siz histeroskopi oldunuzmu.? kim yaptı nerde oldunuz?Hayırlı olsun cnm tedaviye başladıysan bunları düşünme her tedavi farklı her hasta Dr ilişkisi farklı.. Bütün Klinikleri araştırdım hepsi için ii de denmis kötü de umarım nasibin burdadir
siz histeroskopi oldunuzmu.? kim yaptı nerde oldunuz?
çok geçmiş olsun.Cnm valla histeroskopi de gürgan da benim adımı söylerler artık 5 kez Timur hoca yaptı cnm bende yapışıklık vardı o yüzden bukadar çok oldum...
Benim eşimde azosiperm çok korkuyorum siperm bulunmazsa diye bizde tüp bebek araştırması yapıyoruz..ne vitaminleri uyguladın acaba eşime havuç kürü incir kürü keçiboynuzu felan veriyorum..inşallah rabbim bize de annelik duygusunu yaşatır..Ne güzel mutlu sona ulasmissiniz.. Allah evladinizi bağışlasin size....
Bende gecen salı histeroskopi oldum yarın kontrolum var...
Benim eşimde azosiperm çok korkuyorum siperm bulunmazsa diye bizde tüp bebek araştırması yapıyoruz..ne vitaminleri uyguladın acaba eşime havuç kürü incir kürü keçiboynuzu felan veriyorum..inşallah rabbim bize de annelik duygusunu yaşatır..Merhaba bende bu konuya ilk yazanlardanim ilk gittigimde sikayet etmistim esimden herhangi bir tetkik istemeden hemen tedaviye başlamak istemisti timur bey ben tereddüt etmistim eşim azosperm teshisiyle gitmistik saatlerce bekleyip ilgi gorememistik vazgececekken nedense yine gittik nasip işte olacağı var şimdi bir oğlum var iyi ki gitmişiz tabi sadece tedavi mi yoksa esime zorla kullandirdigim vitaminler kürler mi daha etkili oldu yoksa ikisi mi bilmiyorum çünkü hiç sperm yoktu yapalım demişti timur bey ben yinede altı ay vitamin ve kür takviyesinden sonra onüç sperm bulunarak başladım dondurduk spermleri belki transfer zamani bulunmaz diye ve sonuçta ilk denememizde timur beyin embriyo tranferi ile başardı bunun için çok minnettarım beklemeye değiyor şimdi orada üç embriyomuz daha bekliyor kısmet bakalım
Gürgan klinikte mikroteseyi kim yapıyor konuştunuz muBenim eşimde azosiperm çok korkuyorum siperm bulunmazsa diye bizde tüp bebek araştırması yapıyoruz..ne vitaminleri uyguladın acaba eşime havuç kürü incir kürü keçiboynuzu felan veriyorum..inşallah rabbim bize de annelik duygusunu yaşatır..
yok konuşmadık canım biraz tatil yaptık kafamızı dinledik.. verecek olan allah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım öpt.....Gürgan klinikte mikroteseyi kim yapıyor konuştunuz mu
Benim eşimde azosiperm çok korkuyorum siperm bulunmazsa diye bizde tüp bebek araştırması yapıyoruz..ne vitaminleri uyguladın acaba eşime havuç kürü incir kürü keçiboynuzu felan veriyorum..inşallah rabbim bize de annelik duygusunu yaşatır..
histeroskopi zormu ?bende olacamda.hastanede yatırıyorlar mı?çok geçmiş olsun.
slm bende 8 aydır gidiyorum.hangi kartlara taksit yapıyorlar niye bana yapmadılar anlamadım?hsg nizi nerde cektirdiniz?herkese farklı bir uygulama var gibi.enteresan .Herkese merhaba
Bende 3 aydır gürgan klinik yollarını aşındırıyorum. 38 yaşındayım bir kere kendiliğinden gebe kalıp düşük yaptım. Çok araştırarak ve bikaç başka görüşmenin ardından gürgan kiliniğe gitme kararı aldım. Bazı kliniklerin daha kapıdan girdiğinde hijyenleri belli oluyordu. Burada muayene ücreti olarak 350 tl verdik. Timur hıca olursa 500 tl. Ancak zaten herhangi bi aşamada timur hoca hastayı görüyor ve kararları kendisi veriyor. Dr ziya ve Dr ışıl hanımla birlikte görüşüp muayene oldum. Tüp bebek yapana kadar da kontrol ücretsiz. Tüp bebek içinde 5900 tl fiyat verdiler. Kredi kartına taksit yapıyorlar.
Geçen ay hsg çektirdiğim için bikaç ay bekleyip olmazsa eylülde tüp bebek yapacağımızı belirttik. Anlayışla karşıladılar ve her adetin 13.günü yumurta takibi 22.günü ise progesteron kontrolü yapıyoruz. Çok bekleme konusundaki şikayetler yerinde olsada içeride olan hastanın yumurta toplama yada transfer sürecinde olduğunu varsayarak beklersek aynı süreyi bizlerede ayıracaklarından daha az strese girebiliriz diye düşünüyorum. Allah hepimize nasip etsin inşaalllaaahhh bizlerde alalım bebeklerimizi kucağımıza. Sevgiler
Ben henüz tedaviye başlamadım. Bikaç ay daha spontan gebelik bekleyeceğiz. Bu yüzden ödeme yapmadım. Sadece sözlü bilgi verildi. Hsg mi ümitköy düzen laboratuvar da yaptırdım. Cumartesi günü çAtlatma iğnesi yaptık otriville.hayırlısı bakalım.slm bende 8 aydır gidiyorum.hangi kartlara taksit yapıyorlar niye bana yapmadılar anlamadım?hsg nizi nerde cektirdiniz?herkese farklı bir uygulama var gibi.enteresan .
Merhaba bende gecen sene tedavi oldum ve aylar sonra eczane paramızı yatırmıstı okuyunca aklıma geldı klınıgın karsısındakı eczaneyı kullanmıstık yakın dıyeBu arada Eczane paramı yatırmış sonunda. Bir şeylerin düzeltilmesi için illa bağırıp çağırmak gerekiyor sanırım bu memlekette, kibar davranınca ters tepiyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?