Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Aynen oyle eger erirse ohhh dicem bebis gelincede Allahimmm sana sukurler olsun diye diye bagiricam valla:)))) inşallah seninde yumurtalarin en güzel seviyede olur super bir hamislik ve beraberinde nur topunuda kucagina verir insallah Rabbimiz

Aynen oyle eger erirse ohhh dicem bebis gelincede Allahimmm sana sukurler olsun diye diye bagiricam valla:)))) inşallah seninde yumurtalarin en güzel seviyede olur super bir hamislik ve beraberinde nur topunuda kucagina verir insallah Rabbimiz

inşallah canım ya çok istiyorum valla psikolojim bozuldu artık..geçen gün en yakın arkadaşım hamile kaldı..inan hıçkırarak ağladım kıskandım..en çokta buna üzüldüm..arkadaşımı kıskandım sevindimde aslında..ne bilim işte ya karmaşık duygular..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin

gürgan klinikte tedaviye başlayacağım zaman hiç umudum yoktu hatta ilgisizlik yüzünden vazgeçmeyi bile düşünmüştüm giderek ilgi düzeyleri tedaviye devam ettikçe arttı.transfer günü 3 saat sıkışık olarak masada ise 45 dakika timur beyi bekledim.ama sonuç pozitif görünce herşeye değer sürekli arayıp bilgi veriyorlar.umarım sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ilerler.Timur beyden hernekadar hiç hoşlanmasamda ekibine ve embiriyoğuna hemşirelere teşekkürler.fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı 4250+kdv =4600 dediler ama zorlarsanız kdvsiz 4000 oluyor.sgk ile anlaşmaları yapılmış o yüzden ilaçları ve bir miktar (çok az) ucuza yaptırabilirsiniz. umarım her dileyen isteyen bebeğine hemen kavuşur.

bilmiyorum neden bu kadar güvendim ama 3. kez gürganda tüp bebek yaptırdık ve 3de negatif Allah isteyen herkese nasip etsin..

Aynı duygulardayiz canim yaa( cok yakın arkadasimla beraber hamile kalmayi istiyorduk o simdi 3 aylık hamile bense ameliyat vs uğraştım simdi ise bebek için ugrasiyorum... bu kıskançlık mı degilmi onuda bilmiyorum ama kendi halime uzulmekten herkesle beraber kendimede dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden.... Rabbim o guzel annelik duygusunu bizede nasip eder insallahhhhhh...

valla tedavileriniznası gidio bilemiorum ama benimki karmakarışık bi hal aldı...anlatıyım size..ohss oldum..tedavim en başta ritüel devam ediordu.kendilğinden hamile kalmamı deniceklerdi..uzun bi süre iğne kullandım düşük dozla.benimki femara protokolü..menogonla başladım ek olarak puregonda vurdum..sonrasında pcos hastlarının vazgeçilmez sonu aşırı yumurtlama..sanırım 25 tane falan vardı..hoca en son iğneyi kesmek zorundayız ve yumurtalarıda toplamak zorundayız dedi..daha tam olgunlaşmayan yumurtalarım toplandı..opu günü kendimden geçtim..işlemden sonra saatlerce kesintisiz sancıdan ağladım..meğerse bu ohss opudan sonra şiddetleniormuş..ogün akşam sadece 4.5 kilo su topladı vücudum..karnım en az 6 aylık hamile gibi şişti..hareket edemiorum uyku yok idrara çıkma sıkıntılı..ertesi gün 2 kilo daha aldım..klinikte serumlar takıldı..bütün klinik bi telaşede..herkes bana acıyan gözlerle bakıo..devamlı bi takip ve tahliller..yumurtalar ne durumda derseniz 8 tanesi çok güzel döllenme yaşadı..bugün donduracaklar ve bi dahaki ay transfer olcak inşallah..ağır ohss yaşıorum transferle dahada ilerlediği için iptal oldu..işte böle kızlar bu ay çok karışık geçti ve olan bana oldu..4 günde tama 6.5 kilo aldım ve bu hastalık en az 10 gün sürermiş..dahada şişicem anlıcanız..

