Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Hayırlı olsun hamileliğiniz, inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.Sorununuz neydi acaba? Nasıl bir yol izlendi acaba?

çok teşekkür ederim inşallah. korunmuyorduk buna rağmen çocuğumuz olmuyordu meğerse rahmim bu duruma hazır değilmiş. rahmime yoğunlaştılar. tedavimde tanıştığım başka insanlar da vardı onlara başka yöntemler uygulandığını duydum. o an neden bana bu tedavi başkasına bu tedavi diyorsunuz ama sonra sebebini anlıyorsunuz herkesin sorunu farklı farklı. kişiye özel tedavi yaptıklarını söylüyorlar başta pek inandırıcı gelmemişti ama onların da hamile kaldığını sonradan öğrendim çok sevindim. inşallah isteyen herkesin olur

Rahme yoğunlaştılar demişsiniz yani ne yapıldı?Sorununuz neydi ne yapıldı paylaşırsanız sevinirim. Kişiye özel tedavi uygulandığını okuyorum bende, bilmek istediğim nasıl yol izlediniz, ilk gittiğinizde hangi testler yapıldı eşinize ve size?be tüp bebek yaptırsaydınız eğer ücreti ne olacaktı?bilgi verirseniz sevinirim

ilk gittiğimde bayan doktor muayenemi yaptı önceden neler yaptığımı dinlediler önceki tahlillerime baktılar. daha sonra da ultrason cihazıyla muayene ettiler. ofis histereskopi uygulanmasına karar verdiler. kan tahlili istediler amh, fsh değerlerimi takip ettiler. eşimin de sperm hızını kontrol eden bir test yaptılar ama adını unuttum. siz de benzer bir sürece başlarsınız eşinize aynı testi yapabilirler kontrol amaçlı dediler çünkü. eşimin spermlerinde bir sorun çıkmadı onun tedavisine devam edilmedi. ilk gittiğimizde sorduğumuz ilk şey tüp bebek ücreti olmuştu çünkü durumumuzu ona göre ayarlayacaktık. sadece tüp bebek ücreti 6400 liraydı. arayıp detayını öğrenebilirsiniz yardımcı oluyorlar muayene ücretini de bir defa ödüyorsunuz üç ay geçerli.

kızlar ben yaklaşık 5 defa farklı cliniclerde deneme yaptım artık bu süreçten yorulmuştum tüm denemelerim istanbulda olmuştu iş dolayısıyla şehir dışına çıkamıyordum artık aklımızdan çıkarmıştık tedavi olmayı birgün kayınvalidem tvde görmüş kızm ara bi doktor çok güzel yöntemleri var dedi ve bende bilgi almak için aradım çok herkesten çok memnun kaldım VE DÜN KALP ETIMINI BİLE ALDIK 7 YILDAN SONRA çook mutluyuz ailecek allah 40 bin kere razı olsun hepsinden hepsi çok ilgiliydi Timur gürganı her seferinde göremesekte harika bir ekibi var hepsi ayrı ayrı güler yüzlü ilgili ve bilgiliydiler insallah 9ay sonra bebişimizle geliriz UMUTLARINIZI HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEYİN...

Sizden hangi testler istendi acaba?
Anti-TPO
İnsülin direnci
Açlık kan şekeri
Serbest T4
Serbest T3
TSH bu testleri istedi cnm hepside süper dedi gözüken hiçbir sebep yok
ilaçlarımı kullanıyorum
1-bebek aspirini (kan sulandırmak için pıhtılaşma olmasın diye)
2- inofolic-combi (folik asit ama pkolu olanlar için)
3- glucophage (insülin direnci için)

Teşekkür ederim cevabın için,bu testleri geçen sene yaptırmıştım görüşmeye gittiğimde tekrar isterler sanırım.Tedaviye nezamn başlıyorsunuz, sorununuz neydi ve ne önerdiler yazarsanız sevinirim

Teşekkür ederim cevabın için,bu testleri geçen sene yaptırmıştım görüşmeye gittiğimde tekrar isterler sanırım.Tedaviye nezamn başlıyorsunuz, sorununuz neydi ve ne önerdiler yazarsanız sevinirim
tedaviye başlamadan bi kaç ay beklemek istiyorum maddi açıdan pek belli olan bir sorunum yok anladığım kadarıyla sadece pko olabilir

tedaviye başlamadan bi kaç ay beklemek istiyorum maddi açıdan pek belli olan bir sorunum yok anladığım kadarıyla sadece pko olabilir
Eşinin değerleri normalse bekleyebilirsin, inofolik ile normal yolla gebe kalanlar da oluyormuş, belki hamile kalırsın tedavisiz

