Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

bu yazdıklarını okuyunca evliliğimin ilk yıllarını hatırladım hemen hemen aynı şeyleri yaşadım sen bursaya gitmişsin ben bingöleeşimin görevinden dolayı geziyoruz
kendini bu kadar yalnız hissetme en azından şimdi int. var benim zamanımda oda yoktu.
zamanla sende alışırsın bu gurbet olayına herşeyin başı sağlık zaman geçince birde çocuk olunca biraz olsun unutuyosun çocuk herşeyin ilacı oluyo onunla uğraşman zamanını ve boşluğunu dolduruyo
gurbetin bir güzelliğide dedikodulardan uzak kendi kafana göre hareket edebiliyorsunuz kimse tanımıyo kimse eleştiri yapmaz eşine evliliğine kimseler karışmaz birde bu acıdan bak derim

evet dediklerin çok dogru kayınvalidemlerde çok uzak ha deyince gelemezler her güzel şeyin bir dezavantajı malesefki oluyor marveyn.Çocuk için çok erken daha ama bir gün inşallah oda olacak.Teşekkür ederim verdiğin telkinler için/COLOR]Şeniz

kesinlikle gurbet çok zor hele birde tayinci olup yer değiştirmek bir yerlere alışmak mecburiyetinde olmak çok zor 1 yıl oldu şu andaki oturduğumuz yere geleli sanki 5 yıl hapis vermişler 1 yılı geçti 4 yıl kaldı gün sayıyorum alışamadım benimde iki kızım var büyük konuşmak istemem ama kesinlikle gurbete vermek istemem

ayy bunları okuyunca evliliktende nefret ettim..
ne zor şeymiş yaa

böyle şeyleri okuyunca çok korkuyorum evlilikten erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bu konu beni hep düşündürüyordu şimdi daha çok düşünmeye başladım allah yardımcısı olsun hepimizin

külliyen yalan annesine düşkünmüşmüşte
bekarken hep ağlar zirlardi ne zaman kurtulcam bunlardan diyekaydirigubbakcemile
kör topal olsun beni evden kurtarsin diye azmi zirladin delikafa allasen

külliyen yalan annesine düşkünmüşmüşte
bekarken hep ağlar zirlardi ne zaman kurtulcam bunlardan diyekaydirigubbakcemile
kör topal olsun beni evden kurtarsin diye azmi zirladin delikafa allasen

Sen herkesi kendin sanıyon manyak karı:mymeka:
40 yaşından sonra koca buldun seni Ankara'ya değil Fizan'a sürsek gene gidersin-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

ben ailemle farklı sehi,rlerde yasıyorum ama onları cok cok özlüyorum kötü ğünlerde iyi ğünlerde yanlarında olmak istiyorum omuzlarında aglamak sevinçlerimi paylasmak yania ynı ülke sınırlarında da olsak ğurbet zor

eşimle severek evlendik ama gurbetlik gerçekten çok zor tanıdığın biri derdin olduğunda hastalığın olduğunda sığınabilceğin kimsenin olmaması ne kadar kötü.eşimin aileside destekçi ama yinede kendi ailen gibi olmuyo siz siz olun ailenizin olmadığı yere gitmeyin ya çok üzülürsünüz benim gibi

çok kez pişman oldum...
sadece 1 yıl içinde çok kez...bu şehirde kalmamam için çok yalvarmıştı anneciğim dinlemedim...dönmem dedim...aptal kafa işte...ne gerek var hayatını en sevdiklerinden bukadar uzakta yaşamaya...zamanında dönseydim herşey değişirdi...çok şükür evimi seviyorum mutluyum ama bir yanım hep yarım...11 saat uzakta ailem...hergün defalarca konuşuoyrum anneciğimle...çok özledim mutfak sohbetlerini çok...ama bu kez memleketime gittiğimde farkettim ki artık çok geç...çok şeye geç kalmışım...çok şey kaçırmışım...ben oraya misafir olmuşum...kendi evime kendi memeleketime misafir olmuşum...benim tercihimdi...inşallah büyük pişmanlıklar yaşamam...inşallah kimse yaşamaz...

