Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Ben de Gürgan Klinik hastalarındanım, daha doğrusu hastalarındandım. İlk aşılamamda çok şükür allah bana bebeğimi nasip etti. Allah sağlıkla kucaıma almayı da nasip etsin.

Aşılamamı Alptekin hoca yaptı ve kendisine fazlası ile güveniyorum, işini çok iyi yapan bir doktor. Aaşılama esnasında da beni oldukça rahatlattı, masada o halde asla bekletmedi, hemşireler beni hazırlayınca hemen haber verdiler ve gelmesi 10 sn sürmedi bile. Allah razı olsun.

Elbette daha önceki yazımda eksi yerlerinden de bahsetmiştim ama ben tüm olumsuzluklara rağmen memnun kaldım. İddia ediyorum aşılamam da başarılı olmasaydı hemen tüpe geçmeyi düşünüyordum ve onu da yine Gürgan'da yaptıracaktım. Neyseki allahıma şükür gerek kalmadı.

Bende gürgan klinik hastalarındanım. Tüp bebek tedavisine başlamıştık bi kaç ay önce kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim, tedavi yarım kalmış oldu. Sonra kalbi durdu bebeğimin, kürtaj oldum, Rabbim kimseye yaşatmasın. Bu ay yine gürgan klinikte tedaviye başlayacağız. Rabbim inşallah nasip eder tüm isteyenlere.

Herkes farklı yorumda bulunabiliyor malesef...Bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim oraya,onun tutmadı bnm tuttu..Ve sonradan da o hiç memnun kalmadı ama ben kaldım..Herkes farklı şeyler yaşadığı için dolayısyla istekler ve bakış açılarıda farklı oluyor..Aygül hanım ve timur bey arasında dağlar kdr fark olduğuna bende katılıyorum..o yüzden ona muayene olmuyorum :) Yarın yumurta toplanacak..Bakalım 2 yumurtayla ne yapılacak..herşeyin hayırlısı :)

Ben gürgan klinikte tüp bebek yaptırdım evet büyük umutlarla gittim ama sadece dr iki defa gördüm
Bana söylediği tedavi farklı yaptığı tedavi farklı
Ben 6000 lira dolandırıldım
Çünkü transfer olmadan benim laporroskopi olmam gerektiği aşikardı
Ama sorunlu tüplerimi kendi söylediş transfer kararını yine orası aldı
Tabii diyebilirsiniz neden transfer yaptırdınız o zaman diyebilirsiz
Sizde bilirsinizki iilk acemilik ilk olduğuj için çarptılar beni
Sokağa atılacak bir 6000 daha yok benim

Katılıyorum sana bana histereskopi yapılmadan tup bebek yaptılar rahimi filmi bıle ıstemedı rahîmde sıkıntı varmış hakkımı helal etmiyorum

merhaba canım maşallah oğluşuna.Allah tamamına erdirsin inşallah..nasılsın nasıl gidior hamişlik...

ne zamandır karşılaşamadık..bnde pek giremiyorum gerçi siteye
Çok Tesekkur ederim aysuncum simdiye kadar iyi çok sukur enfeksiyonum var bi mikyar

merhaba canım maşallah oğluşuna.Allah tamamına erdirsin inşallah..nasılsın nasıl gidior hamişlik...

ne zamandır karşılaşamadık..bnde pek giremiyorum gerçi siteye

Çok Tesekkur ederim aysuncum simdiye kadar iyi çok sukur enfeksiyonum var bi miktar

Senin de oglusun olcak di mi? Alisveris yapiyoruz bebek için bol bol sen nasilsin nasil gidiyor hamisligin

Senin de oglusun olcak di mi? Alisveris yapiyoruz bebek için bol bol sen nasilsin nasil gidiyor hamisligin

Benim kiz canim
Bende iyiyim cok sukur sekerim v s r benimde diyet vs uğraşıyorum istr.ama bebeğim iyi olsunda önemli değil.
Bende alisverisini tamamladim sayilir 15 tatildeistr...odasinin prrdesi kaldi sadece...cok yorucu bir o kadar da guzel
Az kaldi ins saglikla gelsin meleklerimiz.

Canim benim heyecanla bekliyorum sonucunu bugün test günün galiba Allah yüzunu güldursun...

çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum. bhcg 100 çıktı hala inanamıyorum ya... hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Canim ya o kadar sevindim anlatamam gözlerim doldu Allah tamamina erdirsin insallah.Çok dikkat kendine esin sana prensesler gibi baksin..

Gecmis olsun cnm ben 2.dönem okula baslamayacagim evdeyim tam okul acildigi hafta 32.haftaya giriyorum oda hazirlamak çok zevkli idefixte hamis Alllaha sukurler olsun bu günleri gösterdi bize

Canim ya o kadar sevindim anlatamam gözlerim doldu Allah tamamina erdirsin insallah.Çok dikkat kendine esin sana prensesler gibi baksin..

Çok şükür canım Alla razı olsun sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin... tarifsiz duygular hissediyorum

Merhaba canım hamilelik nasıl gidiyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. sana bir şey sorcam doktorun kim hangi hayırlısıyla hastanede yaptırcan doğumunu. aynı şehirdeyiz ya bende araştırmaya başladım şimdiden:)

meraba arkadaşlar..benim bu klinikte bi negatif tüp bebek denemem oldu.şimdi tekrar tedaviye başladım ama tüp bebek olmıcak..bizde erkek faktörü olmadığı için sadece benim yumurtalarımı geliştirme tedavisi uygulucaz..yumurta olursada kendiliğinden hamile kalmam için uğraşıcaz..bu dönemde tedaviye başlayanlar varsa burdan yaşadıklarımızı paylaşalım lütfen..

Selam canim evet bende yeni başladım hayırlısı olur inşallah. . Benim ilk denemem olacak inşallah başkasına gerekte kalmaz.. bende kist vardi ameliyat oldum tekrar oluşmuş( timur hoca ile görüştük 2 ay ilac tedavisi vitamin yasmin folicasit vs kullan dedi usg den bakılması lazım dedi tarih vermedi surekli ilac iciyorum önümüzdeki hafta tekrar gidicem kontrol icin ilacin etkisine bakacaklar hakkımızda hayırlı olan kalbimizden geçen olur ve nasip olur inşallah

Merhaba gürkan kliniği düşünüyoruz tüp bebek için ücretleri öğrenebilir miyim?

hayırlı olsun canım tedavin.sanırım hoca oluşan kiztini eritmeye çlışıyor..ultrason takibide onun için istemiştir muhtemelen..hakkında hayırlısı olur inşallah tek seferde hamile kalırsın..bende iğne kullanıyorum haftada iki gün kontrole geliorum..yumurta takibindeyim..haberleşelm yine hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…