Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Sezyal

Bence git görüş cnm icine sinerse başlarsın cunku yorumlar olumsuzda çok olumluda çok şaşırıyor insan
Diğer tedavilerin hangi merkezde oldu?

benim numan beyazıt diye özel muayenesi olan dr.um vardı o işlemleri istanbul tüp bebek merkezinde yaptı ama merkez çok kötüydü
ama ben hala o kadar iyi anlayışlı ve paraya değer vermeyen başka bir doktorlada karşılaşmadım
sonra prf.dr du internaıl da yaptı ilgisizdi..
yani bende herşey yolunda ama rahimde yapışıklık var.başka sorun yok..histereskopi yapı duruyorlar bi işe yaramıyo
o yüzden de gebelik aşısı olumlu geliyo
görüşme yapmakta 20 saat benimde

Of hakikaten çok zor Allah yardımcımız olsun... Rahimdeki yapisiklik temizlenmedigi sürece olumlu olur mu? Acaba önce histereskobu ıcın iyi bir Dr bulsan formda çok okudum Yücel Karaman bu konuda çok iyiymis önce temizlenir sonra tup ,gerçi yaptırdım dıyorsun
Valla çok yorucu çok yıpratıcı süreç insallah son denemen olur

evet canım tam da seninde dediğin gibi önce temizlediler histereskopi ile sonra tüp yaptılar..
yücel karamanı ben de duydum ama sonra tüpüde aynı doktora yaptırmak daha iyi oluyormuş çünkü embriyoları bırakacağı yeri bilmesi açısından..
memorıal şişli de görüşme yaptın mı hiç..busitede <memorıal hastanesinde tüp bebek yaptıranlar<diye bölümdeki dialoglara bir bak sende baya memnun insanlar.hiç öyle ilgisizlikten bahseden yok..birde nur hanım varmışşş pek memnunlar
ben bu hafta gidip görüşiyim diyorum sana da haber veririm
şimdilik görüşmek üzere

Memoriali biliyorum cnm Semra Karamani özellikle oda onde gelen doktorlardan ben hıc gitmedim oraya ama düşünmüştüm ilk tup bebeğimde sonra bahcecide karar kıldım şimdi co kültür gebelik aşısı derken Gürgani tercih ettik bakalım olumsuz birşey olmazsa orda devam edicem
Sen genede yorumlarını yaz ama bence histeroskıbi ıcın iyi bir merkez araştır dediğim gibi Yücel Karaman bu konuda çok iyiymis ama maliyetliymis
Ama timur hocaylada görüş istersen ıcın rahat eder

Tedavin hayirli olsun her nerede yaptirirsan cnm. Bende de yapisiklik vardi ve nisan ayinda ofis histereskopi oldum cok sukur atlattim ilk denemede benim anlamadigim neden surekli hist. Yapiliyor sana surekli yeniliyor mu acaba. Cok gecmis olsun. Cnm ben 3 deneme 1iptal deneyimi yasadim. Acikcasi hayatimda asiri ilgiyi zaten yalakalik ve kendine cekme politikalarinin ucuz numaralari olarak degerlendirdigim icin her konuda normal olanini sectim(sadece saglik degil). Kisiden kisiye degisir benim yapim bu ve bu tur davranislari begenmem. Gurgan klinikte asiri ilgi bulamazsin aksama kadar rahat 40-50 hastasi olan bi klinik herkese ozel ilgi olucak olursa randevu almak icin ilk adetinde degilde anca bir sene sonraya randevu alabirsin. Ben kendi sahsima hic bi konuda rahatsizlik yasamadim.

Kisaca gurgan klinik hasta politikasi;
İlk gun dosya acilir, hastanin sorunlari detaylica yazilir hocaya dosyayla birlikte hasta gider. Muayene olunur. 2.gidiste genelde hoca yeni gelen hastalarini gormekle mesgul olur( malum bi insanin ayni anda 10-15 hastayi muayene edebilme ozelligi olamadigindan)
Hastayi benim histereskopimi yapan coooooookkk sevgili ve degerli aygul hoca yapar. Ve gerekli notlar dOsyaya islenir.
Daha sonra degerli doktorum timur hocaya disya sunulur ve dr. Un incelemesiyle hastanin gelecegi( protokolu veya tedaviye baslayip baslamayacagi )tayin edilir. Sonra hastaya bu konuyla ilgili bilgi verilir. Timur hocanin bilgisi ve talimati olmadan orda hic bi karar alinmaz.

