- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Siz nerdesiniz?Allah yardimcin olsun gurbetlik zor kac tane arkadasim var aileden uzak bide biz dunyanin bi ucundayiz. Sukur de ki alo deseler hemen gidebilirsiniz. Artik esinizle bi aile olacaksiniz ana baba tabiki baska ama saglikli olsunlar en onemlisi o
U huu yapacak daha çok işiniz varmış, siz başlayın bir an evvel ,bakın işte şu an gerçekten endişelenmeniz gereken bir şey varHayır, daha ona sıra gelmedi biliyor musunuzyani alacak mıyım diktirecek miyim o bile belli değil. Dünya işim var aslında
Allah ıs acıklıgı versınde o ısler bellı olmaz yarının ne getırecegını kımse bılemez :) hem belkı senın aılen gelır :) ya bı sure sonra alısacaksın da bunu dert etmeyeceksın evınde huzurun bol olsun
U huu yapacak daha çok işiniz varmış, siz başlayın bir an evvel ,bakın işte şu an gerçekten endişelenmeniz gereken bir şey var
Buraya ailesinden ayrılmak istemeyen nişanlım diye konu açsaydık herkes saydırırdı yok ana kuzusu bunla evlenilmez yok evlenince annesinin evinden sözünden çıkmaz ....
Ben sizin için demedim ki burdaki konular için dedim bunuda cümlede belirttimNe demek istiyorsunuz?
Ben sizin için demedim ki burdaki konular için dedim bunuda cümlede belirttim
Kk bdv de bunun tam tersi konular çok açıldı erkeklerede baya saydırdık bunu dedim konuyla ilgisi var yani sizle değilO zaman biraz açar mısınız ne demek istediğinizi? Ben kadın olduğum için mi anlayışla karşıladılar? Anlayamıyorum
farklı bi bakış açısıIyi de sen Istanbulda zaten gurbettesin, gurbete degil memleketine geri donuyosun..
Annem babam taşınma planları yapıyorlar şimdiden, hayata geçirirler mi bilmiyorum. Eninde sonunda geleceğiz diyorlar. Nişanlım da ben onlara buraya yerleşme fikrini alttan alttan işleyeceğim diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?