• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

"Bir kızın kusurlarını öğrenmek için ,onu bir kız arkadaşına övün !.." :) :36::36::36:

Son düzenleme:

yalanın tadına varanın ,yarına adı kalmazmış :28::28:

Sürekli YAPTIKLARINDAN bahsederek; kendini KALİTELİYMİŞ gibi gösteren BAZILARI, sahte ALTINLARA benzer. Görüntü MUHTEŞEM, ederi AZDIR.....!!!!!!!

Harcadığın tüm çabalar eğer bir "KÖR" içinse; ...
Alacağın tek karşılık "NANKÖR"lüktür ...

Sevdiğin İnsanı Havaya Atıp Tutacaksın, Atıp Tutacaksın. Arada Bir Tutmayacaksın. Düşsün Ki Tuttuğunun Kıymetini Bilsin ''

İnsanlar çok değişti; dikkat etmek Lazım.. biriyLe eL sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmakLarını saymak zorundasın..

Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın.

- Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Sanirim internet bana asik. Ben giriyorum, boyle bir kasilmalar ,bir eli ayagina dolasmalar, donup kalmalar, yavaslamalar falan. Haydi hayirlisi :)))):1::1:

Kimi ne kadar düşünürsen düşün; "Düşüncelerin en derini, başına yastığa koyduğun an başlar...(Marguez)

Ben eşimle tanıştığım gün
bütün kadınların cenaze namazını kıldım.'

-Sami Yusuf-

bence günü sözüü çok hoşş :))

Çocukken Yarın Neler Oynayabiliriz Diye Düşünürdük, Şimdiyse Yarın Hayat Bize Hangi Oyunu Oynayacak Diye Düşünüyoruz ...

En iyisini umut et, en kötüsüne hazırlıklı ol :34::34:

Kader harekete geçmeyen kişiye asla yardım etmez -sophocles-

Erkeğe; "Ay'da Kadın Var" Demişler, Uzay Gemisini İcat Etmiş ...
Kadına; "Ay'da Erkek Var" Demişler, "Seviyosa Gelir" Demiş ... :27:

Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

Bugün psikolojim akıyor bu söze doğru :52:

Erkek Kıskandığında, Şirindir, Sevimlidir... Kadın Kıskandığında 3. Dünya Savaşı Başlamak Üzeredir :)))))))

üzülen sen olduktan sonra
haklı olmanın da bir önemi kalmıyor :41::41:

Back
X