- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Hayalkfls35
Cocuk olunca evde insan k3ndini yanliz hissetmiyor ve onlari dusunmeye vakti olmuyorCocuk olunca biraz daha seviliyor alışılıyor yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk olunca evde insan k3ndini yanliz hissetmiyor ve onlari dusunmeye vakti olmuyorCocuk olunca biraz daha seviliyor alışılıyor yani.
Ülke disi gurbettir ne var alisamicakMerhaba arkadaşlar gurbet geliniyim. 2 yılı gecti hala da tam alışamadım. Geldiğim şehir de herseyi özlüyorum orası büyük gelişmiş ve çalışıyordum burda cok yanlızım. Dert ortağı var mı o konu da alışan nasıl alışıyor. Fırsatını bulsanız eski şehire dönermiydiniz. Eş tayini falan.
Sen bi konu aç en iyisi böyle olmaz. 2019 un konusu kızlar geri dönün.konu eski ama uzun zamandır da kadınlar kulübüne girmemiştim gurbet hasretim tuttu buralarda arıyorum derdime çare benim 13 sene oldu ama geçmeyi bırak iyice arttı hastalığa tutulacam diye korkuyorum önce iş için geldim sonra buralıyla evlendim kaldım zaten işimde sağlosun tayin çıkması imkansız bi işe geçmişim düşünmeyim diyorum düşündükçe kafayı yiyecek hale geliyorum gerçi benim ki sadece gurbetten kaynaklı bir durum değilde