Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Memnun musunuz ordan? Ben de şuan karar aşamasındayım nerde yaptırsam diye

Ben açıkcası negatif bir deneme yaşamama rağmen memnunum. Benim sorunun yüksek fsh düşük amh. Embriyom zor oluştu. Ziya hocaya gidiyorum başından beri baya uğraştı embriyo oluşsun diye. Bu son transferim bilmiyorum daha tüp bebeğe devam eder miyim. Maddi manevi yorucu oldu . Ama klinik anlamında sıkıntı yaşamadım. Timur hoca çok yoğun onunla görüşemezseniz ben Ziya hocayı öneririm. Başka kliniklerde yüksek fsh olup yumurta kalitesizliği olunca farklı ne yapılıyor bilmiyorum ama normal prosedür uygulanıyor.

Para anlamında muıayene parası bi kere verdim bayadır gidiyorum ama diğer uygulama ücretleri konusunda çok esnek değiller. Neyse onu istiyorlar çok indirim yapmadılar açıkcası

tüp bebek tedavisi fiyatı nedir?

ziya bey in soyadı nedir?

ofis hist yapıldı 2000 tly di emb dondurma transfer hepsi paralı

ofis hist yapıldı 2000 tly di emb dondurma transfer hepsi paralı
Benim geçen görüştüğüm dr başka merkezde yapıyor tedavileri ve ofis için 4000 istedi , operatif için 5000, tüp bebek , ngs vs derken en az 30 000 bin hesap çıktı bana , dr u beğendim ama kendi ofisi olması ve işlemleri başka yerde yapması olayı beni baya zorlayacak ... Gürhan klinik ile de görüşmeyi düşünüyorum ama emin de değilim

Güncel. Şu anda gürgan klinikte tedavisi devam eden var mı. Benim ilk denemem negatif oldu maalesef diğer transfer için hazırlık yapıyoruz
Yeni başladık gürgan klinikde tedaviye muayene ücreti 450 tl ogün iki kan aldılar 50 tl de ona ödedik. İlk tüp bebeğim olacagı için fiyatı da 7.750 dedilr ama biraz indirim yapın nakit ödüyecegz dedik 7000 e indiler

Dr unuz kim ? Öngörüşme yapmadan direk muayeneye mi gittiniz ?
Sizi oraya gitmeye ikna eden ne oldu ?

Dr unuz kim ? Öngörüşme yapmadan direk muayeneye mi gittiniz ?
Sizi oraya gitmeye ikna eden ne oldu ?
Bir tanıdığın tavsiyesi üzerine gitmeye karar verdim şubatın 2 sinde ön görüşme yaptık bir saat ışın hocayla önceki hastane hikayelerimi dinledi not aldı ondan snra ilk muayenemi oldum ve kan aldılar adetin ikinci günü tekrar görüşelim muayane için denildi 15 inde ikinci günümdü iğnelere başladk

O ön görüşmeden yaptığı muayeneden ücret almadı mı ? Kan da almışlar senden ?

muayene parasından başka tekrar muayene ücreti almıyorlar. bi kere 400 falandı sanırım verdim başka vermedim

Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim

Merhaba... başladınız mı tedaviye? Ben de orada düşünüyorum inşallah? Memnun musunuz Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Ücret nedir acaba? Ben de gitmeyi planlıyorum inşallah

İlaçlar ayrı mı?ücret dışında değil mi?

çözmedik yani hastalığın ne olduğunu biliyoruz ama sonuca ulaştırmadık. 78 bin harcadık ama ilaçlar ve yol masrafı hariç. evlat edindik 9 aylık bi oğlum var rabbim bağışlarsa
Ne mutlu size .Allah bağışlasın evladınızı. Dört başarısız denemeden sonra bizde düşünüyoruz evlat edinmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…