Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Benim aklımda olan merkezlerden birisi burasıydı sanırım Timur hocayı hep tvlerde gördüğümüz için güven duygusu veriyor ama asıl merkezdeki ilgisi önemli olan bir mide falan şikayeti ile gitmiyoruz ki sorularımıza yanıt almak bilerek tedaviye başlamak çok önemli doktra güvenmek herşey demek. Gerçi Eskişehideki acıbadem de mayıs en geç temmuzda tüp bebek mrkezi de açılıyor inşaatı başlamış hastane içerisinde. Ben oraya gidicem evet çok yeni bir merkez olacak bu nedenle tereddütlerim de var ama çalışıyorum ve hiç olmazsa iğneleri olurken kontrollere rahatça gider işten izin almam şehir dışına gitmek gibi olmaz. Yumurta toplama zamanı izine ayrılır transferde sonrada iyice bir dinlenirim hem acıbadem gibi bir yerin embriyologlarının iyi olacağını düşünüyorum yeni açıla bir yer daha da ihtimam gösterir zannediyorum umarım öyle olur kısmet birazda. Hayırlısı lsun hakkımızda ama Gürgan olmasa ya Genart ya Centrum dan yana kullanırdım şansımı.

cnm benim için beklemek filan o kadar önemli değil eminim diğer merkezlerde öyledir benim ençok üzüldüğüm dr bey televizyonlarda erkeklerde problem olduğu taktirde kadınlara daha az ilaç yada ilaçsız tedavi uyguladığını anlatıyor ben sırf onun için orayı tercih etmiştim ama diğer tedavilerimden hiçbir fark olmadı yine bir sürü ilaç kullandım birde tvde,verdikleri merkezle ilgili tanıtım katoloğunda psikolojik destek verdikleri hatta yumurta toplamadan sonra gevşeme hareketleri teknikleri gösterildiği söyleniyor hiç alakası yokmuş hiç birinide görmedim timur beyi bende tanıştığımızda ve transfer olurken gördüm sadece yumurta toplamayıda aygül hn yapmıştı.negatifi gördükten sonrada gelin görüşelim neden negatif oldu konuşalım filan diyen olmadı

evet bizde bir daha göremiyeceğimizi tahmin etmiştik birde ben ordaki dilek hanımla ilk telde görüşmüştüm mini tüp bebek istediğimi bu şekilde embriyo biriktirmek istediğimi söyledim çünkü rezervem az zaten.... bana kıdemli hastalarımıza uyguluyoruz dedi yani orada negatif deneyim olupta oraya gitmek gerekiyor gitmeden bunu öğrenmiş olmam gidince bir çok kişiye aynı saate denk getirmeleri

yani kimseyi etkilemek istemem fakat bana herşeyiyle çok soğuk bir yer geldi sonuçta doktora kliniğe güvenmek gerekir kendi iç sesim orayı istemedi.... ama orada negatifi olan varsa hiç düşünmesin tekrar gitsin herşeyden önce kıdemli oluyorlar :)

ben negatifi aldım
tedavi süresince kendimi çok kötü hissettim
videolarını izleyip gitmiştim ne de güzel anlatıyorlar yok gebelik aşısı yok kişiye özel tedavi hiiç birisi yok..
dediğim gibi ilk tedavimdi..
2.için Allah yolumu oraya düşürmesin..yeni merkezimi çok araştırıp kk da yorumları okuyup karar verdim..
inşallah rabbim yüzümüze güler hepimizin..

ne gibi tedavi benim için herşey bilinmezlerle dolu korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Cnm bitkisel vitamin falan veriyor

Dediklerine çok katılıyorum bizde gittiğimizde en az 2 saat bekledik çok gerildik birara çıkmaya karar verdik halimiz anlasilinca muayeneye alındık
İlk görüşmede timur beyin muayene etmediğini söylediler yani beni başka Dr muayene edecek bende ısrarla timur hoca ıcın geldim deyince alındık
Neyse timur hoca dinledi bizi ama bir soru sordum rahatsız oldu sorudan kesinlikle hoşlanmıyor bende tedavi süresince aklıma takılanları sormak isterim nasıl olucak bilmiyorum
Sonuc olarak suan hocanın verdigi bitkisel ilaçları kullanıyorum tüpe basliycagim adetten bir önceki adet gelmemi söyledi sanırım Şubat Mart gidicem ama eğer beni tekrar rahatsız eden birşey olursa ben vazgecicem timur hocadan.