Embrio transfer edilmeden once opuda yani hasta tekrar degerlendirilir ve butuuuuuunn hastalar icin toplanti duzenlenir hastanin durumu gidisati masaya yatirilir ve karar alinir. 2.gun3.gun 5.gun transferi gibi. Yani hastanin kriterine gore gun embriosu belirlenir. Herkeste 5.gun embriosu basarili olucak diye bisey yok yimur hocanin tezine gore bazilarinda 2.gun embriosu daha yuksek sans getirirmis.

Bana dun sormussun klinigi tekrar uxunca yazmama gerek yok. Ben 12 saatlik yoldan gidiyordum oraya. Ucak yok var ama haftada iki gun o da benim adetie hic denklesmedi. Canakkaleye 15dk mesafeda altinolukta oturuyorum. Ozlemden 2saat fazla yol cekiyorum ama 2gunluk yol da olsaydi yine gidecegim tek yer orasiydi.

Tedaviye baslamadan oncede tedavideyken de olumsuz hic bi yoruma aldirmadim. İyiki aldirmamisim. Allah timur hocaya zeval vermesin bugun bebegimi yine ultrasonda gordum ve takla atiyordu elleri kollari surekli hareket halinde. Bunu bana vesile eden dr. Dan elbette ki cok memnunum. İkinci bebek icin nasip olursa dondurulmuslarla yine gurgana gidicem.

Orada butun tanistigim kisilerin hepsi hamile hatta ilk tedavimde bitek ben ve bi bayan hanis olamadi ki ona dr ve biz ordaki baysnlar israrla tedaviyi ertele defik bu tek yumos dondurulsun defim ne bizi ne dr. U dinlemedi biraz da soruuydu sonuc negatif. Ben ise ilkinde muhtemelen kimyasal yasadim cunku 10.gun degerim 5 e yakindi 12.gun 0 lara dusmustu.

Sen ne beni ne bi baskasini dinleme. Sonucta insanlar kisilik olarak soguk, yada asiri sicak kanli olabilir. Biz bi kuafere gitmiyoruz kusforde guler yuz yada ilgi bekleriz ama bi dr un basarisi onun ilgisiyle nasil ilisik hale getiriliyor vok saskinim

Yaniiii ciddi duruslu insanlar basarisiz yeteneksiz mi oluo ki ben timur hocanin gozlerinde hep tebessum yuzunde hep gulumseme gordum oturup kahkahali kuafor muhabbeti yapabildigim yerde zatn ben durmam

Ben aylarca nette klinik ararken ilgileriyle alakali bi arastirmada aslaaaaaa bulunmadim Allah yukarda ya. Hep basarilarina tekniklerine dr. Un kariyerine baktim.

Arz talep meselesi ben bebek aradim ilgi beklemedim ve amacima ulastim

MERHABA..öncelikle bebişin hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahh.sen 06 yazınca ankaradasın sanmıştım..
bana histereskopiyi anestezi ile yapıyorlar ,önce yapışlık gidiyor hemen arkasından tüp yapıyorlar ki yapışıklık tekrarlamadan sonuç negatif
sonra da yeniden tüpe başlayınca bakıyorlarki yapışıklık tekrar oluşmuş hopp yeniden histereskopi sonrada tüp..durum böyle yani canım anlayacağın sıkıntılı
ben alaka ve ilgi derken sıradan herkese dediklerini demeseler hani bu bayan 3-4 tane tüp yapmış ne yolunda değilmişte tutmamış ayrımını yapabilsinler anlamında söyledim
şu gebelik aşısı bana çok yakın gibi geldi tam benlik gibi çünkü embriyo kalitesi süper oluyo hep 5.gün transferi yapıyorlardı
ayyy bilemiyorum ama ankaraya gitmezsem görüşme yapmazsam içimde kalacak onedenle önümüzdeki hafta için randevu almayı düşünüyorum

sende embriyolar iyiydi heralde kii...labaravuar da çok önemli bilemiyorum kararsızlık sen de yaşamışsın zor dimi
hayırlı olur inşallah
haberdar ederim seni de yazdıkların için çok saol..

yaaa diyorum ki önce bi timur gürkanda muayene olayım,o da histereskopi derse yücel karamana yaptırıp tekrar ankarada tüpe başlayayım..nasıl fikir ama bak şimdi buldum
ama aklımda memorıal de var,sence ne yapsam sen olsan nasıl yapardın diyecem ama ayıp mı olur
kafam karıştı öfff

Cnm inan bende çok kararsızım seni yanıltmak hıc istemem ama Yücel Karaman'da hist. Sonra timur hocada tup belki iyi olmaya bilir ikisinide aynı Dr sanki daha iyi olur gibi ama bilemiyorum hangisi icine siner iyi araştır cnm

