gurbete gelin gidiyorum

Bende 6 saat uzakta yaşıyorum neredeyse her izinde ailemin yanındayım
Arada bir onlarda gelıyorlar
İlk günler zor geliyor ama alışıyorsun

Nişanlım bu konuda çok destek oluyor. İstediğin zaman gideceksin söz veriyorum diyor. Alışacağım inşallah, onları da yanıma getireceğim

En azından gözünüz arkada kalmaz,kardeşiniz var evde yalnız değiller.
Olaylara olumlu tarafından bakmazsanız baş edemezsiniz. Kendi kendinize iyi telkinlerde bulunun

Aslında çok neşeli biriyimdir ama depresif bir insana dönüştüm... Oraya taşınma kararını beraber almıştık oysaki. Şimdi yan çiziyorum resmen. Olumlu bakmalıyım haklısınız ama yapamıyorum

Evet bu konuda haklısınız dip dibe olmak zordur her iki aileyle de fark etmez. Ben sadece hani istediğim an gidebileceğim uzaklıkta olsunlar istiyorum annem de bana çok düşkündür ve çok üzülüyor hissediyorum

Bende ızmır den ankaraya gelın geldım canım baslarda nefes alamıyrmussun herkes uzaylıyımıs gıbı gelıyor ama zamanla gecıyor :)

Çok normal ama kesin olarak evinizden ayrıldığınızı biliyorsunuz artık,ondan bu kadar üzülüyorsunuz.. Bakın tecrübeli hanımlar size yorumlar yapmışlar bir süre sonra alışıyorsunuz diye,onlara kulak kabartın. :)
Eski neşenize kavuşacaksınız elbette ki.
Yuvanızı kurmak için gidiyorsunuz,böyle düşünün.
Evinize,ailenize odaklanın. Bir süre sonra alışacaksınız :)

Bende ızmır den ankaraya gelın geldım canım baslarda nefes alamıyrmussun herkes uzaylıyımıs gıbı gelıyor ama zamanla gecıyor :)

Kime söylesem üzülen gözlerle bakıyor bana. Psikolojim bozuldu iyice. Zamanla geçiyor olması güzel... Tabii yalnız olmayacağım sevdiğim adam yanımda olacak...

Alışacaksın diyenleri duymamak konusunda inat ediyorum galiba :)) Evet alışacağım tabii insan nelere alışmıyor fakat alışmak istemiyorum zannımca. Anne-baba-kardeş bunlar bir tane, başka yok ve zaman hızla akıyor... Ömür bitiyor.

Alışmayı reddederek kendinize eziyet ediyor olmayacak mısınız ama?
Bakın sevdiğiniz adam yanınızda,aileniz sağlıklı çok şükür. Bundan ötesi var mı?
Kendi yuvanıza odaklanırsanız bu kadar üzmez diye düşünüyorum

Hep kendime ediyorum maalesf. Asıl acı olansa bunun farkında olup hala devam etmem. Odağımı farklı şeylere yöneltmeyi deneyeceğim

Kime söylesem üzülen gözlerle bakıyor bana. Psikolojim bozuldu iyice. Zamanla geçiyor olması güzel... Tabii yalnız olmayacağım sevdiğim adam yanımda olacak...

Uzulme sen o evden aynı mahalleyede gelın gıtsen aynı sey oluyor hayat ıcınde yenı bır telas yenı bır duzen kurmus olıyorsun hıc bır sey eskısı gıbı olmayacak ... Bunu boyle soyledım ya buna da uzulursun ama gercek bu. Insan oglu herseye alısıyor

Ben bazen aklıma geldıkce cok uzulurum uc sene olmus nasıl ayrı durabıldım derım ama soyle dusunurum aannem babam kardeslerım sag olsun da saglıklı olsunlarda gıder gorurum yollar asılır Allah bu derdımı aratmasın der derın bı nefes alırım :)

Ev eşyalarınızı Aldınız mı? Eviniz hazır mı?
Gidin evinize cicili bicili şeyler alın.
Güzel güzel yemekler yapmayı öğrenin.
Yarın bir gün siz de anne olacaksınız inşallah. Sizin çocuğunuz da bu şekilde kendine eziyet etse siz üzülmez misiniz?
Annenizi de üzmeyin,en azından onu düşünün. Siz üzüldükçe o daha çok üzülüyordur onun için de kolag değil sonuçta .. :)

Amin, bugünlerimizi aramayalım inşallah. Çok güzel söylediniz. Ayrıca umut hep vardır değil mi? Hep böyle sürmez?

Eşyaların çoğunu aldık ama evimiz boş şu an eşyalar gelmedi. Her şey çok güzel olacak inşallah... Çok özenerek düzüyoruz çok yoruluyoruz.
Sanırım düğünüm yaklaştı diye gelin psikolojisine girdim

Allah yardimcin olsun gurbetlik zor kac tane arkadasim var aileden uzak bide biz dunyanin bi ucundayiz. Sukur de ki alo deseler hemen gidebilirsiniz. Artik esinizle bi aile olacaksiniz ana baba tabiki baska ama saglikli olsunlar en onemlisi o

Benim için İstanbul'a dönmek hayalden öte geçemez çünkü nişanlım işini kurdu... Asla dönemez

Allah ıs acıklıgı versınde o ısler bellı olmaz yarının ne getırecegını kımse bılemez :) hem belkı senın aılen gelır :) ya bı sure sonra alısacaksın da bunu dert etmeyeceksın evınde huzurun bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…