- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Cnm demek ayni başlıyoruz ne guzel tanışınız mutlaka.. Bahsettigin iğne ne cnm uzun protokol mu yapılacak? Benim adet Nisan ilk hafta gibi çok heyecanlıyım.. Ben Aygül hanımı hıc görmedim ya acaba benim doz nasıl olur hıc bahsetmediler insallah yüksek olmaz.. Dogum gunün kutlu oldun seninle aynı burcuz benimde bu hafta
Kızlar ben evlat edinmek istiyorum ama çok zor 4-5 Yil demişler esime sosyal hizmetler ama korucu ailelik daha kolay alabiliyormusuz bizim yanımızda yaşayabiliyor ya çok garip duygulardayım esim hemen gidelim başvuralım diyor ama çok yakın tüpe başlıyorum şimdi git gel zor olucak buara ha sonuc olumlu olumsuz onun ıcın degil bilmiyorum biraz daha araştıralım diyorum
canım bana mikrodoz protokol uygulanacak sulandırılmış lucrinle başlayıp sonra puregon 300 günde bir defa vuracağım.rezervinde azalma olanlara bu protokol uygulanıyormuş.nisan ilk hafta bende adet olacagım.seninde geçmiş dogum günün kutlu olsun arkadaşım.evlat edinme benimde herzaman kafamın bir köşesinde durur canım çok hayırlı bir olay kitabımızda bile geçiyor biliyosundur bir çocugun hayatını değiştirmek nekadarda güzel olur ben çocugum olsa bile evlat edinmeyi yada koruyucu aile olayını yapmak isterim imkanlarım elverdiği sürece senin düşüncende çok güzel ama dediğin gibi şu işlerin bitsin sonra başvur istersen koruyucu aile olayına
Kızlar merhaba bende cumartesi timur hocaya gidiyorum...Valla gün yaklaştıkça heyecanlanıyorummm.Bir sorun çıkmazsa bende nisan ikinci haftası adet olacağım belki ozaman bende başlarım...Hepimize kucak dolusu yavrular
Kızlar merhaba bende cumartesi timur hocaya gidiyorum...Valla gün yaklaştıkça heyecanlanıyorummm.Bir sorun çıkmazsa bende nisan ikinci haftası adet olacağım belki ozaman bende başlarım...Hepimize kucak dolusu yavrular
kodal Şansın bol olsun arkadaşım.dolsun canım kucaklarımız Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı sihatli evlatlarla dolsun insallah..GEÇMİYOR GÜNLERRRR GEÇMİYOR RABBİM BİZE YARDIM ETTTT SANA SIGINIYORUZ VE YALNIZ SENDEN İSTİYORUZ. KAPINA GELDİK BİZİ KAPINDAN GERİ ÇEVİRME HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.OL DE ANNE OLALIM SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIZ HAKKIMIZDA HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİP EYLE.BİZİ BU YOLDA YALNIZ BIRAKMA RABBİM( AMİN)
inşallah iyi geçer görüşmen cnm... heyecanlanmamak elde değil ben de aynı habire gün sayıyorum inşallah sonucumuz iyi olur
ozlem teşekkür ederim.Seninle yaş ,evlenme ve denemeye başlama aşağı yukarı aynı.Ama senin bu 2.tüp bebek olacak galiba.Sende timur hocaya mı gidiyordun.1.nerede olmuştu.
kelebekafyon sana düşük doz başlıycaz demişlerdi sanırım 300 düşük doz mu oluyormuş? senin önce tedavinde kaçla başlamıştın?
canım bu mikrodoz protokelde önce adetinden bir gün önce sabak akşam lucrin iğne yapıcam taki opu gününe kadar uzun protokolden farklı bu uygulama sonra adetin üçüncü günü 300 puregon vurmaya başlıyacağım.yani lucrinle baskılıyorlar yumurtayı az sayıda kaliteli yumuş almaya çalısacaklar düşük doz dediğim bu olay yani senin belli oldumu tedavi şeklin.birde bugun son doğum konrolümü içtim ben 31 de adet olmam lazım nisan 1 de yola çıkıcağız allahın izniyle insallh.heyeacanım git gide artıyor sakin olmaya çalışıyorum.kendimi rabbime teslim ettim ondan gelen her şeye razıyım. hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış
benim ilk deneme bahçeci umutta oldu cnm... bakalım 2. timur hocayla inşallah olumlu olur
senin ilk deneme anlaşılan ,tam olarak sorun ne?benim isteyeli nerdeyse 5 sene olucak
allah yardımcımız olsun..
Selam,benim ilk denemem.2 kere aşılama oldum negatif maalesef.Morfoloji,sayı azlığı vs...sorunlar var bizdede.Birşey sormak istiyorum ilaç hariç tüp bebekte fiyat ne verdi timur hoca?
ilaçsız tüp bebek fiyatı 4400 cnm artı dondurma için 800 alınıyormus bukadar bildiğim kadarıyla birde ilk görüşme var sanırım 300 olmuş muayene 200 de sperm tahlili, muayene ücretini tüp ücretinden düşüyorlar mı bilmiyorum çoğu merkez düşüyor bide e2 tahlilleri dışarda yapılıyormuş
Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.e2 tahlillerinin dışarıda olması çok saçma.Benim daha önce gittiğim klinikte e2 ve ultrason takip aşılamanın içindeydi...Bu klınık biraz pahalı galiba...Hayırlısı bakalım
Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.e2 tahlillerinin dışarıda olması çok saçma.Benim daha önce gittiğim klinikte e2 ve ultrason takip aşılamanın içindeydi...Bu klınık biraz pahalı galiba...Hayırlısı bakalım
Merhaba hanımlar. Beni biraz önce Gürgan klinikten aradılar Timur Gürgan'ın yardımcısı herhalde Safinaz mı ne dedi ben çocukistiyorum sitesine sorular yazmıştım onlar denk gelmiş aradı işte sorularımı cevapladı sonra övmeler falan başladı işte gebelik aşısı biz de yapılıyor en son teknoloji biz de var, ben 9. tüp bebeğimde gebe kaldım hocam sayesinde bir sürü saydı döktü bende çalıştığımı 2 haftalık iznim olduğunu kontrollere başka şehire gelsem işlemden sonra dinlenmeye vaktim kalmayacağını Eskişehir'de bir yer düşündüğümü belirttim. O da kontrollerin buradaki bir hastanede olabileceğini sadece ymurta toplama ve transferde oraya gitmemin yeterli olacağını söyledi bu da bana saçma geldi başından sonuna kadar herşeyi aynı doktorun takip etmesi gerekir bence ikna için öyle söyledi. İşte param çok diyorsan yaptır başka yerde birkaç defa ama burada daha az parayla tek seferde tutacak falan filan dedi işte. Aslında Ankara'da düşündüğüm yerlerin başında geliyordu ancak çalışıyorum ve burada da acıbadem hastanesinde tüp bebek merkezi açılıyor bana aynı şehirde daha mantıklı geliyor hele burada kontrol orada işlem çok mantıksız. Oraya gitsem kalacak yer yok ücretsiz izinde alayım desem. Git gel hızlı tren 2 saat ama tn günüm alır git gel bekle falan kontrollerde sık oluyor sonuçta transferden sonrada otelde olmaktansa evimde olmak daha iyidir siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım bu arada acıbadem de zaten doktorum benim 2 aşılama yaptırdım kendisine negatif oldu tüp bebek grubunda olacakmış ancak diğer merkezler gibi değil daha yeni açılacak tüp birimi kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?