Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

bende acemilikten dolayı anlayamamışım tam olarak gürganı..
şimdi ikinci merkezimde yaşadıklarımla karşılaştırınca gürgan klinik mi diyorum :))

kararım hiç değişmedi olumsuzdum hala da öyleyim.ben oradan ağlayarak çıktım o günü hiç unutmayacağım

başkası memnundur değildir bilemem bende kendi yaşadıklarımı bilir onu söylerim.

seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve aynı şeyleri yaşadığımı düşünüyorum.. Allah hayırlısını nasip eder inşallah...

Boyle klinikler cok dogrusu Istanbulda da. Genelde meshur yerlerde boyle mesela birisi Memorial. Ayni anlattigin ortam var. Ama ayni zamanda cok cana yakin doktorunla birebir muhattap oldugun yerlerde var. Ben sicak ve ilgili yerleri seviyorum. Bize para makinasi gibi bakan. Evvvvet siradaki hasta gelsin diye butun gun telas icinde gecen yerlere gitmemek lazim. Insanin zaten morali bozuluyor.

bende senin dediklerine asla katılmıyorum bizde 2 deneme yaptık. Gürgan klinikte timur beyin yüzünü 2 kere gördük. Olumsuz sonuç alınca hemşire arıyor 2 adet döneminden sonra sizi bekliyoruz yeni tedaviye diyor.bu mu yani?
yaşanan hayal kırıklıkları ne oluyor? başına 12 günlük süre boyunca bazı rahatsızlıklar geliyor mide bulantısı üşütme vs. hemşire 3-4 gün sonra dönüş yapıp aydınlatıyor.!!!olumsuz 2. sonucu şimdi aldık. Kimseyi etkilemeyin bence.

Son düzenleme:

bende 2. negatifimi aldım gürgandanyıkıldım ilgisizlik üst seviye..ikinci merkezin neresi aceba paylaşırsan sevinirim...

çok teşekkürler bilgi için..Allah gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inş...bu arada mesaj atamıyorum 50 msj atmadan olmuyomuş:)buradan yazıyorum mecburen:)

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz banada ilk kez tüp bebek denicem ve henüz nerde yaptıracağıma karar veremedim... açıkçası güvenebilieceğim bir yer olsun istiyorum sizler nasıl nerelerde yaptırdnız...tabi mesafe ve kalacak yerde önemli yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,

Ne zamandır Grügan klimnik ile ilgili yazı yazılmamış. Hayırdır kimse gitmiyor mu?

Ben bir arkadaşımın referansı ile bu kliniğe gitmeye karar verdim açıkçası. Evet ticari bir yer çok kalabalık falan ama arkadaşım 5 yıl uğraştıktan sonra Gürgan'a adım atıp çocuk sahibi oldu.

Benim izlenimlerimi de sizle paylaşayım. Bir cumartesi günü gittik eşimle aylardır eşimi iknaya uğraşıyordum çok lükür en sonunda ikna oldu ve gittik. Merkez inanılmaz kalabalık, bilemiyorum motora takılmış gibiler. O anlamda oldukça ruhsuz bir merkez oldugunu düşünmedim değil. Ancak diğer merkezlerin de pek farklı oldugunu sanmam.

İlk muayenemi Aygül Hanım yaptı, ve bir sorun görünmediğini söyledi, sonrasında hormon testlerimi yenilememi istedi. Eşim ise şimdiye kadar hiç sperm örneği vermememişti gergindi maalesef o gun vermeye ikna edemedik de zaten. Sonrasında Timur Hoca ile görüşme olacaktı, ancak transferlere başlamıştı beklesek çok fazla vakit kaybedecektik. Zaten ne benim testlerim tamdı, ne de eşimin testleri. Bekleseydik sadece hocayla tanışmış olacaktık buna değmeyeceğini düşünüp beklemedik.

BU arada ben testlerimi yaptırdım eşim yaptırdı ancak henüz doktorumuza gidip sonuçları konuşmadık. Aradığımda regl oldugum gün arayıp randevu almamı söylediler. bu arada doktorumuz aşılama derse bu ay da olmaz diye düşünüyorum çünkü henüz rahim filmim yok. Eşimin test sonuçlarının yorumlanmasından sonra karar verileceğini ve acele etmemem gerektiğini söylemişlerdi.

