Gurbete evlendiğinize pişman mısınız?

oofff off...ben gurbette dogdum burda yasiyorumda...22 yasimdayim ve hayatimin 4 yili sadece istanbulda gecti ve son 6 yilimda burda geciyor ve okadar pismanim ki bende...heleki evlenipte burda yuva kurmak benim icin tam bi korku filmi...insallah en kisa zamanda ülkeme dönmek nasip olur..tabikide diger dönmek isteyen arkadaslarda insallah döner...

Hanımlar gurbette olmak kadar zor bir şey yok bende ailemden uzağım evlenirken anlamıyorsunuz ama zamanla özlemler başladığı zaman çok kötü :çok üzgünümlunuyor eşin yanı başka aile nin yanı başka hele kardeşler.Mutlu yada mutsuz zamanlarınızı:teselliaylaşamıyorsunuz
kardeşlerimin hepsi annemlere yakın onlar sürekli toplanır birbirlerinin her işine koşarlar birlikte yemek fasıllları oturmalar ben bunlardan tamamıyla yoksunum onlarla birlikte olmaya hasretim.Okadar isterdimki yakın olup birbirimize gidip gelsek iyi kötü anlarımızı paylaşsak :1no2:bilemiyorum bana çok zor geliyor onları çok seviyorum çok özlüyorum teyze oluyorum çocukları büyüyünce görüyorum bebek hastasıyım hiç birinin bebegini görmedim bi buluşuyoruz çocuklar kocaman yabancı gibi geliyorlar
Anne kardeşin yerini hiç bir şey tutamaz eşinizle nekadar mutlu olursanız olun onların yerini tutmaz onlar benim :1hug:birtanelerim.Dört kız kardeşiz keşke dahada olsaydıkOnlar benim canlarım:1hug:

herkese günaydın arkadaşlar....bende gurbete gelin geldim düğünümün ertesi günü inanın gelirkn sevdiğim aşkım eşim yanımda diye okadar üzülmem sanıyodum şırnağa bi geldik allahım insan boşlukta gibi oldu tanıdık tek bi yüz eşin oluyoooo
çok zorlukları var tabiiii hamileyim ailemle değilim kısacası AİLE GİBİ OLMUYOOOO ANNE BABA BACI NEBİLEYİM RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISYLA DÖNMEK NASİP ETSİN

sanirim bende gurbete gelin gidenlerden sayilirim,naniknanik

buna pismanlik demeyelimde
ailemize, dogdugumuz yerlere olan özlemimiz diyelim.

baba evinden ciktiginda heryer gurbet bana görebenneyaptımki
.
diger yandan evim evim güzel evim, en rahat kendi evim diyenlerdenim:lepi:

ne güzel canım sen iyi tarafından bakıyorsun
aslında doğru pişmanlık değil özlem diyelim

aşkımı çok seviyorum onun yaşadığı şehire gitcem
o gelemiyor işinden dolayı
umarım pişman olmam
pişman olanların yazdıkları beni üzmedi değil yani

Hemde nasil pismanim hav havlar gibi nefret ediyorum gurbetten ama mecburiyet insanin elini ayagini bagliyor ailemi ozellikle kardeslerimi cok ozluyorum insanin uzuntusunu mutlulugunu paylasmak istediginde yaninda birini bulamamasi kadar kotu bir duygu yok malesef

ben de eşimde memleketimizd edeğiliz
adanlıyım eşim de antalyalı.şu an adana burnum da tütüorpişmanlığım yok.çünkü eşmi kocamaaan bir aşkla sevdim.ve onun olduğu her yer sılam olurdu herhalde.

bende gurbet geliniyim.7 yilim gecti.7x365 gün pisman oldum.elin ermez gözün görmez.hep iyiyiz derler.cok bilirim aglayip aglayipta telefonda gülerek ben cok iyiyim merak etmeyin dedigimi yada telefonu kapattiktan sonra saatlerce hicgira hicgira agladigimi..ama insan nelere alismiyoki...aciya,hasrete,gurbete,aglarken gülmeye,gülerken aglamaya...senağlama

ah ahhhhhhhhhhhhhhhh bilirm gurbetliğin ne kadar zor olduğunu şuanki aklım olsa kesinlikle gurbete gelin gelmezdim.
ne zordur ananın babanın boynuna sarılamamak ne zordur derdin olduğunda paylaşamamak ne zordur mutluluğunu paylaşamamak.
ancak telde konuşur kapatırsın. iyimisiniz iyiyim sizler nasılsınız bizde iyiyiz sen bizi merak etme sağlığımız sıhhatimiz yerinde.
offfff offfff süzüldü bak göz yaşalrım yine ................ 6 sene dile kolay