Veee hamileyim gurgan klinik sayesinde. Hepsini cok seviyorum:)))

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.bende timur hocanın hastasıyım onun hakkında söylediklerinize tamemen katılıyorum daha iyisi olmaz.benim orada bi aşılamma oldu timur hoca yaptı bikaç ay önce olumsuz oldu ama kısmet.tüp bebek içinde biraz ara verdik.beklemenın kalabalıklığının dışında gürgan klınık doğru adres bence.

inşallah olumlu sonuç alırsınız.bende timur hocanın hastasıyım bi aşılama yapıldı timur hoca yaptı.kendisi çok iyi çok ilgili çok insancıl mükemmel yani bi doktor olarak.fakat moralinizi bozmak istemem ama o bekleme olayı her zaman var saatlerce bazen.o beni biraz strese soktu özellikle eşimi.o yüzden ben tüp bebekte başka bi yere gitmeye karar verdeim.çünkü beklemek iyice strese sokuyo insanı ki tüp bebek aşamasında insan rahat olmalı bu gittiğimde ne kadar bekleyeceğim acaba düşüncesi oluşmamalı kafada.beklemek konusunda dayanırım idare ederim derseniz mümekmmel bi hoca daha iyisi bulunmaz.

rahatsızlığın nedir bitkisel tedavi demişsin ya merak ettim

Herhangi bir şey bulunamamıştı daha önce. "Sebepsiz infertilite" teşhisi ile yeniden Gürgan Clinik'e gittim ve Timur Hoca ile görüştüm ben.

Öncelikle TSH, PRL, CBC, Faktör 5, Proteyin CS aktivasyonu ve MTHFR gibi testler istedi. Ayrıca adetimin 21'inci günü için de progesteron seviyeme bakılacak.

Bu gibi durumlarda zaten önce destek ilaçları veriliyor. Ben şimdi Coraspin, Folbiol, DHEA kullanacağım, bunlar zaten fix. Ayrıca DQ, Primrose Oil ve Colostrum isimli ilaçları da destek olarak verdi.

2 ay civarı sürecek bakalım. Gelişmeleri yine yazarım..

Ne yazık ki birçok kişi beklemekten şikayetçi ama herkes Timur Gürgan ile görüşmek istediği için böyle bir gecikme oluyor sanırım. Ben oturduğum süre boyunca ekibi yakınen takip ettim ve herkes koştur koştur hastalarla ilgileniyordu.

Bizler belirli bir beklentiyle gittiğimiz için "bizimle ilgilenilsin" istiyoruz ama oraya gelen herkes aynı şeyi istiyor. Randevuların bu kadar sarkmasının nedeni Timur Hoca'nın herkesin hikayesini detaylı olarak dinlemesi ve tedavi planını çıkarması.

Adamın şehir dışında olması da normal. Koskoca Prof. Her dakika klinikte olamaz ki. Kongrelere gidiyorlar, toplantılara katılıyorlar, yeni gelişen şeyleri takip ediyorlar. Benim Gürgan'ı seçmemdeki en büyük neden de buydu zaten. Daha önce gittiğim merkezlerin konuşmalarından bile hoşlanmamıştım.

Adamlar dünyada neler olup bittiğini bile bilmiyor. Hiçbirinde tedaviye başlamadım. Gürgan ile başlıyorum ama..

"İlk tedavinizse ilgilenmiyorlar" olayına da katılmıyorum. Oradaki kimseyi tanımam, etmem. Ama gerek hemşireler, gerek destek elemanları, gerekse hoca çok ilgilendi benimle. Biraz güleryüz ve sabır göstermemiz lazım bizim de hastalar olarak. Sonuçta hepimiz bebeğimiz olsun istiyoruz.

ben 2011 de tedavi olmuştum orada ve her gittiğimde EN AZ 1 saat bekletildim bide herkese aynı saati söylüyorlar nedendir anlamadım sonra geliş sırasına göre sırayla alıyorlar

Herkese aynı saati söylemez hiçbir klinik. OPU'lar sabah yapılıyor zaten ve sanırım çoğunlukla Aygül Hanım yapıyor. Timur Hoca tedavinizin başından itibaren ilgileniyormuş. Yani Aygül Hanım baksa bile, sanırım şimdi bir de yeni doktorları var, Timur Hoca daima her şeyden haberdar.