Sezyal
Cnm yapisiklik nasıl belli oldu usg de görünmüyor değilim
Bende tanısal histeroskıbi yaptırdım ama öyle anestezi falan olmadı acı sizi da olmadı bana sorun yok dendi olsa belli olurdu heralde

araştırdıkça kafam daha çok karışıyor galiba hepsiyle ayrı ayrı görüşüp muayene olup öyle karar vermek en doğrusu olur..
sen ne zaman ankaraya gidicen herhalde adet oluncamı..
bende adete kadar birine karar vereyimde biran önce başlayayımm
sen kaç yaşındasın ben 31
nete akşamları evden girebiliyorum çaılışıyorum çünküü

Bende adet olunca gidicem cnm
Yas 30 benimde

Sezyal
Cnm yapisiklik nasıl belli oldu usg de görünmüyor değilim
Bende tanısal histeroskıbi yaptırdım ama öyle anestezi falan olmadı acı sizi da olmadı bana sorun yok dendi olsa belli olurdu heralde
ben tedavilere başladığımdan sonra negatif sonuçlardan sonra kendiğimden hamile kaldım ama2.5 aylıkken kalp atışı olmadı kürtaş oldum
sonra kürtajdan sonra yapışıklık çok sık görüldüğü için şüphelendi ist. numan beyazıt hist.yaptı ve haklıymışım dedi
ama sonra muayenede bile doktorlar rahim boşluğunu göremiyorum yapışıklık tekrar oluşmuş dediler vehist. yaptılar

Neguzel doğal hamile kalabilmissin drmekki umut var insallah en yakın zamanda olur
Merkez konusundada görüşmek en iyisi cnm

Neguzel doğal hamile kalabilmissin drmekki umut var insallah en yakın zamanda olur
Merkez konusundada görüşmek en iyisi cnm
ama bu dediğimin üstüme 2 kere tüp yaptırdım tık yokk hep negatif..
oyüzden umutlarım söndü ama yeniden umutlanmak istiyorum inşallah sende hiç olumsuz düşünme olucak bu sefer diye kendini inandır inşallah da olucak
mutlaka görüşecem en azında şu gebelik aşısı kafama yattı bana biraz umut oldu valla

İnsallah cnm hakkımızda hayırlısı olsun

Mrb. Evet ank. Dogdum buyudum okudum evlendim ve 1sene oncede altinoluga yerlestim.
Muayene ile ilgili arastirmadan soz ediyorsun simdi anladim, evet her hasta icin ufak bi toplanti olur senin gibi zor hastalar icin daha detayli inceleme yapilir

Histereskopi icin baska bi dr denemeyi dusundun mu yada bu konuyla ilgili baska dr ile gorusup durumunun olma olasiliginin varligini tespit edebirsin.belki basarisiz gecen bi operasyon yasamissindir her defasinda

Bende uyutup oluyordum hist. Ve cd. Ye aktarip once orda izlettiler ve gordum ben makasla kesikler atiliyordu
İnsan gozuyle gorunce daha tatmin oluyor bilirsin.

Ben gurganda tup deneyene kadar yapisiklik oldugunu bilmiyordum ve bunu o kadsr gittigim merkeler soylememisti hiccc ofis hist. İlk gurganda duydum ve orda tanistim.

Sen, seni bu konuda tatmin edebilecek bi arastirmayi kendin yap internet ortaminda kimsenin yorumuna bakmaman kendin icin daha adil olur benimkine de bakma. Sonra bi dr la gorus evet gebelik asisi gomulmeyi kolaylastiriyor fakat yapisiklikta gomulemez bildigim kadariyla. Hist. Den ne kadar sonra transfer gerceklesiyordu???

Soyle deneyebirsiniz; hist. Olmadan yumoslari toplayip dolleyip dondurabilirler sen hist. Olursun ardindan en uygun ve yakin zamanda transfer yapilabir. Dondurma islemi artik 2sekilde. Son teknoloji dondurma isleminde embrio %98 hic bozulmadan cikiyor diger teknik coookk eski ve dondurulsn embirionun tamamen kaybetme riski var. Klinigin tamamen kullandigi teknikle alakali.

Ynz
Senin yapisiklik normal usg de mı belli oldu?
Benin hist. yı başkentte bir Prof yaptı ama benimki tanısal oldu bana normal ac bir sekilde anestezi alıcam diye gelmem söylendi büyük bir aletle girildi bende cam dan görüyordum sonra normal deyip ofisten vazgeçildi
Yapisiklik olsa görünürde herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…