• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Mutlu olan herkes el kaldırsın.Kutla kutla kutla.Çekemeyen aramızdan ayrılsın hızlaa hızzlaa hızlaaa :24:

Sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey daha var: Sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmek

İnsanların %10'u mutlular, %10'u mutsuzlar %80'ı ise mutlu gibi görünen mutsuzlardır.

- Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder...

Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi .

Aşk bazen yeni çıkan bir filmin fragmanı gibidir. Görebileceğin tüm güzellikler yalnızca tanıtımda verilir.

- İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın.

Bazen kırdım.Çoğu kez kırıldım ;Ama ben hiç kimseyi kaybetmedim ,,Sadece zamanı geldiğin de vazgeçmesini bildim... ♥

Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.

Dudağımı yememek için ruj, tırnağımı yememek için oje sürüyorum; ama hala kafayı yememek için bir şey bulabilmiş değilim.

Toplan gönlüm; Hadi al son kırıntılarını.. Boşuna debelenme yok'u var etmek için.. Seven sever, sevmeyen yol alır gider..

Merakımdan soruyorum.. el ele 'tutuşan' bir çift gördüğünüzde sizde benim gibi üşüyormusunuz ?

Kalp ruha der ki: Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin. Ruh da cevap verir: "Sen yeterki sev.

Ne zor bir kelime "HOŞÇAKAL" ; Hoşça'sı gidenin, Kal'ı kalanın canını yakar....

Aslında onun karşısındayken konuşmak istemezsin. Çünkü o an susmak, gözlerine doya doya bakmak için en büyük fırsattır.

''Gömerken beni! Son kez içinden 'seni seviyorum' de. İnançsız gitmesin aşkımız..''

Kim demiş 'en büyük aşklar nefretle başlar' diye. "Benim en büyük nefretim; bir aşkla başladı..

Back
X