Yanımdaki kadın 4'teki randevusuna 1'de gelmişti. Öyle kişiler de çok. Yalnızca kliniğe suç bulmamak lazım. Herkes bekletilmekten şikayetçi ama ben Hoca'yla konuştuktan sonra "Değermiş" dedim. Gerek eşimi, gerekse beni çok iyi dinlediler ve rahatlattılar.

Diğer merkezlerde beklemiyor olmamızın nedeni hasta sayılarının az olması aslında. Çetin Emeç'teki merkezde ben randevuya erken gittiğim halde hemen almışlardı. Hasta yok ki.. Diğer merkezlerin 1 ayda baktığı hastaya 1 günde bakıyorlar. Timur Hoca'nın yurtdışında da bayaa ünlü olduğunu unutmamak lazım. Birçok yeni yöntem geliştirmiş ve işinde çok iyi. Tedavi olup da memnun olmayan yok.

Herkes bekleme olayından şikayetçi. Cumartesi'ye randevu almayın mesela ilk kez gidecekseniz. H.içi gidin..

Kullandığımız ilaçlar aynı ben hocanın verdiklerinden ayrı balık yağı hapını ekledim bunu bahcecideki Dr vermişti ben folibolu coraspirine 1 ay kala başlıycam çünkü çok fazla oldu ilaç sayım
Sizin ilk tup bebek mı

O bekleme konusu gercekten stres yapıyor ben ilk tüpünü bahcecide yaptırdım orasıda böyle kalabalık ama sistemleri iyi çalışıyor transfer gunü hariç hıc 10 dk dan fazla beklemedik
Şimdi ben sehir disından git gel yapicam haliyle çok fazla bekleyemem
Bunu özellikle belirticem gittiğimde
Bide beni rahatsız eden diger sey timur hocaya soru sorulamayisi benim orayı secmemdeki en büyük etken co kültür ve gebelik aşısı bunlar bana uygulanmadiktan sonra ben orayı düşünmüyorum ben önceki merkezimden memnunum olumsuz olmasına rağmen şimdi tupten önceki adet gittiğimde bunları belirticem bakalım nasıl bir yol alcaz
Timur hocada tedavi olan bir tanıdığımızın ikizleri var o çok övmüştü bize onunda etkisi çok oldu gitmemizde ama iste acabalarimiz var hala

Ben Ankara'da çok yer gezdim ve muayene oldum ama Timur Hoca'da karar kıldık. İlk tedavimiz olacak. Çünkü geliştirdikleri teknolojiler ve kliniğin başarı oranı beni çok etkiledi.

Hemşireler falan da bir hayli ilgililer aslında. İlaçlarla ilgili bütün sorularımı sabırla yanıtladılar ki ben bu ilaç konusunda çok takık bir insanım.

Ben umut tup bebekle timur hoca arasinda kalmistim cunku ist daha yakindi bursa acibademi esim cok istedi oradi 2saatti. Gercekten sorun oluyordu ank. Balikesir arasi ama gitmedigim gorusmedigim klinik kalmadi. Herkese ayni saat olayina katilmiyorum boyle yapmasi icin kisilerin salak olmasi lazim. Sadece cok hastasi olan klinik olmasi ve bu vesileyle tedaviye baslamasi gereken kisilerin erken hadta olma sebebi ve o ay tedaviye ve adetin 2.gunu baslamasi zorunlulugu olmasi sebebiyle hasta fazlaligi oluyor ve atiyorum opudan sonra 3.gun degilde 2.gun transfer oluyor hasta bi gun once cagiriliyor haliyle yukarda beklemek zorunda kaliniyor ben bundan rahatsiz olmadim gittigimde bombos bi yer gormek beni daha cok rahatsiz ederdi. Esimin avukati da gurgan klinik sayesinde 40 yasinda hamile kalinca ben israrla gittim oraya. Ve ne istersem o yapildi ilk gittigimde de 2.gittigimde de teknikler benim istedigim gibi oldu.

