Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

canım bana mikrodoz protokol uygulanacak sulandırılmış lucrinle başlayıp sonra puregon 300 günde bir defa vuracağım.rezervinde azalma olanlara bu protokol uygulanıyormuş.nisan ilk hafta bende adet olacagım.seninde geçmiş dogum günün kutlu olsun arkadaşım.evlat edinme benimde herzaman kafamın bir köşesinde durur canım çok hayırlı bir olay kitabımızda bile geçiyor biliyosundur bir çocugun hayatını değiştirmek nekadarda güzel olur ben çocugum olsa bile evlat edinmeyi yada koruyucu aile olayını yapmak isterim imkanlarım elverdiği sürece senin düşüncende çok güzel ama dediğin gibi şu işlerin bitsin sonra başvur istersen koruyucu aile olayına

mikrodoz doz demek düşük doz mu demek acaba?senin uzun protokol oluyor ozaman...cnm benimde senden 3-4 gün sonra bitiyor doğum kontrol hapım birkaç gün arayla başlıycaz demek valla ben heyecanlıyım şimdiden en çok korkumda test yapıcağım gün allah yüzümüze bakar inşallah

evlat edinme çok uzun bir süreç istiyor koruyucu ailelik ise ailesinin alma ihtimali varmış geçen heyecanla gittim görüşmeye aslında umutluydum ama malesef ailenin alma durumu beni vazgeçirdi ama hala araşıtırıyorum aslında çok istiyorum keşke olabilse bir yavruya sahip çıkabilsem ama işte alışıpta ondan ayrılma korkusu var hayırlısı artık belki hamile kalırım bir ablaya daha rahat kucak acabilirim ozaman ama olmazsa evlat edinme daha uygun olucak bize

canım bugun test günündü insallah hayırlısıyla almıştırsın sonucunu .

Kızlar merhaba bende cumartesi timur hocaya gidiyorum...Valla gün yaklaştıkça heyecanlanıyorummm.Bir sorun çıkmazsa bende nisan ikinci haftası adet olacağım belki ozaman bende başlarım...Hepimize kucak dolusu yavrular

inşallah iyi geçer görüşmen cnm... heyecanlanmamak elde değil ben de aynı habire gün sayıyorum inşallah sonucumuz iyi olur

kodal Şansın bol olsun arkadaşım.dolsun canım kucaklarımız Rabbimin izniyle hayırlı sağlıklı sihatli evlatlarla dolsun insallah..GEÇMİYOR GÜNLERRRR GEÇMİYOR RABBİM BİZE YARDIM ETTTT SANA SIGINIYORUZ VE YALNIZ SENDEN İSTİYORUZ. KAPINA GELDİK BİZİ KAPINDAN GERİ ÇEVİRME HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE.OL DE ANNE OLALIM SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.SENDEN GELEN HERŞEYE RAZIYIZ HAKKIMIZDA HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİP EYLE.BİZİ BU YOLDA YALNIZ BIRAKMA RABBİM( AMİN)

Kelebek afyon günaydın;
Ne güzel dileklerde bulunmuşsun...Herkesin şansı bol olsun inşallah :)

inşallah iyi geçer görüşmen cnm... heyecanlanmamak elde değil ben de aynı habire gün sayıyorum inşallah sonucumuz iyi olur

ozlem teşekkür ederim.Seninle yaş ,evlenme ve denemeye başlama aşağı yukarı aynı.Ama senin bu 2.tüp bebek olacak galiba.Sende timur hocaya mı gidiyordun.1.nerede olmuştu.

ozlem teşekkür ederim.Seninle yaş ,evlenme ve denemeye başlama aşağı yukarı aynı.Ama senin bu 2.tüp bebek olacak galiba.Sende timur hocaya mı gidiyordun.1.nerede olmuştu.

benim ilk deneme bahçeci umutta oldu cnm... bakalım 2. timur hocayla inşallah olumlu olur
senin ilk deneme anlaşılan ,tam olarak sorun ne?benim isteyeli nerdeyse 5 sene olucak
allah yardımcımız olsun..

