- Konu Sahibi denizkabugu
-
sanirim bende gurbete gelin gidenlerden sayilirim,naniknanik
buna pismanlik demeyelimde
ailemize, dogdugumuz yerlere olan özlemimiz diyelim.
baba evinden ciktiginda heryer gurbet bana görebenneyaptımki
.
diger yandan evim evim güzel evim, en rahat kendi evim diyenlerdenim:lepi:
Pişmanmıyım tam emin değilim ama kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyourm. 3,5 aylık evliyim ve 3,5 aydır gurbettiğim tek bir arkadaşım tek bir akrabam yada aile yakınım yok. derdimi sevincimi üzüntümü yada herhangi bir şey baylaşacak kimsenin olmaması çok kötüymüş. Belki eşin ve ailesi var diyeceksiniz ama bazen onların dışındada birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Mesela şu anda annemin göğsünde hıçkıra hıçkıra ağlamak ve kokusunu duymak istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok haklısın canım bende 1 senedir evliyim burda çok yalnızım. kimseyle derdimi sevincimi paylaşamıyorum. Eşlerimizin ailesi ne kadar iyi olursa olsun insanın herzaman konuşabileceği bir arkadaşa ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. Ben hem ailemden hemde eşimden uzaktayım. Eşimle birlikte olacağım ailemi özlerim ama onunla sevdiğim insanla olurum diyordum ama malasef oda uzakta. Sizin anlayacağınız ben derdimi de sevincimi de ne eşimle paylaşabiliyorum ne de bi başkasıyla gurbet gerçekten çok zor. Allah hepmizin yardımcısı olsun.senağlamasenağlamasenağlama
bende çok ama çok pişmanım keşke annemim ailemın yanında olabilsem ailemle olamabilmek için nelerimi vermezdımkı onları cok özlüyorum ve yapamıyorum ben bu sehırdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?