böyle bir adam bulandir.

Gün gelir ve anlar ki insan; yaşadığı her şey bir yalandır.
Geriye vazgeçemediği bir aşk ve kabullenemediği bir yalnızlık kalır.

TaNrDaN BiR CiCeK İsTdim BaNa bAhCe VeRdİ,TaNrIdAn Bir AgAc iStEdİm BaNa OrMaN VeRdİ,TaNrIdAn BiR sAlAk DiLeDiM BaNa SeNiN nUmArANı VeRdİ...=)

akilli olupta dunyanin kahrini cekecegine,deli ol dünya senin kahrini ceksin...

Ne ikna edici bir intihar biçimidir; şimdi seninle göz göze gelmek.

neden duasız bırakıyorsun dilini ...yoksa sende kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerdenmisin??

Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten sonra ise yarı kapalı tut.

Bir erkeğin bunalimi: bunalim,bunalimdan çıkayım,bunla çıkayım,bunlada çıkayım,onlada çıkayım,hepsiyle çıkayim..!!!

Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularinki asla

Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman

Bana yokmuşum gibi davranıyorsun öyle olsun, Seni kim benim kadar severse ona helal olsun...y.tilbeee

Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost

Ey kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyip de, başka insanların iyisine kötüsüne bakıp kalan zavallı. Allah senin yardımcın olsun !

Son düzenleme:
BIR GUN OLECEKSIN SONRA OT OLACAKIN VE BIR OKUZ GELIP SENI YIYECEK SONRA mICACAK SONRA BEN SANA BAKIP HIC DEGISMEMISSIN DIYECEGIM…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…