kızlar yokmu boyle ıyıkı evlenmısım uzakta olsa pısman dıılım dıyen.:çok üzgünüm:bende uzaga evlenıcem Rabbım ınsallah kımseyı pısman etmez mutlu bır evlılık nasıp eder:Saruboceq:

gurbet eskiden gurbetti artık arkadaşlar..gurbet kavramı değişti....sadece mektubun gidipte 3-4 ayda daha fazla senede eline zor ulaşan günlerden çıktık,,artık internet ve telefon devri..hatta baktın olmadı senede de olsa ailelerinin yanına gidip gelen sayısı oldukça fazlalaştı...tabiki zordur ama eski gurbetler kalmadı.. mutlaka hiçbirşey dokunmak gibi değil ama heran görebiliyor ve konuşabiliyorsun...

bende pişman oldum.kimsem yok burda.moralim bozuk olduğunda gidip dertleşebileceğim kendi canımdan kimsem yok.birde kaynanam laf söyleyip duruyor.annem babam burda olsalardı bukadar rahat atıp tutamazdı.birde hasta olduğumda annemin çorbasını çekiyor canımsenağlama

Bazen üzüldüğüm olmuyor değil
Kaçyıldır bende ayrıyım ama zamanla alışıyorsunuz bazı şeylere
Çok yanlız kaldığınız zamanlarda ailenizi yanınızda arıyorsunuz
Ama mutlu ve huzurlu iseniz o zaman sorun kalmıyor

kızlar bende uzaga gelın gıdıcem yenı nısanlandm ve nısanlandıgım gunuzakta yapamıcagımı anladım bunu nısanlımada soledım ben senınle herseye varım nerde mutlu olursak orda otururz senın mutsuzlugun benıde mutsuz eder dedı.sımdı dugune kadar bu fıkre alıstırırm ınsallh aılesınıde onuda cunku pısman olmak uzulmek ıstemıyorm.Allah herkese hayırlı kısmetler nasıp etsın

inş pişman olmazsın canım
hayırlı olsun

Son düzenleme:
ben artık hep gurbetteyim galiba .dönüş olacak mı bilmiyorum. allah bizi ahrette komşu eylesin diye dua ediyorum. ailemi çok özlüyorum.onlarsız olmuyor. eşimi seviyorum ama değermiydi bilmiyorum. gurbette çoçukla tek kalmakda var .çok zor yani. iyi tartıp karar vermek lazım.

gurbetlık o kadar zor kı bunu yaşamadan anlıyamıyor ınsan başta eeeee ne olacak sevdiğim yanım da ben senınle herseye varım denıyor sonra o her zaman senın yanın da olamıyor ailenı özlıyorsun gıdemıyorsun. başlarına bırsey gelse gıdılmıyor gelınmıyor çok ağır bır sey olmadıktan sonra en kotu yanı ne bılıyormusunuz onlara hep güçlü olduğunuzu gostermek sırf onlar da üzülmesın dıye şimdiki aklım olsa bütün bu yaşadıklarım dan sonra asla evlenmezdım çok sevıyorum eşimi o ayrı ama ................of ya

valla gurbete gelin gidecekelre tek diyebilicegim bisey var oda eger esiniz iyi bi meslek sahibiyse buralara gelipte hem vatan hasreti hemde aile hasreti cekmeye degmez gercekten degmez bende cooook pismanim ama sevdigim adam icin herseyi yaparim napalim o gelemedi ben geldim daha 1 yil oldu geleli 1 yildir goremiyorum ailemi ablam dogum yapti yigenim 8 aylik oldu ben anca iste msn den felan gorebiliyorum onlari cok zor dayanmasi hasret cekmek inanin cok sey goturuyo insandan bide yasadiginiz yerde insan degilde hayvan surusu varsa daha da zor Gurbette insanin ilk once ALLAHI sonrda kocasi oluyo Allah herkese kolaylik versin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…