• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

Kadın öLür Cehennemin KapıLarı açıLır, Şeytan Ayağa Kalkar , Önünü ilikler ve HoşgeLdin ÜSTADIM Der :))))

Nerede değilsem orada iyi olacakmışım gibi geliyor bana...

Aşkın gözleri yaşlı,elleri kanlıydı...
Başını avluda veren Şems,Mevlana'dan sanmayın ayrıydı!..

Ne ''ölünün'' αrkαsındαn konuşulur, ne de ''gidenin''. Çünkü hα ölmüştür, hα gitmiştir kαlαn için..

Hatırlamak için bir hafızamız varken, unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır.

" Kişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliği olmayanlar dişiliğini kullanır. Ve genelde erkekler hep ikinciyi tercih eder."

[ Bob Marley ]

Zaman, birlikten kuvvet doğurma zamanı değil; zaman, tek başına dimdik ayakta kalabilmeyi becerme zamanıdır.

Bak dostum körden değil nankörden,yüzsüzden değil iki yüzlüden,tipi bozuktan değil sütü bozuktan kork!...

Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç.
Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur.

Gördüğünü herkes sever, sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten’e değil, kalbe dokunacaksın.

Bazı insanlar alçak gönüllüdür,bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür.

Son düzenleme:
Anlamıyor musun? gökyüzü güneş olsa, sensiz karanlıktayım!

Aklından nasibini almayanlarla geçinebilmek ,aklın zaferidir...-Voltaire-

Düşünmeden konuşmanın cezası; Konuştuktan sonra, düşünmeye mahkum olmaktır

Back
X