- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
canım bizde beklemekten hellak olmuştuk her gittiğimizdehadi bekledik o kadar ilgi olsa bari.
doktor iyi olabilir ön görüşmeye gittiğimizde dedik ki bizde eşimle aaaaaaa ne kadr iyi süper bir doktor vs vs vs
ama ön görüşmeden sonra adamı göremedik ki..timur beyle görüşcem diyorum yok şehir dışında yok şurda burda..
hemşirelerle muhatap oluyosun sürekli doktor gibi hisseder olmuşlar kendilerini orada..
birde benim dikkatimi şu çekmişti ilk tedavinizse çok ilgilenmiyorlar yk 2.3.ise ilgi daha çok..
canım bizde beklemekten hellak olmuştuk her gittiğimizdehadi bekledik o kadar ilgi olsa bari.
doktor iyi olabilir ön görüşmeye gittiğimizde dedik ki bizde eşimle aaaaaaa ne kadr iyi süper bir doktor vs vs vs
ama ön görüşmeden sonra adamı göremedik ki..timur beyle görüşcem diyorum yok şehir dışında yok şurda burda..
hemşirelerle muhatap oluyosun sürekli doktor gibi hisseder olmuşlar kendilerini orada..
birde benim dikkatimi şu çekmişti ilk tedavinizse çok ilgilenmiyorlar yk 2.3.ise ilgi daha çok..
evet bizde bir daha göremiyeceğimizi tahmin etmiştik birde ben ordaki dilek hanımla ilk telde görüşmüştüm mini tüp bebek istediğimi bu şekilde embriyo biriktirmek istediğimi söyledim çünkü rezervem az zaten.... bana kıdemli hastalarımıza uyguluyoruz dedi yani orada negatif deneyim olupta oraya gitmek gerekiyor gitmeden bunu öğrenmiş olmam gidince bir çok kişiye aynı saate denk getirmeleri
yani kimseyi etkilemek istemem fakat bana herşeyiyle çok soğuk bir yer geldi sonuçta doktora kliniğe güvenmek gerekir kendi iç sesim orayı istemedi.... ama orada negatifi olan varsa hiç düşünmesin tekrar gitsin herşeyden önce kıdemli oluyorlar :)
ne gibi tedavi benim için herşey bilinmezlerle dolu korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
dün bende ordaydım hakikaten aynısını yaşadım hatta eşimle kalabalık imajı vermek adına yapıyorlar demiştik.... çok ayıp bence neyse başarısını bilmiyorum birşey diyemiyeceğim fakat hoca bir bilim adamı edasıyla oturuyor kesinlikle soru sorulmasından hoşlanmıyor bende yapı olarak gereksiz olmamakla beraber merak eder sorarım sonuçta hasta benim ve dolayısıyla eski doktorumu tercih ettim yine :)
Veee hamileyim gurgan klinik sayesinde. Hepsini cok seviyorum:)))
İnsallah tedaviniz olumlu sonuçlanır size tup bebek oncesi takviye verdi mı?
Ben de orda başlıyorum ama ilk gittiğimde çok bekledik bu bizi çok gerdi gerçi o güne özel bir durumdan öyle olduğunu söylediler ama inşallah bir daha olmaz çünkü tup bebek süreci çok sıkıntılı bir donem her kontrolde saatlerce beklemek olumsuz etkiler diye düşünüyorum
rahatsızlığın nedir bitkisel tedavi demişsin ya merak ettim
ben 2011 de tedavi olmuştum orada ve her gittiğimde EN AZ 1 saat bekletildim bide herkese aynı saati söylüyorlar nedendir anlamadım sonra geliş sırasına göre sırayla alıyorlar
inşallah olumlu sonuç alırsınız.bende timur hocanın hastasıyım bi aşılama yapıldı timur hoca yaptı.kendisi çok iyi çok ilgili çok insancıl mükemmel yani bi doktor olarak.fakat moralinizi bozmak istemem ama o bekleme olayı her zaman var saatlerce bazen.o beni biraz strese soktu özellikle eşimi.o yüzden ben tüp bebekte başka bi yere gitmeye karar verdeim.çünkü beklemek iyice strese sokuyo insanı ki tüp bebek aşamasında insan rahat olmalı bu gittiğimde ne kadar bekleyeceğim acaba düşüncesi oluşmamalı kafada.beklemek konusunda dayanırım idare ederim derseniz mümekmmel bi hoca daha iyisi bulunmaz.
