Gürgan'da ilk denememi 2011 haziranda yaptım.Sadece 3 yumurtam vardı 1 tane döllendi ve Allah a şükür dünyalar tatlısı bi kızım var.Şimdi 2. kez ay sonu gibi tekrar tedaviye başlayacağım.Buraya daha önce de yazmıştım o zmnlarda.BU gibi durumlarda çok iyi düşünüp araştırıp öyle karar vermek gerekiyor.Gürganın olumsuz yönleri yok mu...tabiki var..Herkesn yazdığı gibi saatlerce beklemek.Bir de ' timur hocam gelmedi size Aygül Hanım bakacak veya Alptekin Bey bakacak' demeleri.. Tabiki kesinlikle kabul etmiyorum ,etmeyin de ..Sonuçta oraya Kaç km.lik yoldan Timur Bey için gidiyoruz..dr seçmekte en doğal hakkımz..10 gün önce başıma geldi,aynen bunları söylediler..HAyır ben Tİmur bey için geldim..Beklemem gerekiyorsa da beklerim dedim.İlk denemem de de normalde yumurta takiplerini Aygül HAnım yapıyordu ve yumurta toplamayı da..Onu da kabul etmedim..Herkesşn yumurta toplama işlemi bitmişken ben saatlerce Timur Beyin gelmesini bekledim..Allahtan sonu iyi oldu dediğim gibi..Olumsuz yönleri var maalesef..Ama olumlu sonuç aldıktan sonra 2 . çocuk için farklı bir merkez düşünmedim dolayısıyla.Timur Bey görüşmeler de çok sıcak,esprili..Hatta bnm duygusal olduğumu bildiği için de çok anlayışlı.Bulunduğum şehirde menopoz başlangıcı fln dediler..Zaten yumurta sayım çok az..Muayene sonucu sorduğumda Timur bey söylemedi..sen bunları düşünme,kafana takma fln dedi.
Bakalım hayırlısıyla 2. kez anne olabilmek için son bi kez daha şansımı deneyeceğim..İlerde neden denemedim diye pişman olmamak için..Olmazsa da hiç umrumda değiil allah kızıma uzun ömür versin..ve Allah isteyen herkese nasip etsin..
Ben de Gürgan Klinik hastalarındanım, daha doğrusu hastalarındandım. İlk aşılamamda çok şükür allah bana bebeğimi nasip etti. Allah sağlıkla kucaıma almayı da nasip etsin.
Aşılamamı Alptekin hoca yaptı ve kendisine fazlası ile güveniyorum, işini çok iyi yapan bir doktor. Aaşılama esnasında da beni oldukça rahatlattı, masada o halde asla bekletmedi, hemşireler beni hazırlayınca hemen haber verdiler ve gelmesi 10 sn sürmedi bile. Allah razı olsun.
Elbette daha önceki yazımda eksi yerlerinden de bahsetmiştim ama ben tüm olumsuzluklara rağmen memnun kaldım. İddia ediyorum aşılamam da başarılı olmasaydı hemen tüpe geçmeyi düşünüyordum ve onu da yine Gürgan'da yaptıracaktım. Neyseki allahıma şükür gerek kalmadı.
sizin 2011 de iyi sonuç almanıza sevindim ama gürgan kliniğe ben ve bugüne kadar gidenlerden memnun olanını duymadım. tabiki bu işler nasip işi ama Timur hocanın olması bilgisi yeterli olmuyor Aygül hanım hiç unutmam aşıda okadar canımı acıttı sert işlem yaptı ki 1 saat kendime gelemedim. orada yatan insan mı hasta mı umrunda değil. transfer masasında siz heyecanla stresle beklerken içeride yarım saatten fazla hemşirelerle saçma muhabetler ediyorlar ve siz o masada kurbanlık koyun gibi bekliyorsunuz yani ciddiyet sıfır. zaten Timur hoca ile görüşmek için resmen tören oluyor sıkıntını bile söyleyemiyorsun. hemşireler dersen suratlar bir karış zorla ağızlarından laf alıyorsun o da yarım yamalak ilaçlarla ilgili anlatılanı anlamayıp tekrar sorduğunuzda öyle bir tavır içerisine giriyorlar ki buraya nerden geldim ya diyorsun. sanki herşeyi bilmek zorundaymışız da sınava çalışmamışız.. ben embriyolog dışında ilgili kimseyi görmedim. ha bir de halkla ilişkiler de bayan ilgili. sonuç negatif olunca da kimse ilgilenmiyor. bana rahim filimi yaptır araştıralım filan bile demediler negatiften sonra kendim yaptırdım. yani tam bir umut, zaman ve maddi kayıp yaşatıyorlar. inşallah olumlu sonuç alırsınız hakkımızda hayırlısı olsun...