Eşinin değerleri normalse bekleyebilirsin, inofolik ile normal yolla gebe kalanlar da oluyormuş, belki hamile kalırsın tedavisiz
eşimin değerleri normal yeterli denildi. zaten timur hocada öyle dedi tedavi sürecinde kendiliğinden hamile kalabilirsin belki dedi

Timur gürgan hemşireleri çok şeyi birbirine karıştırıyolar yanlış bilgi veriyorlar...sonuç negatif olunca zaten yüzünüze bakılmıyor.Başkent hastanesinde Hulusi bey de aşılama yaptırmıştım negatifti, para odaklı bir insan değil o yüzden güvenilir bence.ama cok kalabalık sinirleriniz dayanabilirse tavsiye ederim.

Kızlar merhaba
Az çok okudum yazılanları bende yorum yapmak istedim. Bende 2017 yılında timur hocaya gittim. Içim çok rahat ve güvenerek gittim. Evet ben sizler gibi timur hocayı görmeden bir süreç geçirmedim çünkü görmek sorularımı sormak istediğim için hep ısrar ettim. Yaklaşık 4 aylık bir süreç geçirdim orada 1 tane 3.gun dondurulmuş yumurtam vardı timur hoca bana sana 1 tane transfer etmeyeceğim dedi hep neyse sonra tekrar ilaçlar iki tane daha toplandı 1 tanesi 3. Güne zor kalmış transfer ederken kendi ağzıyla söyledi 3. Gün olan dondurulmuş olanı da bunu da transfer edelim dedi tutar inşallah dedi. Tabiki de 3. Güne zor çıkmış embrio ile dondurulmusta boşa gitti. Sonrasında tabi ne arayan var ne soran ama ben arkasını bırakmadım aradım mailler yazdım beni çağırdılar hoca ile görüştürmek için önden embriolog ile görüştüm tüm süreçleri ama dediğim gibi elle tutulur bir açıklama yok neden olmadı allah tan neden dondurulmusumu riske attınız cevap yok. Sonra timur hoca ile görüştüm muayene etti ve sonrasında hemen başlayalım ben onun için gitmedim oraya neden olmadı neden diye kafamdaki bir sürü soru ile cevapsız o kapıdan çıkmak zorunda kaldım. Evet Profesyonel davranıyorlar ama sorular cevapsız. Karar sizin kızlar gidin de diyemem gitmeyinde ama hakkınızı arayın her zaman sorularınıza cevap alamasanızda arkasında durun size yardımcı olmaz ama belki akıllanırlar başkasına yardımı olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Valla hangi hastaneye gidersen git negatif olunca hiçbir doktor ilgilenmiyor, açıklama yapmıyor iki farklı hastanede denemem oldu negatif olunca neden olduğuna cevap veren yok sadece bi sonrakinde şunu deneriz bunu deneriz diyorlar.Hepsi aynı, biz hastalarda da tutunca doktor iyi tutmayınca kötü. Zor süreçler

Canım aynı şeyleri yaşamış sayılırız... bende iki yıl önce Timur hocanın hastasıydim... benimle hep Timur hoca ilgilendi ben biraz zor bi hastaydım biliyorum... Timur hoca elinden geleni yaptı onu da biliyorum.. ama benim hoşuma gitmeyen bazı şeyler yaşadım ben clinikte...

Ben hocaya 6 hosteroskopi oldum her histeroskopimde amaliyathane süperdi güzel moral verdiler ama transfer anım çok kötüydü ve ben o an hissettim bu bebekler tutmaz dedim....

Sebebine gelince ben yukarda malum paketten almıştım tuz detoks falan ordayken 1 saatlik süreci 20 dakkada bitirdiler hoca bekliyo hemen gitmen lazım dediler apar topar indik aşağıya....
Sonra 2 saatten fazla yatış odamda transfere gitmeyi bekledim ve arkasından bir telaş çabuk transfere iniyosun diye apar topar transfere alındım.... amaliyathaneye girdim dr bağırıp cagiriyo hemşireye kiziyo düşünebiliyimusunuz ben yukarda dr u bekliyorum dr assagı da beni bekliyor...

