Gurbette gelin geldim...

Zeynocanim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
26
2
36
34
Merhaba arkadaşlar 9sene evvel Almanya'dan Türkiye'ye gelin geldim orada doğup büyüdüm. İlk zamanlar herşey lay lay lomdu tabiri caizse şimdi zorlanıyorum ailemi özlüyorum bir kızım var okula gidiyor boğuluyorum düşünmekten benim gibi olan varmı veya içimi hafifletmek

Ben de aynı şekilde 11 sene önce geldim. Alman vatandaşlığım var. Çocuklarım da öyle. Gidip gelme şansım var. Çocukların okulu, pandemi, uçak biletlerin pahalılığı derken ben de sık gidemiyorum ama ailem gidip geliyor. Bir şekilde özlem gideriliyor.

9 senedir alışamadiysan hayatından mutlu değilsindir. Baska aciklamasi yok. Herkes anne babasini özler. Ama eşini seven ve evliliginde mutlu olan biri surekli annem de annem babam da babam diye aglayip durmaz. Buyuyup ayri bir birey olduğunu idrak edip, günlük telaslarina kapilip gider. Dogrusu budur. Sevmediginiz adamlarla evlenip kendinize zulmetmeyin

Evet haklısınız aslında alisliyor alistimda bir araya gelince ayrılık olunca zorlanıyorum benden çok onalra zor geliyor onlar uzulunce ben mahvoluyorm,

Aynen bizde alman vatandaşıyizz çok şükür aynen dediğiniz gibi bizimkilerde gidip geliyor şükürler olsun ama işte nebiliyim yaşlanıyor artık daha bir batmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…