• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Biliyorum sevap ama benden başka kimse bakmasın yine de yüzüne, senin yüzünden tek giden ben olmalıyım cennete…

Aşık olduğunuzu hissettiğiniz an panik yapmayın. Hemen bir yere oturun, derin nefes alın;katilinizle tanışmanın tadını çıkarın.

Son düzenleme:
"Ne garip.. Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".

ÖLüm ' Dediğin nedir ki ? Dönüşü OLmαyαn TαtiL .. Aşk Dediğin nedir ki ? GençLiği ÖLdüren KαtiL. . . !

Tenine dokunabilmek mi? Hâşa! Gözüm göz menziline girsin yeter. Hadi düş düşlerime, tutmayana "AŞK"olsun...

Hiç kimse sevgilisine "benim icin ne yaptın?" dememeli.. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş, daha ne yapsın.

Hayatın sana verebileceği en büyük armağan tutabileceğin bir Eldir, bir insanın verebileceği en güzel armağan bir Yürektir.. ♥

- Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı,Yoksa yanan ateşe dokunmak mı

AşK sevmesini biLen için vardır,ve karşıLıksızdır;'Ne kadar seversen,o kadar severim' gibi düşünmek,AşK değiL Tüccarlıktır!..

"Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz.."
[T.Szasz]

"Aldırmadan gıdemıyorsa,aldırmadan kalmayı bılmelı ınsan.Cunku henuz ıcat edılmedı;anlamayana anlamayı ogretmek bır lısan".

Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur.

"Sus be yüreğim! Ben de biliyorum özlediğimi; Susta bilmesin özlendiğini.."
[Özdemir Asaf]

Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.
Özdemir Asaf :130:

Bilinmedik bir hüzün var içimde, bir gariplik. Anladım ki, ya ben fazlayım bu şehirde ya da biri eksik.
Can Yücel

Yokluğundan mıdır nedir?
ben de bir başka üşüyorum bugün, ayaza çekiyor sol yanım
hiçbir sıcaklık ateşini yükseltmiyor bedenimin ve ellerim ellerini hissetmeden terlemiyor artık...

Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür.
Necip Fazıl Kısakürek

Güç erkeğe, güzellik kadına verilir; ama her şeyi yenen güç, yalnız güzelliğe yenilir..
Oscar Wilde

Back
X