kelebekafyon sana düşük doz başlıycaz demişlerdi sanırım 300 düşük doz mu oluyormuş? senin önce tedavinde kaçla başlamıştın?

kelebekafyon sana düşük doz başlıycaz demişlerdi sanırım 300 düşük doz mu oluyormuş? senin önce tedavinde kaçla başlamıştın?

canım bu mikrodoz protokelde önce adetinden bir gün önce sabak akşam lucrin iğne yapıcam taki opu gününe kadar uzun protokolden farklı bu uygulama sonra adetin üçüncü günü 300 puregon vurmaya başlıyacağım.yani lucrinle baskılıyorlar yumurtayı az sayıda kaliteli yumuş almaya çalısacaklar düşük doz dediğim bu olay yani senin belli oldumu tedavi şeklin.birde bugun son doğum konrolümü içtim ben 31 de adet olmam lazım nisan 1 de yola çıkıcağız allahın izniyle insallh.heyeacanım git gide artıyor sakin olmaya çalışıyorum.kendimi rabbime teslim ettim ondan gelen her şeye razıyım. hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık gerisi rabbime kalmış

cnm benim normal kısa protokol olucak sanırım farklı bir şey söylenmedi doğum kontrol kullanmdım bende sonra adet oluna 2. 3. günü gidicem yanı doz la ilgili bilgim yok ama genelde merkezin düşük doz diyor hep ama takip ettiklerim genelde aynı şekilde başlamış 225-300 okuduklarım...valla ben gün yaklaştıkca bir garip oluyorum o yüzden herşeyi merak ediyorum inşallah iyi olur herşey

benim ilk deneme bahçeci umutta oldu cnm... bakalım 2. timur hocayla inşallah olumlu olur
senin ilk deneme anlaşılan ,tam olarak sorun ne?benim isteyeli nerdeyse 5 sene olucak
allah yardımcımız olsun..

Selam,benim ilk denemem.2 kere aşılama oldum negatif maalesef.Morfoloji,sayı azlığı vs...sorunlar var bizdede.Birşey sormak istiyorum ilaç hariç tüp bebekte fiyat ne verdi timur hoca?

Selam,benim ilk denemem.2 kere aşılama oldum negatif maalesef.Morfoloji,sayı azlığı vs...sorunlar var bizdede.Birşey sormak istiyorum ilaç hariç tüp bebekte fiyat ne verdi timur hoca?

ilaçsız tüp bebek fiyatı 4400 cnm artı dondurma için 800 alınıyormus bukadar bildiğim kadarıyla birde ilk görüşme var sanırım 300 olmuş muayene 200 de sperm tahlili, muayene ücretini tüp ücretinden düşüyorlar mı bilmiyorum çoğu merkez düşüyor bide e2 tahlilleri dışarda yapılıyormuş

Canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için.e2 tahlillerinin dışarıda olması çok saçma.Benim daha önce gittiğim klinikte e2 ve ultrason takip aşılamanın içindeydi...Bu klınık biraz pahalı galiba...Hayırlısı bakalım

bana garip geldi aslında bakılmaması benimde önceki merkezde vardı ama heryerin işleyişi farklı işte önemli olan iyi olmaları gerçi inşallah doğru yerdir bizim için

kodal canım ne yaptın seni merak ettim.evrem arkadaşım senide çok merak ediyorum sanırım olumsuz sonuç aldın rabbime sıgın arkadaşım insallh bir dahaki sefere bebişin hayırlısıyla gelir.rabbime sıgınıp dua etmekten başka çaremiz yok evlatlarımız rabbim gönderecek bize hastaneler ve doktorlar birer aracı YA SABIR YA ALLAH.DUALARIMDASIN.