Bicok klinikte dc. Yada uzman dr. Var tr deki butunnn klinleri taniyorum bicogunada on gorusmeye gittim 150-200 tl muayene ucretini vererek kotulemiyorum kesiikle ama hepsiiiiii ilk gun elime recete verdi adet olunca gel dedi aksini yapan olsaydi uzakliktan dolayi gurgana gitmicektim belki ama bu hareket sadece fabrikasyon geldi bana.
Ben bekleme odasinin hemen arkasindaki odada embriologlarla timur hocanin embrio degerlendirmesini ve bi sonraki adim icin her hasta adina toplanti yapildigini gordum.

Hep diyorum inanmak cok cok onemli supheyle gittigin yerde basarili olunsbilecegini hic sanmiyorum. İcinde suphe olan arkadaslar gitmemeli bence.

Simdi gurgan sayesinde hamile kaldigim icin yazmiyorum Timur hoca bu isin duayini aksi iddia edilemez 2.denememde hamile kalamadim 3.denememde hamile kaldim ama rezervim dusuk kendimi 30 yil hor kullandiysam adam napsinn hic yuzume bakmasin ordaki teknikler benim icin onemliydi. Bahceci grubuda cok iyiydi ama su var 3-4 tane hastanesi vardi dolayisiyla basari sayisi gurgan klinigin o kadar fazlasi degildi bu tedavim de basarisiz olsaydi yine gidicektim. Bizim maddi hic bi sorunumuz yok 100 bin tl bile olsa cok rahat oderdik bebek icin ama vazi kliniklerin ci-culture embrio traslamaya ekstra ucret talep etmeleri vayy anasini dedirtti. Gurgan klinik hep asil geldi bana. Herseyiyle pozitif geldi.

Birgun cok geciktim klinik kapandi 5 te orda olmaliydim saat 8:30 falan oldu esim yuzunden kimsecikler yoktu ve beni beklemislerdi Aygul hocaya cok mahcup olmustum dogumu vardi sanirim amaliyatlar vs benim yuzumden alt ust olmustu o gun de igneye baslamak zorundaydim ignenin dozu belirlencekti ama canim dr. Um hiccc bisey demedi ben utanmaktan berdeyse aglamakli gitmistim. Ondan sonra hep yarim saat bi saat gec gittim klinige o nedenle belki beklemedim orda hic ama ben 11saatlik yoldan trenle gidiyordum bazn tren cok gec gidiyordu

Amin darisi tez zamanda herkese nasip olsun sen dahil canim. Ben timur hocaya vefa borcluyum o yuzden yaziyorum yoksa hic bi menfattim yok ihtiyacim zaten hic yok ama adam cok iyi yas goz yummam vefasizlik olur ben baska bi yerde aslaa hamile kalamazdim Rabbimin taktiri boyle tabi ama cok emegi var yaa yakin akrabasi gibi davrandi kidemli miydim bilmem ama ben sadece timur hoca tek bi soru bile sormadim negatif cvp almamak icin kendimle ilgili durumumu gelismeleri rezervimin durumunu soruyordum ama haricinde hic soru sormadim. Merak ettigim seyleri hemsireye soruyordum onlarla da aile olmustuk. Ben uzuluyorum Timur bey gibi birine boyle seyler yazildiginda. Butun kliniklerde saatlerce beklemk zorunda kalinir sonucta oradi disci degil kii yada goz dr.uayene etsin gondersin 3ay sonra gel desin.

Timur Hoca'nın Prof. olması da beni çok etkiledi. Aygül Hanım da işinin uzmanıymış. OPU'daydı ben gittiğimde, görüşemedik kendisiyle. Ama bu yıl o da Prof. oluyormuş.

Ekip tamamen uzman. Ben çok çok memnun kaldım.

Gidecek arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ediyorum. Bekleme konusunu da çok takmayın.

