- 9 Eylül 2019
- 26
- 2
- 36
- 34
- Konu Sahibi Zeynocanim
-
Ülke için pisman değilim sadece aile ozlemii..Almanya'dan buraya gelmek de ne bileyim...
Sadece özlüyorum işteTurkiyeden yurtdisina gidip bu halde tanidigim insanlar var ama tam tersini ilk kez gordum. Esiniz iyiyse cok sorun etmeyin bu durumu. Hayat...
Almanya çok uzak bir mesafe değil ki. Gidip gelin arada madem. Eşiniz mi yollamıyorÜlke için pisman değilim sadece aile ozlemii..
Aslında var ama orası çok karışık herşeyi zorlaştırıyorlarAlmanyaya geri gitme imkanınız yok mu?
Artik teknolojide gelisti goruntulu arama her ne kadar yaninda olmak gibi olmasada ozlemi bi sekilde azaltir. Ailenizin yanina tasinma imkaniniz yok mu?Sadece özlüyorum işte
Evet haklısınız aslında alisliyor alistimda bir araya gelince ayrılık olunca zorlanıyorum benden çok onalra zor geliyor onlar uzulunce ben mahvoluyorm,9 senedir alışamadiysan hayatından mutlu değilsindir. Baska aciklamasi yok. Herkes anne babasini özler. Ama eşini seven ve evliliginde mutlu olan biri surekli annem de annem babam da babam diye aglayip durmaz. Buyuyup ayri bir birey olduğunu idrak edip, günlük telaslarina kapilip gider. Dogrusu budur. Sevmediginiz adamlarla evlenip kendinize zulmetmeyin
Aynen bizde alman vatandaşıyizz çok şükür aynen dediğiniz gibi bizimkilerde gidip geliyor şükürler olsun ama işte nebiliyim yaşlanıyor artık daha bir batmaya başladıBen de aynı şekilde 11 sene önce geldim. Alman vatandaşlığım var. Çocuklarım da öyle. Gidip gelme şansım var. Çocukların okulu, pandemi, uçak biletlerin pahalılığı derken ben de sık gidemiyorum ama ailem gidip geliyor. Bir şekilde özlem gideriliyor.
Günümüz çok çabuk ilerliyor ama işte ara ara vuruyor bu hasretlikÇocuğunuzla çıkıp gezseniz iyi gelecek aktiviteler yapsanız belki iyi gelir
Bir hödük için mi bırakmış Almanya'yıSizin sorununuz ilgisiz hödük bir koca. 2019 dan beri
Dua edin inşallah ..Şimdi ben de eski konularınıza baktım. Sizin mutsuzluğunuzun sebebi böyle bir adamla evli kalmanız. İlgi yok, sevgi yok hangi kadın olsa alışamazdı.
Almanya demeylimde aileyiBir hödük için mi bırakmış Almanya'yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?