arkadaşlar bende yeni başladım tedaviye gürhan klinikte...beklemek beni de çok sinir eden birşey başka bir imkan olmadığında gidiyorum işte oraya..stres yok stres yok diyorlar ama klinik stres ediyor farkında değiller...neyse gürgan kliniğe aralıkta tedavi başlayanlar bana ulaşın lütfen..
Canim naptin basladin mi ve nerde?? Hadi hayirli olsn ins hamis olursun
arkadaşlar gürgan klinik e gitmeye karar vermiştim, ama son anda başka bir merkezden randevu aldım, bu hafta sonu randevum, gerçi muayene için gidcem yazdıklarınızı okuyunca timur hocaya kayıyor aklım. ama timur hocayı bir kere gördüklerini söylüyor yaptıranların büyük çoğunluğu???
Arkadasim bicok yerde ilk muayeneyi hoca yapar ve sonraki muayeneyi yardimcisi yapar hoca musait oldugunda hastanin dosyasi ile hocayla bir toplanti yapilir ( her hasta icin gun sonunda tek tek toplanti hazirlaniyor)hastanin gisatina gore ilaclar belirlenir,degistirilir,dozu azaltilir veya cigaltilir vs vs. Biz anne adaylari yukarda muayene olurken hoca alt katta tek tek transfer islemini gerceklestiriyor oluyor.
Hangisini tercih ederdiniz transfere mi baska dr gelsin yoksa muayeneye mi??
Bekleme konusunda yapck bisey yok ben hic beklemedim bekledeydim belki bende gerilirdim ama sonrasinda sunu dusunurdum, cok zor sartlarda timur hocanin hastasi oldum 11saatlik yol. Esim 2saatlik uzakliktaki bursa acibademde israr etti ve ben bu zorlukla buraya geldim. Ben orda hamile kalacagima inaniyordum cunku o kadar arastirdim ki bi cok teknigin mucidi timur hocaydi basari sayisi yuksek olan klinikler bile onun icadini yaptigi teknigi kullaniyordu. Butuuuuunn kliniklerle tek tek gorustum zatn ilk gorusmede verdigim muayene ucretleri yaklasik tup bebek maliyetine yakindi. İsin o kismi onemli degil o para elinde sonunda bulunur veya bulunmasa da kimse acliktan olmezdi. Onemli olan bebegimin gelmesi ve bunun icin guvenilir ellerde olmakti.
Ben cok zor sartlarda ank. Ya gittim size tavsiyem sectiginiz klinige inanarak gidin onlarin araciligi ile bebeginizin gelecegini dusunun. İlk gunlerden gerilmeyin bu sizde antipati olusturur ve allah korusun belki olumsuz sonuclanir. Pozitif elektirik cekin ustunuze. Hem inanin beklemek daha zevkli olur. :)) orda olabilmek bi ayricaliktir. İnsanlar kac saatlik yollardan uzak ulkelerden geliyor. Her zamn sukredelim her halimize. İnsallah herkes benim gibi bu duyguyu yasar. Bazi seyler bizim elimizde. Byess