Merhaba hanımlar. Beni biraz önce Gürgan klinikten aradılar Timur Gürgan'ın yardımcısı herhalde Safinaz mı ne dedi ben çocukistiyorum sitesine sorular yazmıştım onlar denk gelmiş aradı işte sorularımı cevapladı sonra övmeler falan başladı işte gebelik aşısı biz de yapılıyor en son teknoloji biz de var, ben 9. tüp bebeğimde gebe kaldım hocam sayesinde bir sürü saydı döktü bende çalıştığımı 2 haftalık iznim olduğunu kontrollere başka şehire gelsem işlemden sonra dinlenmeye vaktim kalmayacağını Eskişehir'de bir yer düşündüğümü belirttim. O da kontrollerin buradaki bir hastanede olabileceğini sadece ymurta toplama ve transferde oraya gitmemin yeterli olacağını söyledi bu da bana saçma geldi başından sonuna kadar herşeyi aynı doktorun takip etmesi gerekir bence ikna için öyle söyledi. İşte param çok diyorsan yaptır başka yerde birkaç defa ama burada daha az parayla tek seferde tutacak falan filan dedi işte. Aslında Ankara'da düşündüğüm yerlerin başında geliyordu ancak çalışıyorum ve burada da acıbadem hastanesinde tüp bebek merkezi açılıyor bana aynı şehirde daha mantıklı geliyor hele burada kontrol orada işlem çok mantıksız. Oraya gitsem kalacak yer yok ücretsiz izinde alayım desem. Git gel hızlı tren 2 saat ama tn günüm alır git gel bekle falan kontrollerde sık oluyor sonuçta transferden sonrada otelde olmaktansa evimde olmak daha iyidir siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım bu arada acıbadem de zaten doktorum benim 2 aşılama yaptırdım kendisine negatif oldu tüp bebek grubunda olacakmış ancak diğer merkezler gibi değil daha yeni açılacak tüp birimi kararsızım..

merhabalar herkese
ben de 3.tüp bebek için Gürgan kliniği düşünüyorum, Ankara'da daha önce 2 denemem oldu, o dönemlerde aynı merkeze giden arkadaşlar arasında ciddi bir takip vardı, süreç hakkında yaşadıkları hakkında neredeyse dakika dakika paylaşımda bulunuyorlardı.Ama bu sayfada şua anda tedavide olan birileri var mı, yakın tarihte olumlu ya da olumsuz sonuç alan, yaşadıklarını paylaşan birileri var mı? Varsa lütfen paylaşalım. Zira belirsizlikler içerisinde endişe etme ihtimalimiz de artar.
Ben gidip görüştüm, diğer 2 merkezle kıyasladığımda çok net olarak hasta-doktor ilişkisinin zayıf olduğunu söyleyebilirm, doktorun yüzünü görmek bir yana telefonla bile ulaşılamıyor. ANCAK tecrübelerime dayanarak sempatik bir ilişkinin başarı şansını arttırdığını söyleyemem. Tabi ki sosyal ilişkilerin samimi olması insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlıyor. önemli olan onların işine gösterdikleri ehemmiyettir, iş ahlakıdır. Bunu sadece bu merkez için değil bütün merkezler için söylüyorum.
Gürgan kliniğin teknik alt yapı olarak ve paket tüp bebek tedavisine ek olarak destekleyici tedavileri başarı şansını arttırdığı söyleniyor. Bu, onların iddiası. Ama yine de son bir haftada, ayda... bu merkezde pozitifi gören var mı, varsa kesinlikle yaşadıklarını öğrenmek isterim, lütfen...
bu zorlu yolda hepimizin birbirimize elimizden geldiğince yardımcı olması gerekir. Kolaylıklar ve hayırlar diliyorum

çok paran varsa başka yere mi git dedi

ben oraya gittimde ne oldu ki..kocaman bir negatifle döndüm..

üstelik timur hocayı görene aşk olsun..laf işte..

ha birde gebelik aşısı mı dedi..onu bana da demişlerdi ama tedaviye başlayınca adını bile duymadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…