• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Lovele benii Loveliyim seni :69:

Tahterevallinin diğer ucuna oturarak,
Sayemde yükselen insanlara;
Canımın sıkıldığında kalkabileceğimi söyleyin...

Herkes zirvede olmayı hedefler ama hiçkimse bilmez ki zirve; yükselişin sonu,inişin başlangıcıdır.

suskunluğum asaletimdendir,herkese verebilecek cevabım var lakin;bir söze bakarım sözmü diye,birde söyleyene bakarım adammı diye.

Belki çok dertlisin, Belki yeter bittim diyorsun... Belki kendinden geçmişsin, Belki ağlıyorsun... DUY! Rabbin sana söylüyor: Sabredenlere mükafatları hesapsız ödenecektir... Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun. Oysa Rabbinin seçtikleri hep kıymetlidir...

Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir; ayrılmak istemezsin dünyadan, ama o senden ayrılacak
Yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim.

Artist değilim ama muhteşem olmak kanımda var

Birini seveceksen, onu herşeyinle sevme. Çünkü bittiğinde; Onu unutamamana değil, unutamayacak kadar çok sevdiğine yanarsın. [Can Yücel]

sanırım artık can yüceli dinlemek lazımm:25:

“ bazı anlarda yüzün aldığı bir ifade, sevenin belleğinde sonsuzlaşır, insan o ifadeyi her şeyden çok daha fazla özler.
o yüzün sahibiyle günün birinde darıldıktan
virgul.gif

ayrıldıktan hatta ondan nefret ettikten sonra bile o ifadeyi özler.
bir andır o; ama bütün zamanlara siner.”

Son düzenleme:
Anlatılacak, konuşulacak onca şey varken susup durduğuma bakma.
Lâl sanma beni.
Konuşsam sabah kadar..
Konuşsam geceye kadar..
Konuşsam çözene kadar kördüğümleri..
Ne değişir ki?

Son düzenleme:

En çok satan gazeteyi filan bilmem de en çok okunan gazete sofranın altına serilen gazetedir.

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan,

• Yokluğun o denli yakıyor beni..

• Söyle ne zaman okunur burda ezan,

• Bir yudum su gibi özledim seni...

CAN YÜCEL.

İki şeyi unut; yaptığın iyiliği ve sana yapılan kötülüğü. iki şeyi unutma; ALLAH’ı ve ölümü. . . !

Şimdi beni uçurumdan atsan, Düşene kadar aklımdaki tek şey sırtıma değen ellerin olurdu.."

Şeytan ona uymamız için yalvarıyor, peki biz çok iyi insanlar olduğumuz için mi onu kıramıyoruz...

Back
X