Hanımlar burası terkedlimişş.....

tedavisi devam eden bütün arkadaşların bir an önce bebeklerine kavuşmasını diliyorum..
ben de gürgan klinikte aşılama tedavisi olarak bebek sahibi oldum kızım şu an 4 yaşında :)
sonra kendiliğinden bir kızım daha oldu... şükür, çok şükür...

umarım bu güzel duyguları hepiniz yaşarsınız arkadaşlar

maşALAH ALLAH bağışlasın ALALH ım bizlere de nasip etsiiinn..mennun kaldfınız mı ordann.tavsiye eder misiniz..

ben 2009 da gittim.. çok kalabalıktı randevu saatimde gitsem bile en az 1 saat beklerdim :) tedavi sürecimde timur hocayı bir kez gördüm :)
aşılamayı aygul hoca yaptı
şanslıydım sanırım :)
ilk denemede hamile kaldım.. sıkıntı bir hamilelik sürecinden sonra kızım doğdu şükür...

şimdi nasıl bilmyiroum tabii aradan 4,5 yıl geçti nerdeyse

bence de şanslısınızz ..maşALALH alah IM BAĞIŞLASINN..TEŞEKKÜRLER.....

ben de yeni başladım timur beyle pazar günü görüştük :18: 4. tüp bebek denemem diğerlerini başka bir merkezde yaptırmıştım 20 milyar paramız çöpe gitti inşallah bu sefer emeklerimiz boşa gitmez umutluyum bakalım hayırlısı

Selam kızlr bende 7haziranda puregon latedaviye gürganda başladım yorumlarınızı okuyarak klinik hakkında bilgi almaya çalışıyorum bu ikinci denemem 215 ml ile başladık şimdi175ml ve yumurta kaybını önleyici bi iğne daha başlandı dünkü muayenede 12,11 gibi yumurta büyüklükleri söyledi hızlı gidiyoruz fazla uyarılma olurmu diye korkuyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Timur Gürgan ve ekibi profesyoneldir, insana değer verirler. Bana 30 yaşında erken menopoz teşhisi konuldu. Doktor doktor gezdim. Gittiğim doktorların tamamı tedavimin olamayacağını söylediler. Yumurtlamanın mümkün olmayacağını ilettiler.

Bir tek Timur Gürgan hoca beni tedaviye aldı. 2010 yılında tüp bebek tedavisi yapıldı. Embriyo tutunamadı, düştü.
Para konusuna gelince, ilk gittiğimde muayene parası alındı. Ondan sonra en az 40 kez muayenede gittim. Beş kuruş alınmadı. Sadece tedavim olan tüp bebek aşamasında ücret ödedim.

Diğer doktorlar her gidişimde muayene ücreti aldılar, hemde tüp bebek tedavisine başlamadan...
Şunu diyebilirim ki Timur Gürgan paradan önce insana değer veriyorlar ve gerçekten özveriyle bıkmadan ilgileniyorlar.
2 yıl önce Timur Hocayı bıraktım. Ama onlar beni bırakmadılar. Geçenlerde aradılar. Her zaman Cliniclerinin bana açık olduğunu ilettiler. Duygulandım...

Kızlar gerçekten tımur bmeyin tüp bebektekı başarısı yüksek mi benım kafam karıştı şimdi lütfen bilgilerinizi aktarın

Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum

Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir

Benimde dusundugun yerlerden biriydi bir ara ama bu yazdiklariniz tahmin etmistim.Buna benzer bir yerde Istanbul Memorial Sisli. Meshur doktor ismiyle herkes oraya doluyor sonra hizmet gercekden kotu oluyor... Simdi neye karar verdiniz?

selam,yazdıklarına çok hak verdim hatta az bile yazmışssın..gürgan klinik ciddi anlamda ticariye dökmüş işi ekibi de berbat 1.5 saat en az bekleme süren daha fazla bile bekleyebilirsin..belki kadın hastalıklarında ii olabilir ama olay erkekten kaynaklanıyorsa kesinlikle gitmeyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…