• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Millet babama bile güvenmiyorum diyor, o salakta çıkmıs 'Kosla pembesine güvenin' diyor. Oldu gözüm.:)

Öyle cümleler kurdumki yüreğim hafifler sandım....Öfkem durulur FIRTINAM diner sandım ...Öyle duygularla kaybolup gitttimki..Kendimi bir yerde bulurum sandım...VE ÖYLE İNAT ettimki acı çekmemek için ..Belkide MUTLULUK denen şey gerçek olmayacak kadar zor sandım ...Şimdi öyle SUSKUN öyle SESSİZİM. Korkuyorum FIRTINAM BÜYÜK olacak...!!

Her gece biriyle yatıp '........' olacağına; Tek gece biriyle yat 'baba' ol mesela ..'

Olgun inSan Güzel Söz Söyleyen Değil , Söylediğini Yapan ve Yapabileceklerini Söyleyen Adamdır..!'

- Öyle birini seveyim ki , en büyük kavgamız ; '' + Ben daha çok seviyorum. - Hayır , ben ! '' şeklinde olsun

Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden "hiç bitmesin" dediğin günlere, Keşke hiç yaşamasaydım dersin..

- BüYüK insanlar "FİKİRLERLE" oRTa insanlar "OLAYLARLA" küçük insanlar ise "DEDİKODU ve İNSANLARLA" uğraşırlar..!

Beni En Çok Mutlu Eden Sensin Bu Hayatta ! O Yüzden " ÖLDÜĞÜMDE " Değil ; Her " GÜLDÜĞÜMDE " Hakkını Helal Et Bana ANNEM ..

Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin. "Çünkü bir sözü unutmak, bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır".

Hayalim; Bi çocuğa ne kadar seviyorsun dediğinde, açıp elini iki yana işte bu kadar, derken ki o 'masum' sevgiyi bulmaktı !

Eskıden karanlıktan korkar yağmurdan ürperirdim şimdi karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu.

Laf diye ağzına aldığını;sakız bile yapmam dilime . . .! Adam diye koluna taktığını,köpek diye bağlamam bahçeme . . !

BiLir misin ne kötüdür insanın derdini anlatamaması, kêLimêLerin hep yarım kalması.. "Ben" deyip susması ve "sen"deyip ağlaması.

Yastığa başını koyduğun an başlar asıl macera Gözyaşların intihar eder tek tek gözlerinden yastığa ..

Back
X