Herhangi bir şey bulunamamıştı daha önce. "Sebepsiz infertilite" teşhisi ile yeniden Gürgan Clinik'e gittim ve Timur Hoca ile görüştüm ben.
Öncelikle TSH, PRL, CBC, Faktör 5, Proteyin CS aktivasyonu ve MTHFR gibi testler istedi. Ayrıca adetimin 21'inci günü için de progesteron seviyeme bakılacak.
Bu gibi durumlarda zaten önce destek ilaçları veriliyor. Ben şimdi Coraspin, Folbiol, DHEA kullanacağım, bunlar zaten fix. Ayrıca DQ, Primrose Oil ve Colostrum isimli ilaçları da destek olarak verdi.
2 ay civarı sürecek bakalım. Gelişmeleri yine yazarım..
inşallah olumlu sonuç alırsınız.bende timur hocanın hastasıyım bi aşılama yapıldı timur hoca yaptı.kendisi çok iyi çok ilgili çok insancıl mükemmel yani bi doktor olarak.fakat moralinizi bozmak istemem ama o bekleme olayı her zaman var saatlerce bazen.o beni biraz strese soktu özellikle eşimi.o yüzden ben tüp bebekte başka bi yere gitmeye karar verdeim.çünkü beklemek iyice strese sokuyo insanı ki tüp bebek aşamasında insan rahat olmalı bu gittiğimde ne kadar bekleyeceğim acaba düşüncesi oluşmamalı kafada.beklemek konusunda dayanırım idare ederim derseniz mümekmmel bi hoca daha iyisi bulunmaz.
Kullandığımız ilaçlar aynı ben hocanın verdiklerinden ayrı balık yağı hapını ekledim bunu bahcecideki Dr vermişti ben folibolu coraspirine 1 ay kala başlıycam çünkü çok fazla oldu ilaç sayım
Sizin ilk tup bebek mı
Ben Ankara'da çok yer gezdim ve muayene oldum ama Timur Hoca'da karar kıldık. İlk tedavimiz olacak. Çünkü geliştirdikleri teknolojiler ve kliniğin başarı oranı beni çok etkiledi.
Hemşireler falan da bir hayli ilgililer aslında. İlaçlarla ilgili bütün sorularımı sabırla yanıtladılar ki ben bu ilaç konusunda çok takık bir insanım.
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.bende timur hocanın hastasıyım onun hakkında söylediklerinize tamemen katılıyorum daha iyisi olmaz.benim orada bi aşılamma oldu timur hoca yaptı bikaç ay önce olumsuz oldu ama kısmet.tüp bebek içinde biraz ara verdik.beklemenın kalabalıklığının dışında gürgan klınık doğru adres bence.
Ben umut tup bebekle timur hoca arasinda kalmistim cunku ist daha yakindi bursa acibademi esim cok istedi oradi 2saatti. Gercekten sorun oluyordu ank. Balikesir arasi ama gitmedigim gorusmedigim klinik kalmadi. Herkese ayni saat olayina katilmiyorum boyle yapmasi icin kisilerin salak olmasi lazim. Sadece cok hastasi olan klinik olmasi ve bu vesileyle tedaviye baslamasi gereken kisilerin erken hadta olma sebebi ve o ay tedaviye ve adetin 2.gunu baslamasi zorunlulugu olmasi sebebiyle hasta fazlaligi oluyor ve atiyorum opudan sonra 3.gun degilde 2.gun transfer oluyor hasta bi gun once cagiriliyor haliyle yukarda beklemek zorunda kaliniyor ben bundan rahatsiz olmadim gittigimde bombos bi yer gormek beni daha cok rahatsiz ederdi. Esimin avukati da gurgan klinik sayesinde 40 yasinda hamile kalinca ben israrla gittim oraya. Ve ne istersem o yapildi ilk gittigimde de 2.gittigimde de teknikler benim istedigim gibi oldu.
