Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

bana da zor geliyo ama eminim onlara daha da zordur, ben kıjımı bırakamam bi yereeee

biz mecburiyetten istanbula taşındık ailemden uzaktayım ama onları cok ozluyorum pişman değilim eşimle evlendıgıme ama işt garıp bı duygu bu.Sen istanbulun neresındensın cnm

cnm bende mecburıyetten tasındım. gelmez olaysım dıyorum artık.çamlıcadayım cnm ben sen nerdensın ben bıde yalnız oldugum ıcın cok sorun edıyorum galiba

gurbetlik çok zor..ben gurbete gelin gitmedim ama biz gurbette yasiyoruz, babamin ailesi tr de...
gurbetin ne oldugunu biliriz.
ve tr den 3 tane gelin getirdik, dayimlari evlendirdik.
yengelerimin her gozyaslarina sahit oldum. her sene izine de gidemediler...anne-babayi kaybeden oldu, soguk yuzlerini bile goremediler. hep bir yanlari yarim kaldi.
benim annemlere ev mesafem 15 dk, o bile bana dokunuyor.
gurbete giden gelinler nasil sabrediyorlar anlayamadim hiç..
allah herkese sabirlar versin, pisman ettirmesin.
es, koca, sevgi, ask guzelde...ailenin yerini asla tutamiyor bence...
hepinize huzurlu mutlu yuvalar diliyorum

evet kesinlikle. çok yanlızlık çekiyorum eşim destek oluyor bana ama annemin babamın kardeşimin yeri dolmuyor bi türlü...senağlama

ooff yaa gurbet gerçekten çok zor alışırsın diyolar ama nasıl?ben alışamadım.çok özlüyorum ailemi bi derdin sıkıntın olsa ilk önce aileni istersin.aile bambaşkadır ailenin yerini hiç bir şey tutmuyor.insan kendini çok yalnız hissediyor gurbette.memleketime gideceğim ayları günleri sayıyorum ordayken zaman hiç geçmesin istiyorum...:çok üzgünüm:

gurbet kesinlikleee cook zoorrr.hele buyuk sehirde dogup buyuyup kucuk sehre gelin gidiyorsaan eziyeet eziyeett!!!
nigdeli bir erkekle evlenmeyi dusunenleriniz varsa ailesini görmeden aslaa evlenmeyiinn.kimi nigdeli kadınlar hastalık derecesindee tutkunnlar oglan cocuklarına ömür billaah huzur vermezz öleene kadaar hasett tavırlarıylaa peşinizi kovalar vallaa.
eger hersey iyi sevgilimde süpeer diyorsanızz aslaaa ve aslaaa onun sehrinee tasınmayıı kabul etmeyiinn. cevredeki melekler birdeen kelek oluveriyor.herkes fesat haset bakışlar icinde dönüp duruyor cevrenizdee.akbabalar gibii herkess dedikodularıylaa biyanınızdan heep bişiler koparmaya calısıyolarr. siz siizz olunn buyuksehirde dogup buyuduyseniz gurbete gideceginiz sehrii ya iyi seciinn yada en guzeli içguveysiii alın eşlerinizi:))

pisman degilim...
bursadan hollandaya geldim geleli bir yil olmadi evet cok zor ama Allah sabrini veriyor eger esinizi seviyorsaniz mutluysaniz aile ozleminizi bastiriyor duygusal bakmamaya calisiyorsunuz
bilgisayarda kullaniyorsaniz biraz daha kolaylasiyor ailemle goruntulu sesli hergun gorusyorum...

ben cok memnunum gerci bu 1 yıl kaynana yanında 2 3 yıl kendi ailemin çileleriyle yaşadıktan sonra gurbete cıktıgımız için böle hayat çok rahat benım için hatta 1 saatlik mesafedeyiz şöle daha ujzak olsak diyorum şark görevini sabırsızlıkla bekliyorum

pişman olmadım pek...yalnızca tatillerde sorun oluyor bir oraya bir buraya bölünüyorsun ama,iyi yönleri daha fazla oldu benim için...
16 yıldır gurbetlerdeyim..şehrimin şeklini şemalini bile untuyorum bazen,..memleketime her gittiğimde biraz daha değişmiş görüyorum,bazen yolları karıştırdığım bile oluyor

canım benim ya,gurbet zordur bilirim,bende antalyalıyım,istanbulda yaşıyorum,yazını ekleyeli baya olmuş naptın alışabildinmi biraz?

Gurbettt çok zor zorrrr zor hele büyük şehirde büyük küçük şehire gidiyorsan daha beter iştee. 4buçuk yıl oldu alışamıyorum alışamadım..Her gece rüyama doğup büyüdüğüm şehir ve ailem giriyorr...Bir öümür boyunca onlara hasret yaşayıp birgün ölücem (

Gurbettt çok zor zorrrr zor hele büyük şehirde büyük küçük şehire gidiyorsan daha beter iştee. 4buçuk yıl oldu alışamıyorum alışamadım..Her gece rüyama doğup büyüdüğüm şehir ve ailem giriyorr...Bir öümür boyunca onlara hasret yaşayıp birgün ölücem ( Her yıl memlekete gideceğim günlerii sayıyorumm.Oraya gittiğimdede geri dönmek istemiyorummm.

bende cok pismanim .hemde köpekler gibiii. yillar gectikce icime oturuyo .gurbett.sanki icimin bir parcasi ni koparmislar yarim insan olmusuz. annemi babami cok özlüyommm.. bir sikintim bir derdim ol sa anlatcak bir allahin kulu yok. esim iyi ama tek onlada olmuyo..insanin kendi ailesi gibi yok.onun ailesi yaninda devamli görüsüyo.o daha cok koyuyo.

ben de çok özlüyorum ailemi, eşimi memeleketimizde iş bulmaya razı etmeye çalışıyorum ama bakalım kısmet. sanırım bir süre daha hasretlik var (

gurbette evliyim ve gurbet çok çok zor...
zaten gurbette çalışıyorum ailemle aynı şehirde değilimki ha memleketten ha dışarıdan fark etmez dedim, zaten alışığım gurbetliğe dedim evlendim. eşimi çok seviyorum ama böyle gurbetlik çok zor. bekarken her tatilde memlekete aileme gider tatilin sonuna kadar kalırdım ama eşim var şimdi kafama göre gidemiyorum tatillerimiz uyuşmuyor ben öğretmenim tatilim çok onun ise az. aileme gidip kaynanamlara gitmesem laf oluyor. birde nasıl olsa gurbetliğe alışığım dedimya bu şekilde çok farklıymış gittikçe daha zor geliyor kısıtlı tatillerde kalabalık yollardan ailenin yanına gidip kısa zamana bir çok şeyi sığdırmaya çalışmak ve boğazın düğümlenerek bir tarafın buruk ağlaya ağlaya geri dönmek çok acıtıyor.düşünüyorum ölüm bile daha korkunç geliyor ölsem nereye gömecekler memleketime mi yoksa bana hep soğuk gelen eşimin bayramdan bayrama uğradığımız köyünün ağaçsız sahipsiz görünen mezarlığına mı?
belki zamanla her şeye alışılır ama bir taraf heep yarım bu hiç bir zaman geçmez, buna kesinlikle alışılamaz...

alışılmaz kim ne derse desn alışılmaz. hep bir taraf eksik hep yarım nerdeyse her gun ağlıyorum acıları büyüyor içimde hasret çekmk çok zor. hayattalar ama uzaksın hasretsin :2: ne diimki gurbet çok zor çooooooooooooookkkkkkkkkkkk:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…