Bakalım haftaya regl olucam ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Canim uzun zamandir bakmadim buraya oglum olacak 4 ay oldu hamileligim.sorularına gelince biz bir poset tahlil sonuclariyla gittigimiz için doktora hersey ortada olduğundan hicbir tahlil istemediler yumurtlama tedavisinde hergün kan verdim hormonlara bakilarak ilaç dozu ayarlandi ben sonucu alana kadar Istanbulda kaldim 12 gün boyunca kardesimde kaldim ilk gün tuvalete beile gitmedim abarttim belki ama çok sakindim cnm transfer esnasinda çok steril bir ortam vardi bulent hoca embriyoligumuzla oturup dosyama bakip karara vardilar bana durumu anlatip kac transfer de bulanacagini söyledi timur bey ne sorsak gecistiriyordu sonra rahim filmindeki işlemlere benzer işlemler yaptiçok bayagi bi derine indigini hissettim benim adimi söyledi o anda dolap acildi tüpüm geldi hizla transfer gerceklesti ekrandan bana gosterdiler gecisini gurganda transfer esnasinda içeriye girdik hemsire elinde tuple bekliyodu Onuda yere dusurdu geri aldi falan anlayacagin çok fark vardi canim Allah nasip etti oldu çok sukur güzel haberlerini bekliyorum

Arkadasim o kadar olumsuz yazilarimiz var gitmeyin gurgana 5000 lirayi çöpe atmayin timur hoca nin bilgisine lafim yok ama tüp bebek imkan ve teknoloji işi o klinik çok yetersiz siz bilirsiniz ama maddi manevi çöküntü ye kimsenin ugramasini istemem...

2 senedir ona gidiyordum bır kere tup bebek yaptık rahîm fılmı bıle ıstmeden tedavi ettı meğersem cocuk tutsa bıle dusecekmıs rahîm yapım bozulmuş bunu başka bır doktoradan öğrendim sakın gıtmeyın pışmanlık yasıyorum bılgısı fln. Da yok sadece showmen

bende gürgan klinikte tedaviye başladım.eşimde sperm azlığı sorunu var. hatta çok az ilk randevu için gittiğimizde 2 saat sonuç randevusu için 3 saat bekledik. ilk olarak bekleme durumu çok sinir bozucu madem çok kalabalık o zaman randevuyu ona göre ver. hemşireler ve diğer kişiler aydınlatıcı fazla bilgi vermiyorlar ancak Timur Bey sizinle konuşurken 5 yaşında biri gibi anlatıyor diyorki''şimdi sizin sperminizi alıyoruz eşinizin yumurtasına koyuyoruz bebeğimiz oluyor'' soru sormaya çalıştığımda ise tam bir aptal muamelesi yapıp kızdı. bir daha da konuşamadık eşimde bende çıktığımızda kızgındık.ilaçlarla ilgili sorumda cevap bile vermedi. .bunları geçtim.asıl canımı sıkan eşimin yuvarlak hücre sayısı fazla ne bir antibiyotik ne de diğer burada okuduğum proxeed plus ya da klomen ya da ne bileyim evitab yani hiç birşey vermedi. hemen o gün tedaviye başlayalım dedi.ancak ne ücret hakkında bilgim vardı ne de yapılacak işlemler için kafamda oturmadı ve çıktık.eşimle ilgili herhangi bir tedavi olamayacağını söyledi.tamam anlıyorum ,ancak sperm sayımız sıfır değil.ve spermleri kullanılabilir mi bilmiyoruz.test yok anlayacağınız.bende ki testlerden hormon ve smear testi istedi verdik. bu kadar .kafam karıştı.bilemiyorum.