Bicok klinikte dc. Yada uzman dr. Var tr deki butunnn klinleri taniyorum bicogunada on gorusmeye gittim 150-200 tl muayene ucretini vererek kotulemiyorum kesiikle ama hepsiiiiii ilk gun elime recete verdi adet olunca gel dedi aksini yapan olsaydi uzakliktan dolayi gurgana gitmicektim belki ama bu hareket sadece fabrikasyon geldi bana.
Ben bekleme odasinin hemen arkasindaki odada embriologlarla timur hocanin embrio degerlendirmesini ve bi sonraki adim icin her hasta adina toplanti yapildigini gordum.
Hep diyorum inanmak cok cok onemli supheyle gittigin yerde basarili olunsbilecegini hic sanmiyorum. İcinde suphe olan arkadaslar gitmemeli bence.
Simdi gurgan sayesinde hamile kaldigim icin yazmiyorum Timur hoca bu isin duayini aksi iddia edilemez 2.denememde hamile kalamadim 3.denememde hamile kaldim ama rezervim dusuk kendimi 30 yil hor kullandiysam adam napsinn hic yuzume bakmasin ordaki teknikler benim icin onemliydi. Bahceci grubuda cok iyiydi ama su var 3-4 tane hastanesi vardi dolayisiyla basari sayisi gurgan klinigin o kadar fazlasi degildi bu tedavim de basarisiz olsaydi yine gidicektim. Bizim maddi hic bi sorunumuz yok 100 bin tl bile olsa cok rahat oderdik bebek icin ama vazi kliniklerin ci-culture embrio traslamaya ekstra ucret talep etmeleri vayy anasini dedirtti. Gurgan klinik hep asil geldi bana. Herseyiyle pozitif geldi.
Birgun cok geciktim klinik kapandi 5 te orda olmaliydim saat 8:30 falan oldu esim yuzunden kimsecikler yoktu ve beni beklemislerdi Aygul hocaya cok mahcup olmustum dogumu vardi sanirim amaliyatlar vs benim yuzumden alt ust olmustu o gun de igneye baslamak zorundaydim ignenin dozu belirlencekti ama canim dr. Um hiccc bisey demedi ben utanmaktan berdeyse aglamakli gitmistim. Ondan sonra hep yarim saat bi saat gec gittim klinige o nedenle belki beklemedim orda hic ama ben 11saatlik yoldan trenle gidiyordum bazn tren cok gec gidiyordu
Şimdi benim diğer gidişimde timur hoca muayene etmeyecek mı? Buda kafama takılmaya başladı burda okuduklarından sonra yani denilene göre bir ilk görüşmede birde transferde görüyormuşuz timur hocayı öyle mı?
Herkese aynı saati söylemez hiçbir klinik. OPU'lar sabah yapılıyor zaten ve sanırım çoğunlukla Aygül Hanım yapıyor. Timur Hoca tedavinizin başından itibaren ilgileniyormuş. Yani Aygül Hanım baksa bile, sanırım şimdi bir de yeni doktorları var, Timur Hoca daima her şeyden haberdar.
Yanımdaki kadın 4'teki randevusuna 1'de gelmişti. Öyle kişiler de çok. Yalnızca kliniğe suç bulmamak lazım. Herkes bekletilmekten şikayetçi ama ben Hoca'yla konuştuktan sonra "Değermiş" dedim. Gerek eşimi, gerekse beni çok iyi dinlediler ve rahatlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?