Pişmanmıyım tam emin değilim ama kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyourm. 3,5 aylık evliyim ve 3,5 aydır gurbettiğim tek bir arkadaşım tek bir akrabam yada aile yakınım yok. derdimi sevincimi üzüntümü yada herhangi bir şey baylaşacak kimsenin olmaması çok kötüymüş. Belki eşin ve ailesi var diyeceksiniz ama bazen onların dışındada birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Mesela şu anda annemin göğsünde hıçkıra hıçkıra ağlamak ve kokusunu duymak istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok haklısın canım bende 1 senedir evliyim burda çok yalnızım. kimseyle derdimi sevincimi paylaşamıyorum. Eşlerimizin ailesi ne kadar iyi olursa olsun insanın herzaman konuşabileceği bir arkadaşa ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. Ben hem ailemden hemde eşimden uzaktayım. Eşimle birlikte olacağım ailemi özlerim ama onunla sevdiğim insanla olurum diyordum ama malasef oda uzakta. Sizin anlayacağınız ben derdimi de sevincimi de ne eşimle paylaşabiliyorum ne de bi başkasıyla gurbet gerçekten çok zor. Allah hepmizin yardımcısı olsun.senağlamasenağlamasenağlama

AMİN :Saruboceq:UMARIM YENİ ARKADAŞLIKLAR BIRAKTIĞIMIZ ŞEHİRDEKİ GİBİ DOSTLUKLAR KURAR MUTLU OLURUZ HEPMİZ. AMAAAA BEN KENDİMİ ÇOK YALNIZ HİSSEDİYORUM YİNEDE :teselli::1shok:

pişmanmıyım?değilim ama cok zor!nişanlıyken bıran once evlenmek sevdiğimin yanında olmak istiyodum!davulun sesi uzaktan hoş gelır ya,aman nolcak o yanımda olsun diyodum..ama öyle olmuyo gurbete gelınce anlıyo ınsan,bazen cok yalnız hissediyorum kendımı 1 sene oldu ama annemlere her gittiğimde hala orda yasıyormusum gibi hissediyorum.hayat gecio ama birbirimizden habersiz..bilmiyorum belki bigün alışırım eşimi çoook seviyorum,ama şu bi gercek tek çiçekle bahar olmuyo.....

Hem ağlarım,hem giderim misali evlenirken gözümüz hiç birşey görmüyor.
Ah sevdiğimize bir kavuşsak istiyoruz.
Evleniyorsun,zaman geçiyor.Önce anlamıyorsun,çocuk olunca,çocuklar biraz büyüyünce ....
Eşinizin ailesinden gereken ilgiyi göremeyince.....
Eşinizde sizi üzmeye başlamışsa .....
Eşiniz sizin yalnızlığını anlamıyorsa,,,,,
Çoook yalnız hissediyorsanız......
Gurbette evlilik çoooook zor...
Elbette başka bir şehirden evlendiğime pişman oluyorum....
Ama isterdim ki,eşim kendi ailemiz ve ailesinin içinde bulunduğumuz koşullara göre anlayışlı olsaydı,benim yalnızlığıma ortak olsadı.....
Aman bazan burda yaralarım deşiliyor valla...

bende çok ama çok pişmanım keşke annemim ailemın yanında olabilsem ailemle olamabilmek için nelerimi vermezdımkı onları cok özlüyorum ve yapamıyorum ben bu sehırdeeeee

bende çok ama çok pişmanım keşke annemim ailemın yanında olabilsem ailemle olamabilmek için nelerimi vermezdımkı onları cok özlüyorum ve yapamıyorum ben bu sehırdeeeee

biz mecburiyetten istanbula taşındık ailemden uzaktayım ama onları cok ozluyorum pişman değilim eşimle evlendıgıme ama işt garıp bı duygu bu.Sen istanbulun neresındensın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…