- 13 Temmuz 2017
- 3
- 0
- 6
- 40
Inanin sizin olumlu tecrubeleriniz olmasina cok sevindim. Ancak, bu durumun bizim yazdigimiz yorumlar sonucu ortaya cikmis olma ihtimalini de goz ardi etmeyin lutfen. Benim de elektrigim de tutmustu ancak onlarin bana tutmamis olacak ki sizin bu soylediklerinizin birini bile basaramadim o klinikte :) Dilerim en mutlu sekilde sonuclanir tedaviniz...Merhabalar. Seneledir okurum ama ilk defa yazmaya karar verdim çünkü bu biz bayanlar için en hassas konu. Birkere ben asla gitmeyin mutlaka gidin şeklinde aöylemlere çok karşıyım. Bu işin bir güven hissetme elektrik tutma olayı da var.
Ben gürgan kliniğe gidiyprum. Tedavim başlayalı henüz 2 ay kadar oldu. Ben burda yazıldığı gibi bir ilgisizlik yada saatlerce bekleme gibi bir sorun yaşamadım. Gece gündüz mutlaka sorularınıza cevap veriliyor. Benim pazar günü de gecenin 12 sinde de ulaştığım olmuştur.
Birkere asla para gibi bir kaygı ile sizi yormuyorlar. İlk gittiğimde muayene ücreti ödedim. Üstüne belki 10 cu muayenem. Daha kuruş para vermedim. Ve diğer merkezlere gidenler buna çok şaşırıyor. Her gidişlerinde ücret ödeyenler varmış. Yeri geliyor yumurta ölçümü için üst üste hergün gidiyorsunuz.
Ben daha hiç beklemedim. Hatta birgün kanamam olduğu için öğleden sonraki randevum yerine sabah gittim. 10 dakika içinde aldılar hemen kaygılarım olduğu için.
Umarım sonuçlarım iyi olur sizede yazarım
Lütfen hiç bir merkez için mutlaka gİdin yada asla gitmeyin gibi söylemlere takılmayın. Önemli olan sizin orda nasıl hissettiğiniz
Mıtlaka. Böyle böyle düzelteceğiz sorunları. Katkınız yadsınamaz. Ben söylenenler yanlış demedim sadece asla kattiyen gitmeyin deyip çok fazla şey söyleyenler var. Ben sadece bu yargılamalara karşıyım. Zaten çok gergin bir konu bu. Belki ilerleyen süreçte bende yazıcam hiç memnun kalmadım diye :)). Sonradan bozdular diyeceğimInanin sizin olumlu tecrubeleriniz olmasina cok sevindim. Ancak, bu durumun bizim yazdigimiz yorumlar sonucu ortaya cikmis olma ihtimalini de goz ardi etmeyin lutfen. Benim de elektrigim de tutmustu ancak onlarin bana tutmamis olacak ki sizin bu soylediklerinizin birini bile basaramadim o klinikte :) Dilerim en mutlu sekilde sonuclanir tedaviniz...
Orası öyle canım fakat ben gittiğim bütün kliniklere öğrettim bunu cevap vermediler fakat ben bir şekilde ısrarla cevap aldım. Dersen cevaplar tatmin etti mi hayır ama yaptıkları hataları yüzlerine vurdum. Dersen işe yaradı mı belki yaramadı ama benden sonrakilere belki bir faydam dokunmuştur. Kızlar lütfen sizde eğer sıkıntılarınız varsa dile getirin sonuç negatifte olsa arkasında dursunlar. Belki kişiye bir faydası olmaz ama sonradan gelene bir faydası sağlar. Sonuçta hepimiz az çok aynı seyleri yaşıyoruz.Valla hangi hastaneye gidersen git negatif olunca hiçbir doktor ilgilenmiyor, açıklama yapmıyor iki farklı hastanede denemem oldu negatif olunca neden olduğuna cevap veren yok sadece bi sonrakinde şunu deneriz bunu deneriz diyorlar.Hepsi aynı, biz hastalarda da tutunca doktor iyi tutmayınca kötü. Zor süreçler
Merhaba yaşadıklarını okudum ben senden sonra gittim ama çekincelerin varsa hepsini git konuş gidebilirsen telefon ile söyle sosyal şikayet sitelerinden yaz ama muhakkak evetbazi şeyler güzel olsada bazı şeyler kötüyse bu bizim suçumuz da değil onlarında ama dediğim gibi sana faydası olmaz belki bir başkasına bir faydası olur belki de benim yaptığımın sana bir faydası olur. Sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz. Uygulamalar farklı olsada sonuç negatifse yalnızlığa itiliyoruz yalniz değiliz yalniz bırakmamalılar.Canım aynı şeyleri yaşamış sayılırız... bende iki yıl önce Timur hocanın hastasıydim... benimle hep Timur hoca ilgilendi ben biraz zor bi hastaydım biliyorum... Timur hoca elinden geleni yaptı onu da biliyorum.. ama benim hoşuma gitmeyen bazı şeyler yaşadım ben clinikte...
Ben hocaya 6 hosteroskopi oldum her histeroskopimde amaliyathane süperdi güzel moral verdiler ama transfer anım çok kötüydü ve ben o an hissettim bu bebekler tutmaz dedim....
Sebebine gelince ben yukarda malum paketten almıştım tuz detoks falan ordayken 1 saatlik süreci 20 dakkada bitirdiler hoca bekliyo hemen gitmen lazım dediler apar topar indik aşağıya....
Sonra 2 saatten fazla yatış odamda transfere gitmeyi bekledim ve arkasından bir telaş çabuk transfere iniyosun diye apar topar transfere alındım.... amaliyathaneye girdim dr bağırıp cagiriyo hemşireye kiziyo düşünebiliyimusunuz ben yukarda dr u bekliyorum dr assagı da beni bekliyor...
