• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

- Aşkın en acımasız yanı; Ağzından çıkmaya cesareti olmayan sözlerin, yürekte fırtınalar koparmasıdır.

!!!

- Ölüm güzel şey; budur perde ardından haber...Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber?..

İnsan yıkılırken bİle "Lamelif" gibi devrilmeli bükülmeden( لا ) İnsan sevdiğine atılan kurşunları "Cim" gibi alabilmeli bağrına( ج ) İnsan sırtına dağlar yüklendiğinde "Elif" gibi dimdik durabilmeli. ( ا ) ...İnsan bir ömür "Kef" gibi sevdiğini kucağında taşıyabilmeli. (ك) İnsan sevdiğine ölürken bile "Te" gibi tebessüm edebilmeli. (ت ) İnsan bir tek RABB karşısında "Mim" gibi secdeye koymalı başını...( م )

Aşk büyüktür ve büyükler konuşurken karşılık verilmez. Sanırım bu yüzden büyük aşklar karşılıksızdır...

İnsanoğlunun edepten nasîbi yoksa insan değildir. İnsan ile hayvan arasını ayıran edeptir."
Necip Fazıl KısaKürek

'üstünü açma üşütürsün!\'diyeceğini \'kalbini açma üzülürsün!\' deseydin be [ANNE]..!

Çocuk babasına sorar; BABA SENİN HİÇ SEVGİLİN OLDU MU..?

Baba cevap verir; BİR TEK SEVGİLİM OLDU, O DA ALLAH...

Çocuk şaşırır; PEKİ YA ANNEM...?
...
Baba gülümser; O BANA SEVGİLİ'MİN HEDİYESİ...

Günahları bırakmadan..! nefsimden kurtulmadan..! Sana layık kul olmadan, Alma canımı RABBİM ...

Yanlış kişiye "senden elektrik aldım" dersen,
Nasıl biri olduğunu sana faturayı kestikten sonra anlarsın..!

Kimseye gereğinden fazla ilgi duyma ki canını acıtmasın ve kimseyi gereginden fazla kırma ki vicdan azabı çekmeyesin...!!!

Terk edilirken 'görüşürüz' kelimesi kadar acıtan birşey yoktur hayatta. Öldürdüğü yetmezmiş gibi, bir de umut verir adeta..

Pinokyo tahta mahta ama yalan söylerken burnu uzuyordu. Ya şimdi ki insanların yüzü bile kızarmyo.

"Öğrendik ki, İki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğer kalbindeki yara" .

Yαğmurlαr düşünce ténime, her dαmlαyı `sén´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ bildim . Ve biliyor musn ? Gölgeni bile çok özledim ...

Sadakat” mıydı zamana yenilen... Yoksa”Zaman” mıydı ihanete buyuR geL diYéN ...?

Back
X