- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Bende 6 saat uzakta yaşıyorum neredeyse her izinde ailemin yanındayım
Arada bir onlarda gelıyorlar
İlk günler zor geliyor ama alışıyorsun
Maalesef yok çok az gidiyorum esimide tek birakmiyorum
En azından gözünüz arkada kalmaz,kardeşiniz var evde yalnız değiller.
Olaylara olumlu tarafından bakmazsanız baş edemezsiniz. Kendi kendinize iyi telkinlerde bulunun
İnan benim kadar ailesine düşkün kimse yok ama gidince 2 günden fazla duramıyorum evime alistigim için . Sen de öyle olacaksın emin ol. Belli zamanlarda bir araya gelirsiniz hem ben sürekli dib dibe olunmasini sevmiyorum ne kızın ailesiyle ne de damadin ailesiyle..
Evlenince daha iyi anlayacaksin
Çok normal ama kesin olarak evinizden ayrıldığınızı biliyorsunuz artık,ondan bu kadar üzülüyorsunuz.. Bakın tecrübeli hanımlar size yorumlar yapmışlar bir süre sonra alışıyorsunuz diye,onlara kulak kabartın. :)Aslında çok neşeli biriyimdir ama depresif bir insana dönüştüm... Oraya taşınma kararını beraber almıştık oysaki. Şimdi yan çiziyorum resmen. Olumlu bakmalıyım haklısınız ama yapamıyorum
Bende ızmır den ankaraya gelın geldım canım baslarda nefes alamıyrmussun herkes uzaylıyımıs gıbı gelıyor ama zamanla gecıyor :)
Çok normal ama kesin olarak evinizden ayrıldığınızı biliyorsunuz artık,ondan bu kadar üzülüyorsunuz.. Bakın tecrübeli hanımlar size yorumlar yapmışlar bir süre sonra alışıyorsunuz diye,onlara kulak kabartın. :)
Eski neşenize kavuşacaksınız elbette ki.
Yuvanızı kurmak için gidiyorsunuz,böyle düşünün.
Evinize,ailenize odaklanın. Bir süre sonra alışacaksınız :)
Alışmayı reddederek kendinize eziyet ediyor olmayacak mısınız ama?Alışacaksın diyenleri duymamak konusunda inat ediyorum galiba :)) Evet alışacağım tabii insan nelere alışmıyor fakat alışmak istemiyorum zannımca. Anne-baba-kardeş bunlar bir tane, başka yok ve zaman hızla akıyor... Ömür bitiyor.
Alışmayı reddederek kendinize eziyet ediyor olmayacak mısınız ama?
Bakın sevdiğiniz adam yanınızda,aileniz sağlıklı çok şükür. Bundan ötesi var mı?
Kendi yuvanıza odaklanırsanız bu kadar üzmez diye düşünüyorum
Kime söylesem üzülen gözlerle bakıyor bana. Psikolojim bozuldu iyice. Zamanla geçiyor olması güzel... Tabii yalnız olmayacağım sevdiğim adam yanımda olacak...
Uzulme sen o evden aynı mahalleyede gelın gıtsen aynı sey oluyor hayat ıcınde yenı bır telas yenı bır duzen kurmus olıyorsun hıc bır sey eskısı gıbı olmayacak ... Bunu boyle soyledım ya buna da uzulursun ama gercek bu. Insan oglu herseye alısıyor
Ben bazen aklıma geldıkce cok uzulurum uc sene olmus nasıl ayrı durabıldım derım ama soyle dusunurum aannem babam kardeslerım sag olsun da saglıklı olsunlarda gıder gorurum yollar asılır Allah bu derdımı aratmasın der derın bı nefes alırım :)
Amin, bugünlerimizi aramayalım inşallah. Çok güzel söylediniz. Ayrıca umut hep vardır değil mi? Hep böyle sürmez?
Ev eşyalarınızı Aldınız mı? Eviniz hazır mı?
Gidin evinize cicili bicili şeyler alın.
Güzel güzel yemekler yapmayı öğrenin.
Yarın bir gün siz de anne olacaksınız inşallah. Sizin çocuğunuz da bu şekilde kendine eziyet etse siz üzülmez misiniz?
Annenizi de üzmeyin,en azından onu düşünün. Siz üzüldükçe o daha çok üzülüyordur onun için de kolag değil sonuçta .. :)
Eşyaların çoğunu aldık ama evimiz boş şu an eşyalar gelmedi. Her şey çok güzel olacak inşallah... Çok özenerek düzüyoruz çok yoruluyoruz.
Sanırım düğünüm yaklaştı diye gelin psikolojisine girdim
Surmez tabııı :) umutlar bıtmez ben hala ızmırde yasamanın hayalını kurarım gece uyumadan evvel :)
Gelinliğinz hazır mı?
Benim için İstanbul'a dönmek hayalden öte geçemez çünkü nişanlım işini kurdu... Asla dönemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?