Ve tv programina yetisecekmis gec kalmis hemsireye kiziyo hemsire agliyo bi yandan surat 5 kariş...

Transferim yapiliyo ve yine apar topar cikariliyorum bir ulturasyon ciktisi istiyorum ama veremiyolar.....

Ve yukari cikiyorum esimin surat 5 karis bize tedavi basinda konusup ucretsiz yapioruz denilen herseyden para istenmis.... esim bana yansitmamaya calisiyo bende ona yansitmiyorum yasadiklarimi...... sonra cikiyoruz ve tabi sonuc negatif.....

Aylarca yapilan tedaviler bir anda çöp... sonra ne arayan var ne soran....

Simdi gitmek istedigim dr da aradigim en buyuk ozellik aman popiler olamasin sadece isiyle ilgilensin....

Ha birde isim vermeyim hemşirenin biri amaliyat sonrasında senin bebeğin olursa mucuze olur diyo bana dr asla böyle birşey söylemedi. . Ve acayip moralim bozuldu...
Belki Timur hoca çok yetenekli bir dr ama eğer tüp bebek ekip işiyse gürgan clinigi tercih etmiyorum artık....

N
Ne zmn tedavi oldunuz

canım bende 2016 yılında timur hocada tedaviye başladım.memnun klmadım.şimdi recai papuççuya gidiyorum.oda popüler bir doktor.ben memnunum.

Hayırlı olsun canım bende şuanda karar aşamasındayım araştırdıkça aklım karışıyor kime gideceğime karar veremiyorum.....hakkımızda hayırlısi olsun

Bugün gürgan klinikte görüşmem vardı bu 3. Denemem olacak diğerleri izmirde olmuştu.Buradaki olumsuz yazışmalarda çok etkilendim acaba yine mi yanlış adım atıyorum diye.İlk defa bukadar güzel bir karşılama, bu kadar ilgi gördük.Dosyamızı çok iyi incelediler ve bizimle uzun uzun konuşup herşeyi anlattılar 3saat merkezde kaldık ve hiç para muhabbeti geçmedi. Herkes bütün çalışanlar çok ilgiliydi inanıyorum ki sonunda güzel olacak gürgan clinik sayfasını okuyup kafası karışan arkadaşlar gidip kendiniz görün karar verin.

Merhabalar. Seneledir okurum ama ilk defa yazmaya karar verdim çünkü bu biz bayanlar için en hassas konu. Birkere ben asla gitmeyin mutlaka gidin şeklinde aöylemlere çok karşıyım. Bu işin bir güven hissetme elektrik tutma olayı da var.
Ben gürgan kliniğe gidiyprum. Tedavim başlayalı henüz 2 ay kadar oldu. Ben burda yazıldığı gibi bir ilgisizlik yada saatlerce bekleme gibi bir sorun yaşamadım. Gece gündüz mutlaka sorularınıza cevap veriliyor. Benim pazar günü de gecenin 12 sinde de ulaştığım olmuştur.
Birkere asla para gibi bir kaygı ile sizi yormuyorlar. İlk gittiğimde muayene ücreti ödedim. Üstüne belki 10 cu muayenem. Daha kuruş para vermedim. Ve diğer merkezlere gidenler buna çok şaşırıyor. Her gidişlerinde ücret ödeyenler varmış. Yeri geliyor yumurta ölçümü için üst üste hergün gidiyorsunuz.
Ben daha hiç beklemedim. Hatta birgün kanamam olduğu için öğleden sonraki randevum yerine sabah gittim. 10 dakika içinde aldılar hemen kaygılarım olduğu için.
Umarım sonuçlarım iyi olur sizede yazarım
Lütfen hiç bir merkez için mutlaka gİdin yada asla gitmeyin gibi söylemlere takılmayın. Önemli olan sizin orda nasıl hissettiğiniz

Bizde beklemedik ve embriyolog bile bizimle görüştü iki ayrı doktor ilgilendi ve Timur bey uzun uzun konuştu çok memnun kaldık, gitmeden karar vermeyin derim hangi merkez olursa olsun gidip kendiniz gözlemleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…