Memnun musunuz ordan? Ben de şuan karar aşamasındayım nerde yaptırsam diye
tüp bebek tedavisi fiyatı nedir?Ben açıkcası negatif bir deneme yaşamama rağmen memnunum. Benim sorunun yüksek fsh düşük amh. Embriyom zor oluştu. Ziya hocaya gidiyorum başından beri baya uğraştı embriyo oluşsun diye. Bu son transferim bilmiyorum daha tüp bebeğe devam eder miyim. Maddi manevi yorucu oldu . Ama klinik anlamında sıkıntı yaşamadım. Timur hoca çok yoğun onunla görüşemezseniz ben Ziya hocayı öneririm. Başka kliniklerde yüksek fsh olup yumurta kalitesizliği olunca farklı ne yapılıyor bilmiyorum ama normal prosedür uygulanıyor.
ziya bey in soyadı nedir?Ben açıkcası negatif bir deneme yaşamama rağmen memnunum. Benim sorunun yüksek fsh düşük amh. Embriyom zor oluştu. Ziya hocaya gidiyorum başından beri baya uğraştı embriyo oluşsun diye. Bu son transferim bilmiyorum daha tüp bebeğe devam eder miyim. Maddi manevi yorucu oldu . Ama klinik anlamında sıkıntı yaşamadım. Timur hoca çok yoğun onunla görüşemezseniz ben Ziya hocayı öneririm. Başka kliniklerde yüksek fsh olup yumurta kalitesizliği olunca farklı ne yapılıyor bilmiyorum ama normal prosedür uygulanıyor.
Benim raporluydu 4000 civarında verdim. Raporsuz 7000 civarı sanırım. Ziya hocanın soyadı kalemtüp bebek tedavisi fiyatı nedir?
Benim geçen görüştüğüm dr başka merkezde yapıyor tedavileri ve ofis için 4000 istedi , operatif için 5000, tüp bebek , ngs vs derken en az 30 000 bin hesap çıktı bana , dr u beğendim ama kendi ofisi olması ve işlemleri başka yerde yapması olayı beni baya zorlayacak ... Gürhan klinik ile de görüşmeyi düşünüyorum ama emin de değilimofis hist yapıldı 2000 tly di emb dondurma transfer hepsi paralı
Teşekkür ederim bilgiler içinBenim raporluydu 4000 civarında verdim. Raporsuz 7000 civarı sanırım. Ziya hocanın soyadı kalem
Yeni başladık gürgan klinikde tedaviye muayene ücreti 450 tl ogün iki kan aldılar 50 tl de ona ödedik. İlk tüp bebeğim olacagı için fiyatı da 7.750 dedilr ama biraz indirim yapın nakit ödüyecegz dedik 7000 e indilerGüncel. Şu anda gürgan klinikte tedavisi devam eden var mı. Benim ilk denemem negatif oldu maalesef diğer transfer için hazırlık yapıyoruz
Dr unuz kim ? Öngörüşme yapmadan direk muayeneye mi gittiniz ?Yeni başladık gürgan klinikde tedaviye muayene ücreti 450 tl ogün iki kan aldılar 50 tl de ona ödedik. İlk tüp bebeğim olacagı için fiyatı da 7.750 dedilr ama biraz indirim yapın nakit ödüyecegz dedik 7000 e indiler
Bir tanıdığın tavsiyesi üzerine gitmeye karar verdim şubatın 2 sinde ön görüşme yaptık bir saat ışın hocayla önceki hastane hikayelerimi dinledi not aldı ondan snra ilk muayenemi oldum ve kan aldılar adetin ikinci günü tekrar görüşelim muayane için denildi 15 inde ikinci günümdü iğnelere başladkDr unuz kim ? Öngörüşme yapmadan direk muayeneye mi gittiniz ?
Sizi oraya gitmeye ikna eden ne oldu ?
O ön görüşmeden yaptığı muayeneden ücret almadı mı ? Kan da almışlar senden ?Bir tanıdığın tavsiyesi üzerine gitmeye karar verdim şubatın 2 sinde ön görüşme yaptık bir saat ışın hocayla önceki hastane hikayelerimi dinledi not aldı ondan snra ilk muayenemi oldum ve kan aldılar adetin ikinci günü tekrar görüşelim muayane için denildi 15 inde ikinci günümdü iğnelere başladk
ALDILAR 450 TL MUAYANE ÜCRETİ 50 TL KAN ÜCRETİ...O ön görüşmeden yaptığı muayeneden ücret almadı mı ? Kan da almışlar senden ?
eda5Merhaba... başladınız mı tedaviye? Ben de orada düşünüyorum inşallah? Memnun musunuzAllah hayırlısını nasip etsin inşallah
Ücret nedir acaba? Ben de gitmeyi planlıyorum inşallahBir tanıdığın tavsiyesi üzerine gitmeye karar verdim şubatın 2 sinde ön görüşme yaptık bir saat ışın hocayla önceki hastane hikayelerimi dinledi not aldı ondan snra ilk muayenemi oldum ve kan aldılar adetin ikinci günü tekrar görüşelim muayane için denildi 15 inde ikinci günümdü iğnelere başladk
İlaçlar ayrı mı?ücret dışında değil mi?Yeni başladık gürgan klinikde tedaviye muayene ücreti 450 tl ogün iki kan aldılar 50 tl de ona ödedik. İlk tüp bebeğim olacagı için fiyatı da 7.750 dedilr ama biraz indirim yapın nakit ödüyecegz dedik 7000 e indiler
Ne mutlu size .Allah bağışlasın evladınızı. Dört başarısız denemeden sonra bizde düşünüyoruz evlat edinmeyi.çözmedik yani hastalığın ne olduğunu biliyoruz ama sonuca ulaştırmadık. 78 bin harcadık ama ilaçlar ve yol masrafı hariç. evlat edindik 9 aylık bi oğlum var rabbim bağışlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?