• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Ne tuhaf, aklın aşağılık saydığını kalp çoğu zaman güzel ve çekici buluyor..!

Ve son perde...Rolünü hakk'ımla yerine getirdin sevgilim. Artık yalnızlığı selamlayıp sahneden inebilirsin..

- Ben seni nasıl incitebilirim?Ayağına bir öpücük konduraym desem,Kirpiklerimin dikeni ayağına batarda rahatsız eder diye korkrm

Yolda tanıdık görünce sırf 'naber?' töresinden kurtulmak için yere bakıp görmemiş gibi yapan milyonlarca insandan biriyim. :89:

''Ağzında lokmalar varken konuşmamak kolaymista ,yüreğinde sevda varken Susmak zormuş be dost !

Horoz Kümesten Çıkar ve Ötmeye Başlar... Bunun Üzerine Kümeste Ki TavuK Homurdanır, --Bir Sabahta Öperek Uyandır Bee Adam :D

"Hayat öyle lanet bir şey ki; ya yanlış zamanda doğru insanı karşına çıkarır. Ya da yanlış insanla; zamanını harcatır.."

Nimet'e şükredersen, fazlasını bulursun... Aç gözlülük edersen, Nimet'ten de olursun...!

"Asla bir salakla tartışmayın. Çünkü dışarıdan bakanlar, hanginizin salak olduğunu anlayamayabilir.."

Gariptir kadınlar.. "Kendilerini güldüren erkekleri sadece severler; onları ağlatınlara ise aşık olurlar.."

Neden yalnızlıktan şikayetçidir ki insan. Ne yani, mutlu olması için bir sevgiliye mi muhtaçtır her zaman?

‎"Offffffffffff.." Dediğimiz sıkıntılı anlarımızı atlatabilmek;
Komşunun kapısını çalıp,
"Tadım-tuzum kalmadı, sizden biraz rice edebilir miyim?" demek kadar kolay olsaydı keşke....

Gittiğinden bu yana pek bir şey değişmedi aslında; sadece yelkovanı akrep soktu... Artık işlemiyor zaman.

Arkandan oynanan oyunları bilmediğini sansınlar; Sen çocukların beyin gelişimi için oyuna ihtiyaç duyduklarını bil, sorun olmaz.
Dylan

Garip değil mi ? İnsan hep aşk acısı çekmekten yakınır aslında; peki hiç mi aşk acısı çektiren yok aramızda..
Cengiz Aytmatov

Biliyorum;yarınlarım dünden farksız.Hayat mı bana küstü, ben mi ona küstüm hatırlamıyorum;ama şu aralar fena dargınız.

Unutamıyorsan umursama; çünkü hayat değil, sen hayatı üzmelisin. İşte bu yüzden altını çizdiklerinin bazen üstünü çizmelisin!

Bir Erkeğin Ne Kadar Tehlikeli Olduğunu Görmek İçin Maç İzlerken Kanalı Değiştrmek Yeterlidir...
Dylan

Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşk'a, sana gül bahçesini kim açar benden başka !
Cemal Safi

Back
X