- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Çok mu uzak o şehir istanbula?
çalışıyor musunuz?
Ayrıca eğer eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyorsanız size hissettirmemeye çalışırlar,destek olurlar merak etmeyin :)
Allah muhabbetinizi arttırsın. :)5-6 saat uzaklıkta diyebilirim. Ben öğretmenim. Eşimin ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesin. Kayınvalidem baldan tatlıdır ama annem ve babamın yanımda olmaması düşüncesi beni çok üzüyoristediğim zaman göremeyeceğim, hadi şuraya gidelim bile diyemeyeceğim anneme...
5 6 saat nedir ki? Gidip gelirsiniz ben de yurt dışına falan gidiyorsunuz sandım. .
Allah muhabbetinizi arttırsın. :)
Yani siz üniversiteye başladığınızda baba evinden çıkmıştınız aslında öyle düşünün. Anne baba özlemi evet olacak ama unutmayın sizin artık kendi yuvanız var,onun üzerine yoğunlaşın.
Ne güzel bir mesleğiniz var , yazları gidin,şubat tatillerinde gidin.
Onlar size gelsin :)
Annemden biliyorum senede 10 gün anca gidil kalabiliyor anne babasının yanında. Evlendiğinden beri uzakta yaşıyor anne babasından,insan alışıyor bir şekilde.. Üzmeyin kendinizi. Allaha çok şükür hayattalar,sağlıklılar ve her daim yanınızdalar. Destekleri arkanızda, bunları düşünerek mutlu olun ve yuvanızda mutlu olmaya bakın :)
Öyle değil işteGidemiyorsun... O gelemiyor...
Gerçekten çok zor bir durum bende ailemden uzakta yaşıyorum imkanımız yok gitmeye 12 saat uzak bizimki 1.5 yıldır da alışamadım kv ile aram yok benim olmasada olur kafasindayimEvet... Çok acı bir başlık oldu sanırım, ruh halimden dolayı böyle bir başlık çıktı ortaya... Psikolojik durumum bu yönde ve her şeyimi etkiliyor maalesef.
Nişanlımla memleketimiz aynı ve orada yaşayacağız. Onun ailesi orada yaşıyor benimkiler ise İstanbul'da. Onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum gideceğim yeri de... Çok üzülüyorum ama aklım İstanbul'da kalacak... Keşke ailemi de yanımda götürebilsem...Onları bir daha doyasıya göremeyecekmişim gibi geliyor... Evlilik işlerine bile istediğim gibi yoğunlaşamıyorum bunları düşünmekten
Neden gidemiyorsunuz ki? Küstünüz mü anlamadım?
Gerçekten çok zor bir durum bende ailemden uzakta yaşıyorum imkanımız yok gitmeye 12 saat uzak bizimki 1.5 yıldır da alışamadım kv ile aram yok benim olmasada olur kafasindayim
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Başka kardeşiniz yok mu?Üniversiteyi ailemin yanında okudum, liseyi ayrı okumuştum ve o yıllarda çok zorlanmıştım. Ben yokken onlara bir şey olacak diye çok korkuyorum... Biliyorum her şey nasip ben yanlarındayken de olur olacaksa fakat elimde değil... Yanımda olmalarını o kadar istiyorum ki...
İnan benim kadar ailesine düşkün kimse yok ama gidince 2 günden fazla duramıyorum evime alistigim için . Sen de öyle olacaksın emin ol. Belli zamanlarda bir araya gelirsiniz hem ben sürekli dib dibe olunmasini sevmiyorum ne kızın ailesiyle ne de damadin ailesiyle..Hayır o açıdan demedim. Yani aynı şehirde yaşamaya benzer mi? Onlar gelemeyecek kardeşimin okulu dolayısıyla... Ben de iş, güç, ev derken erteleyeceğim sürekli
Bende 6 saat uzakta yaşıyorum neredeyse her izinde ailemin yanındayımÖyle değil işteGidemiyorsun... O gelemiyor...
Başka kardeşiniz yok mu?
Maalesef yok çok az gidiyorum esimide tek birakmiyorumAilenizin oraya taşınma imkanı var mı? Benim tek şansım gittiğim yerin aynı zamanda memleketimiz olması. Yani annem babamın gelme ihtimalleri var emekli olduktan sonra ama tabii bu sadece bir ihtimal
En azından gözünüz arkada kalmaz,kardeşiniz var evde yalnız değiller.1 kardeşim var, ortaokula gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?