Gürgan'da ilk denememi 2011 haziranda yaptım.Sadece 3 yumurtam vardı 1 tane döllendi ve Allah a şükür dünyalar tatlısı bi kızım var.Şimdi 2. kez ay sonu gibi tekrar tedaviye başlayacağım.Buraya daha önce de yazmıştım o zmnlarda.BU gibi durumlarda çok iyi düşünüp araştırıp öyle karar vermek gerekiyor.Gürganın olumsuz yönleri yok mu...tabiki var..Herkesn yazdığı gibi saatlerce beklemek.Bir de ' timur hocam gelmedi size Aygül Hanım bakacak veya Alptekin Bey bakacak' demeleri.. Tabiki kesinlikle kabul etmiyorum ,etmeyin de ..Sonuçta oraya Kaç km.lik yoldan Timur Bey için gidiyoruz..dr seçmekte en doğal hakkımz..10 gün önce başıma geldi,aynen bunları söylediler..HAyır ben Tİmur bey için geldim..Beklemem gerekiyorsa da beklerim dedim.İlk denemem de de normalde yumurta takiplerini Aygül HAnım yapıyordu ve yumurta toplamayı da..Onu da kabul etmedim..Herkesşn yumurta toplama işlemi bitmişken ben saatlerce Timur Beyin gelmesini bekledim..Allahtan sonu iyi oldu dediğim gibi..Olumsuz yönleri var maalesef..Ama olumlu sonuç aldıktan sonra 2 . çocuk için farklı bir merkez düşünmedim dolayısıyla.Timur Bey görüşmeler de çok sıcak,esprili..Hatta bnm duygusal olduğumu bildiği için de çok anlayışlı.Bulunduğum şehirde menopoz başlangıcı fln dediler..Zaten yumurta sayım çok az..Muayene sonucu sorduğumda Timur bey söylemedi..sen bunları düşünme,kafana takma fln dedi.
Bakalım hayırlısıyla 2. kez anne olabilmek için son bi kez daha şansımı deneyeceğim..İlerde neden denemedim diye pişman olmamak için..Olmazsa da hiç umrumda değiil allah kızıma uzun ömür versin..ve Allah isteyen herkese nasip etsin..

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur:) iyi haberleri alınca çook mutlu oluyorum. ben henüz tedaviye başlayamadım. daha öncelikli bir tedavim oldu. kısmet olursa en yakın zamanda şişli memorial de yaptırmayı düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

sizin 2011 de iyi sonuç almanıza sevindim ama gürgan kliniğe ben ve bugüne kadar gidenlerden memnun olanını duymadım. tabiki bu işler nasip işi ama Timur hocanın olması bilgisi yeterli olmuyor Aygül hanım hiç unutmam aşıda okadar canımı acıttı sert işlem yaptı ki 1 saat kendime gelemedim. orada yatan insan mı hasta mı umrunda değil. transfer masasında siz heyecanla stresle beklerken içeride yarım saatten fazla hemşirelerle saçma muhabetler ediyorlar ve siz o masada kurbanlık koyun gibi bekliyorsunuz yani ciddiyet sıfır. zaten Timur hoca ile görüşmek için resmen tören oluyor sıkıntını bile söyleyemiyorsun. hemşireler dersen suratlar bir karış zorla ağızlarından laf alıyorsun o da yarım yamalak ilaçlarla ilgili anlatılanı anlamayıp tekrar sorduğunuzda öyle bir tavır içerisine giriyorlar ki buraya nerden geldim ya diyorsun. sanki herşeyi bilmek zorundaymışız da sınava çalışmamışız.. ben embriyolog dışında ilgili kimseyi görmedim. ha bir de halkla ilişkiler de bayan ilgili. sonuç negatif olunca da kimse ilgilenmiyor. bana rahim filimi yaptır araştıralım filan bile demediler negatiften sonra kendim yaptırdım. yani tam bir umut, zaman ve maddi kayıp yaşatıyorlar. inşallah olumlu sonuç alırsınız hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu hafta sonu şişli memorial de tedaviye başladım. doktorum Funda hanım.. dualarınızı bekliyorum.

Insallah en dogru karari verirsiniz arkadaşlar. Genelde ilk tedaviler boyle acemic oluyo ikincide cok sey ogreniyo arastiylriyo insan.

Bende memoriali kesinlikle tavsiye ederim

Ben de memorial de tedaviye başladım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. Dualarınızı bekliyorum..

Ben de memorial de tedaviye başladım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. Dualarınızı bekliyorum..

hayırlı olsun tedavin canım doğru merkezdesin...sonu bebişli olsun inşallah...güzel haberlerini bekliyorum

merhaba canım maşallah oğluşuna.Allah tamamına erdirsin inşallah..nasılsın nasıl gidior hamişlik...

ne zamandır karşılaşamadık..bnde pek giremiyorum gerçi siteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…