Merhaba gürkan kliniği düşünüyoruz tüp bebek için ücretleri öğrenebilir miyim?
hayırlı olsun canım tedavin.sanırım hoca oluşan kiztini eritmeye çlışıyor..ultrason takibide onun için istemiştir muhtemelen..hakkında hayırlısı olur inşallah tek seferde hamile kalırsın..bende iğne kullanıyorum haftada iki gün kontrole geliorum..yumurta takibindeyim..haberleşelm yine hoşçakal
Aynen oyle eger erirse ohhh dicem bebis gelincede Allahimmm sana sukurler olsun diye diye bagiricam valla:)))) inşallah seninde yumurtalarin en güzel seviyede olur super bir hamislik ve beraberinde nur topunuda kucagina verir insallah Rabbimiz
inşallah canım ya çok istiyorum valla psikolojim bozuldu artık..geçen gün en yakın arkadaşım hamile kaldı..inan hıçkırarak ağladım kıskandım..en çokta buna üzüldüm..arkadaşımı kıskandım sevindimde aslında..ne bilim işte ya karmaşık duygular..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin
bilmiyorum neden bu kadar güvendim ama 3. kez gürganda tüp bebek yaptırdık ve 3de negatif Allah isteyen herkese nasip etsin..
tedavisi devam eden bütün arkadaşların bir an önce bebeklerine kavuşmasını diliyorum..
ben de gürgan klinikte aşılama tedavisi olarak bebek sahibi oldum kızım şu an 4 yaşında :)
sonra kendiliğinden bir kızım daha oldu... şükür, çok şükür...
umarım bu güzel duyguları hepiniz yaşarsınız arkadaşlar
ben 2009 da gittim.. çok kalabalıktı randevu saatimde gitsem bile en az 1 saat beklerdim :) tedavi sürecimde timur hocayı bir kez gördüm :)
aşılamayı aygul hoca yaptı
şanslıydım sanırım :)
ilk denemede hamile kaldım.. sıkıntı bir hamilelik sürecinden sonra kızım doğdu şükür...
şimdi nasıl bilmyiroum tabii aradan 4,5 yıl geçti nerdeyse
Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum
Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir
selam,yazdıklarına çok hak verdim hatta az bile yazmışssın..gürgan klinik ciddi anlamda ticariye dökmüş işi ekibi de berbat 1.5 saat en az bekleme süren daha fazla bile bekleyebilirsin..belki kadın hastalıklarında ii olabilir ama olay erkekten kaynaklanıyorsa kesinlikle gitmeyin derim..Gürgan klinik eskiden iyi olabilir ama şimdiki durumunu izah edeyim
- randevu saatine tam vaktinde gitseniz bile en az 1.5 saat beklersiniz
- oranın bel kemiği olan prof.dr.Aygül demirol hanım artık yok
- timur hoca sorularınıza cevap vermez, ısrar ederseniz azarlar ve hatta kovar
- paraya doymuş olduğunu bu kadar belli eden, hastalarına bu kadar kötü davranan bir klinik varmı bilmiyorum
Paranızla rezil olmak istemiyorsanız başka bir klinik bulmanızı tavsiye ederim, çalışanlar arasında iyi hemşireler var ancak timur hoca herkezi bezdirmiş durumda, artık miyadını doldurmuş bir yer, inanmayan kendisi yaşayarak tecrübe edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?