Çok Tesekkur ederim aysuncum simdiye kadar iyi çok sukur enfeksiyonum var bi mikyarmerhaba canım maşallah oğluşuna.Allah tamamına erdirsin inşallah..nasılsın nasıl gidior hamişlik...
ne zamandır karşılaşamadık..bnde pek giremiyorum gerçi siteye
merhaba canım maşallah oğluşuna.Allah tamamına erdirsin inşallah..nasılsın nasıl gidior hamişlik...
ne zamandır karşılaşamadık..bnde pek giremiyorum gerçi siteye
Çok Tesekkur ederim aysuncum simdiye kadar iyi çok sukur enfeksiyonum var bi miktar
Bu hafta sonu şişli memorial de tedaviye başladım. doktorum Funda hanım.. dualarınızı bekliyorum.
Senin de oglusun olcak di mi? Alisveris yapiyoruz bebek için bol bol sen nasilsin nasil gidiyor hamisligin
Canim benim heyecanla bekliyorum sonucunu bugün test günün galiba Allah yüzunu güldursun...
çok şükür pozitif çıktı hala inanamıyorum. bhcg 100 çıktı hala inanamıyorum ya... hepinize çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
Benim kiz canim
Bende iyiyim cok sukur sekerim v s r benimde diyet vs uğraşıyorum istr.ama bebeğim iyi olsunda önemli değil.
Bende alisverisini tamamladim sayilir 15 tatildeistr...odasinin prrdesi kaldi sadece...cok yorucu bir o kadar da guzel
Az kaldi ins saglikla gelsin meleklerimiz.
Canim ya o kadar sevindim anlatamam gözlerim doldu Allah tamamina erdirsin insallah.Çok dikkat kendine esin sana prensesler gibi baksin..
Canim ya o kadar sevindim anlatamam gözlerim doldu Allah tamamina erdirsin insallah.Çok dikkat kendine esin sana prensesler gibi baksin..
,mrb canım sizin sorun neydi bende şimdi gürganda tedavideyim temmuzda başlıcaz yarında kontrolüm var bakalımm
meraba arkadaşlar..benim bu klinikte bi negatif tüp bebek denemem oldu.şimdi tekrar tedaviye başladım ama tüp bebek olmıcak..bizde erkek faktörü olmadığı için sadece benim yumurtalarımı geliştirme tedavisi uygulucaz..yumurta olursada kendiliğinden hamile kalmam için uğraşıcaz..bu dönemde tedaviye başlayanlar varsa burdan yaşadıklarımızı paylaşalım lütfen..
Selam canim evet bende yeni başladım hayırlısı olur inşallah. . Benim ilk denemem olacak inşallah başkasına gerekte kalmaz.. bende kist vardi ameliyat oldum tekrar oluşmuş( timur hoca ile görüştük 2 ay ilac tedavisi vitamin yasmin folicasit vs kullan dedi usg den bakılması lazım dedi tarih vermedi surekli ilac iciyorum önümüzdeki hafta tekrar gidicem kontrol icin ilacin etkisine bakacaklar hakkımızda hayırlı olan kalbimizden geçen olur ve nasip olur inşallah
Merhaba gürkan kliniği düşünüyoruz tüp bebek için ücretleri öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?