Cnm doğru söylüyorsun inanmak çok önemli ya ben aslında paylaştım durumu senle ilk görüşme çok olumlu degildi benim ıcın çok beklemenin verdigi gerginlik falan üst üste birsürü şey geldi ama biz genede timur hocanın verdigi reçeteyi eksiksiz aldık ve basladik hatta ben önce eski merkezime gittim onlarda aynı 3- 4 ilaç verip 3 ay kullan gel dediler burda bir farklılık olmadı tedavi olarak iki merkezde kendine göre mutlaka iyi tabi hangisi daha iyi biz bunu istatistik olarak zaten bilemeyiz.. Şimdi planlanan aydan önceki adet gidicem ozamanda aklımda en ufak belirsizlik kalırsa açıkcası vazgecicem dediğin gibi inanmak çok önemli aslında timur hocaya gitmemin sebeplerinden biride sensin bastan beri hep okudum yazdıklarını birde o bahsettigim ikizleri olan tanıdık bize ısrarla timur hocaya gitmemizi söylemişti bosuna baska yerde para harcamayin falan demisti tabi biz ozaman tercihimizi diger yerde kullandik.. acikcasi insan okuduklarindan etkileniyor simdi ben birkac gundur esime hep neyapalim nereye gidelim demeye basladim hep tereddüt var icimde bazen elektrikler tutmaya biliyor belkide bizim oyle oldu inşallah diğer gidişimde hersey olumlu olur
Şimdi benim diğer gidişimde timur hoca muayene etmeyecek mı? Buda kafama takılmaya başladı burda okuduklarından sonra yani denilene göre bir ilk görüşmede birde transferde görüyormuşuz timur hocayı öyle mı?

Canım, ben de senin bu yazdığından şüphe etmiştim açıkçası. Ama internetteki yorumların hepsine takılacak olursak hiçbir yere varamayız. Bence görmeden, tanımadan hiç olumsuz şey düşünme. Yorumların da seni etkilemesine izin verme. Çünkü kliniğin başarı oranı cidden yüksekmiş.

Tecrübesi olumsuz olanlar daha çok yazıyor bence. Tamam, bekletilme konusunda ben de katılıyorum ama inan ki Timur Hoca'nın sayesinde bebek sahibi olan tanıdıklarımın hiçbiri şikayetçi değil. Ben biraz pimpirikli ve meraklı olduğum için bekleme esnasında gebe kalmış olan hastalarla da görüştüm ve hepsi de "Beklemeye değeceğini" söyledi.

Timur Hoca'nın yurtdışı kongre zamanına denk gelirse "belki" göremiyormuşsun. Ama bütün tedavi sürecini yakınen takip ettiği konusunda bana garanti verdiler. Benim yengemin kardeşi de kendisi sayesinde ikiz bebek sahibi oldu ve inan ki diğer merkezlerin "yaniiii siz bilirsiniz, isterseniz yaptırmayın" dedikleri bir durumdalardı.

Adana'dan Ankara'ya geldiler.. Sanırım 6. tüp bebek denemeleriydi. Onlar da çok memnun kalmışlardı, onun da benim üzerimde büyük etkisi oldu.

Ben kendi tanıdığım 1-2 tüp bebek uzmanına gözüktüm Timur Hoca'dan önce. Bu bekleme durumu kafamı karıştırıyordu çünkü.. Ama doktorları ve hemşireleri bizzat tanıdığım halde, verilen cevaplardan hiç tatmin olamamıştım. Timur Hoca ile görüşünce moralim düzeldi, ben de KK'nde yaşadığım süreci yazmaya karar verdim çünkü burada okuduklarım beni olumsuz etkilemişti.

bana yalan mı söylüyorsun diyorsun arkadaşım ben 2011 de tedavi oldum .benim bahsettiğim rutin kontroller evet herkese aynı saati veriyorlardı kliniğe geliş sıranada görede içeriye alıyorlardı bahsettiğim yumurta takibinde hani sık sık gidiliyorya onu söylüyorum neden yalan söyleyeyimki bende aynı durumlardan geçtim hemde 3 defa tüp bebek gördüm sizleri yanıltıcı birşey yazmaktan allah korusun beni.yok benim bebeğim olmadı diye kliniği kötüleyim gibi bir amacım asla olmadı olamaz benim insanlığıma yakışmaz.ayrıca timur beyin çok iyi bir doktor olduğunu herşeyden haberdar olduğunu,ekip işini çok iyi yaptıklarını ben zaten biliyor ve kabul ediyorum bu konuda asla bir lafım olmadı.ben beklemeden şikayetci olan arkadaşlara beklenildiğini bunun diğer kliniklerdede olabildiğini yazdım.size bol şanslar allah hepimizn yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…