gurbete gelin gidiyorum

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.322
1.026
333
Evet... Çok acı bir başlık oldu sanırım, ruh halimden dolayı böyle bir başlık çıktı ortaya... Psikolojik durumum bu yönde ve her şeyimi etkiliyor maalesef.

Nişanlımla memleketimiz aynı ve orada yaşayacağız. Onun ailesi orada yaşıyor benimkiler ise İstanbul'da. Onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum gideceğim yeri de... Çok üzülüyorum ama aklım İstanbul'da kalacak... Keşke ailemi de yanımda götürebilsem... Onları bir daha doyasıya göremeyecekmişim gibi geliyor... Evlilik işlerine bile istediğim gibi yoğunlaşamıyorum bunları düşünmekten

Çok mu uzak o şehir istanbula?
çalışıyor musunuz?
Ayrıca eğer eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyorsanız size hissettirmemeye çalışırlar,destek olurlar merak etmeyin :)

Çok mu uzak o şehir istanbula?
çalışıyor musunuz?
Ayrıca eğer eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyorsanız size hissettirmemeye çalışırlar,destek olurlar merak etmeyin :)

5-6 saat uzaklıkta diyebilirim. Ben öğretmenim. Eşimin ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz nazar değmesin. Kayınvalidem baldan tatlıdır ama annem ve babamın yanımda olmaması düşüncesi beni çok üzüyor istediğim zaman göremeyeceğim, hadi şuraya gidelim bile diyemeyeceğim anneme...

Allah muhabbetinizi arttırsın. :)
Yani siz üniversiteye başladığınızda baba evinden çıkmıştınız aslında öyle düşünün. Anne baba özlemi evet olacak ama unutmayın sizin artık kendi yuvanız var,onun üzerine yoğunlaşın.
Ne güzel bir mesleğiniz var , yazları gidin,şubat tatillerinde gidin.
Onlar size gelsin :)
Annemden biliyorum senede 10 gün anca gidil kalabiliyor anne babasının yanında. Evlendiğinden beri uzakta yaşıyor anne babasından,insan alışıyor bir şekilde.. Üzmeyin kendinizi. Allaha çok şükür hayattalar,sağlıklılar ve her daim yanınızdalar. Destekleri arkanızda, bunları düşünerek mutlu olun ve yuvanızda mutlu olmaya bakın :)

Üniversiteyi ailemin yanında okudum, liseyi ayrı okumuştum ve o yıllarda çok zorlanmıştım. Ben yokken onlara bir şey olacak diye çok korkuyorum... Biliyorum her şey nasip ben yanlarındayken de olur olacaksa fakat elimde değil... Yanımda olmalarını o kadar istiyorum ki...

Gerçekten çok zor bir durum bende ailemden uzakta yaşıyorum imkanımız yok gitmeye 12 saat uzak bizimki 1.5 yıldır da alışamadım kv ile aram yok benim olmasada olur kafasindayim

Hakkında hayırlısı olsun cnm

Evlenip başka şehire yerleşen ne ilk ne de son insansınız. Doğanın kanunu bu, doğuyoruz, büyüyoruz , yuvadan uçuyoruz. Kimi zaman yakına kimi zaman uzağa. İlk başlarda zor gelse de zamanla alisacaksiniz uzak olmaya.

Ailenizin oraya taşınma imkanı var mı? Benim tek şansım gittiğim yerin aynı zamanda memleketimiz olması. Yani annem babamın gelme ihtimalleri var emekli olduktan sonra ama tabii bu sadece bir ihtimal

Başka kardeşiniz yok mu?

Hayır o açıdan demedim. Yani aynı şehirde yaşamaya benzer mi? Onlar gelemeyecek kardeşimin okulu dolayısıyla... Ben de iş, güç, ev derken erteleyeceğim sürekli
İnan benim kadar ailesine düşkün kimse yok ama gidince 2 günden fazla duramıyorum evime alistigim için . Sen de öyle olacaksın emin ol. Belli zamanlarda bir araya gelirsiniz hem ben sürekli dib dibe olunmasini sevmiyorum ne kızın ailesiyle ne de damadin ailesiyle..
Evlenince daha iyi anlayacaksin

6 saat uzağa gitmiştim. Aynen dediğin gibi oldu. Yılda iki gider oldum sadece..
Hep giderim diye gidiyor insan ama öyle olmuyor. Çalışan insansın yol gözünde büyüyor iki güne değmez yorgunluğa falan oluyor.

Ben simdi 16 saat uzağa gidiyorum inan hiç fark yok gurbet aynı gurbet ve yine yılda iki gideceğim aileme..

Öyle değil işte Gidemiyorsun... O gelemiyor...
Bende 6 saat uzakta yaşıyorum neredeyse her izinde ailemin yanındayım
Arada bir onlarda gelıyorlar
İlk günler zor geliyor ama alışıyorsun

En kötüsü de ne biliyor musun?

Annemi arıyorum sesi kötü geliyor morali bir şeye bozulmuş. Sürpriz diye kapısında bitemiyorum.

Hadi anne çık gel bir çorba yaptım içelim diyemiyorum.

Birlikte alışverişe çıkalım diyemiyorum.

Hastayım gel diyemiyorum.

Arayıp ulaşamadıgimda aklım çıkıyor.
Koşup gitme imkanım yok..

Zor kisacasi çok zor..
Evlenirken bunları hesap etmiyor insan..

Allah kolaylik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…