• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Duydum Ki Gıybetimi Yapmışsın, Yüzüme Söylemekten Kaçmışsın...! Benim Gibi Bir Acizden Korkmuş ALLAH'tan Korkmamışsın.

"Hayat öyle lanet bir şey ki; ya yanlış zamanda dogru insanı karşına çıkarır. Ya da yanlış insanla zamanını harcatır..."

"Yüregi olmayanın kalbimi kırmasına müsade etmem! Beni bir saniyede unutanı ben iki saniye ile şereflendirmem."

Kendine iyi bak dedin ve gittin ne yani kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin?

Sevgilin oldugunda, birden bire artan kısmetler için çok acaip küfürlerim var :1: Yanlızlıktan ölürken nerdeydiniz l.n?

Diyorlar ki "eskiden" böyle değildin içine kapandın. Dedim ki; "İçindekiyle yetinen bu kalp artık size ne yapsın...!"

Son düzenleme:
Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine. O yüzden kadınlar makyaj yapar, Erkekler ise yalan söyler.:36:

Kabuğu kırılan sedef üzüntü vermesin sana, içinde inci vardır.

İnsan vardır fark edilmez süsünden. Kimi farksızdır koyun sürüsünden. Her gördüğün şekle kapılma, insan anlaşılmaz görüntüsünden !

Beklemekte olduğun şey, onu unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, evrenin ''Sen bakarken soyunamıyorum.'' deme şeklidir.

"Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olduguna inanırsa Allah da onu başkasına muhtaç etmez."

yaradılanı severiz yaratandan ötürü

Back
X