• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Hayat öyle lanet birşey ki; Sustuğunda konuşmadın diye pişman eder, Konuştuğunda susmadığın için kahreder.

Korkma, giderken bir tek "b" yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum. Ne de olsa sen bitirdin b'izi, öyleyse sende kalmalı 'izi'.
Nazım Hikmet

İnsan Bir Çay Poşetine Benzer; Sıcak Suyun İçine Atana Kadar Gerçek Rengini Bilemezsiniz..!

"İnsanın sevdiği birini son kez görmesinden daha kötü olan tek şey; Onu son kez gördüğünü biliyor olmasıdır".

İki Sevgili Dönercinin Önünden Geçiyorlarmış... -Kız: Aşkım Döner Ne Güzel Koktu. Erkek: Gel Ozaman önünden Bidaha Geçelim. xD

Hαni yorulmuşsundur ve evde pijαmαylα yαyılırsın yα işte tαm o vαkit gelen misαfire sövmek pαhα biçilemez. ♥

Saat'lerce 1 mesaj beklersin sonra, "1 mesaj alındı"diye sevinirsin bide bakarsın ki müsteri hizmetleri / ulan ben sizin.....

Kuaförden çıkınca yağmur yağdını gören kadın, şüphesiz ki dünyanın en sinirli insanıdır.

Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa ben de senden nefret ediyor olurdum..

==> - Aynı kağıdın arka ve ön yüzleri gibiyiz. Sonsuza dek beraber; ama hiçbir zaman birbirlerini görmeyen.

- Bi insanı unutabilirsin bi insanın sana neler yaptığınıda unutabilirsin;ama o insanın sana ne hissettirdiğini asla unutamazsın

- İyilik yapmaya devam et.. Karşındaki o iyiliğe layık olmasa bile, sen o iyiliğe layıksın .

Şikayetçiyim.."A-S- K"Yolunda gaspa uğradım memur bey! Hayallerim önemli değil kalbimi versinler yeter içinde kimliğim var...

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. "Sadece seviyorum" .

Dua edecek gûzel bir gönlün yok ise, güzel yürekli insanlardan dua iste. . . !

- Kaybedecek bir şeyi olmayanlardan korkmalısın. Çünkü onlar, kazanmak için herşeyi yaparlar .

Kimselere anlatamadım.. Kendime bile ! Ola ki ağzımdan kaçırır, bir daha tutamam seni".

Kadın milleti değil mi? Sırtından şefkati, kalbinden aşkı eksik etmeyeceksin...

Back
X