Ve tv programina yetisecekmis gec kalmis hemsireye kiziyo hemsire agliyo bi yandan surat 5 kariş...
Transferim yapiliyo ve yine apar topar cikariliyorum bir ulturasyon ciktisi istiyorum ama veremiyolar.....
Ve yukari cikiyorum esimin surat 5 karis bize tedavi basinda konusup ucretsiz yapioruz denilen herseyden para istenmis.... esim bana yansitmamaya calisiyo bende ona yansitmiyorum yasadiklarimi...... sonra cikiyoruz ve tabi sonuc negatif.....
Aylarca yapilan tedaviler bir anda çöp... sonra ne arayan var ne soran....
Simdi gitmek istedigim dr da aradigim en buyuk ozellik aman popiler olamasin sadece isiyle ilgilensin....
Ha birde isim vermeyim hemşirenin biri amaliyat sonrasında senin bebeğin olursa mucuze olur diyo bana dr asla böyle birşey söylemedi. . Ve acayip moralim bozuldu...
Belki Timur hoca çok yetenekli bir dr ama eğer tüp bebek ekip işiyse gürgan clinigi tercih etmiyorum artık....
Merhaba, kesinlikle gitme diyemem ama deneyip gör soru sormaktan çekinme aklına takılanı sorgulamaktan çekinme ilgi görünce hep böyle gidecek diye de düşünme ilgi değil yapılanlar sonuç önemli daha fazla ilgiden ilk yapılanlar cezbeder ama önemli olan işlemler sonraları yumurtaları sorgula neyi neden yapıyorlar sorgula araştırmaktan çekinme bilen insanlara da sor. Dilerim hepimiz hayallerimize kavuşuruz orada yada değil mühim olan kucagimiza sağlıkla bebisler almamız.Bugün gürgan klinikte görüşmem vardı bu 3. Denemem olacak diğerleri izmirde olmuştu.Buradaki olumsuz yazışmalarda çok etkilendim acaba yine mi yanlış adım atıyorum diye.İlk defa bukadar güzel bir karşılama, bu kadar ilgi gördük.Dosyamızı çok iyi incelediler ve bizimle uzun uzun konuşup herşeyi anlattılar 3saat merkezde kaldık ve hiç para muhabbeti geçmedi. Herkes bütün çalışanlar çok ilgiliydi inanıyorum ki sonunda güzel olacak gürgan clinik sayfasını okuyup kafası karışan arkadaşlar gidip kendiniz görün karar verin.
Daha önce iki farklı merkezde tedavilerim oldu negatiflrrimden sonra kimse aramadı, görüşmeye gittiğimde bir sonraki denemede şunu yaparız bunu yaparız,ee bu neden tutmadı herşey yolundaydı tutmadı cevabını aldım. Burada okadar forum okuyorum negatif alıpta sonrasında hastaneden ilgi gören gelin araştıralım diyen görmedim.Bende çok araştırıyorum yapılan herşeyi neden yapıldı, ne yapılması gerekiyor diye.Artık okadar çok tüp bebek merkezi okadar çok hasta var ki önemli olan güvendiğiniz merkezde güvendiğiniz doktorla yola devam etmek.3.merkezim şuan Gürgan klinik biz ikna olduk konuşmalardan inşallah hayırlısı olur,sizin için de hayırlısı olsun umarım şimdiki merkeziniz istediğiniz şekilde size yaklaşır.Merhaba, kesinlikle gitme diyemem ama deneyip gör soru sormaktan çekinme aklına takılanı sorgulamaktan çekinme ilgi görünce hep böyle gidecek diye de düşünme ilgi değil yapılanlar sonuç önemli daha fazla ilgiden ilk yapılanlar cezbeder ama önemli olan işlemler sonraları yumurtaları sorgula neyi neden yapıyorlar sorgula araştırmaktan çekinme bilen insanlara da sor. Dilerim hepimiz hayallerimize kavuşuruz orada yada değil mühim olan kucagimiza sağlıkla bebisler almamız.
Şuan hangi merkezde tedavidesinizOrası öyle canım fakat ben gittiğim bütün kliniklere öğrettim bunu cevap vermediler fakat ben bir şekilde ısrarla cevap aldım. Dersen cevaplar tatmin etti mi hayır ama yaptıkları hataları yüzlerine vurdum. Dersen işe yaradı mı belki yaramadı ama benden sonrakilere belki bir faydam dokunmuştur. Kızlar lütfen sizde eğer sıkıntılarınız varsa dile getirin sonuç negatifte olsa arkasında dursunlar. Belki kişiye bir faydası olmaz ama sonradan gelene bir faydası sağlar. Sonuçta hepimiz az çok aynı seyleri yaşıyoruz.
Şuan hangi merkezde tedavidesiniz[/QUOTE
Şuan tedavi görmüyorum. Araştırma aşamasındayım. Küçük bir kistim var onunla uğraşıyorum.
O kadar çok şey yazılmış ki Gürgan kliniğe gidilmeli mi gidilmemeli mi gerçekten anlamadım:)
TüpMerhabalar. Seneledir okurum ama ilk defa yazmaya karar verdim çünkü bu biz bayanlar için en hassas konu. Birkere ben asla gitmeyin mutlaka gidin şeklinde aöylemlere çok karşıyım. Bu işin bir güven hissetme elektrik tutma olayı da var.
Ben gürgan kliniğe gidiyprum. Tedavim başlayalı henüz 2 ay kadar oldu. Ben burda yazıldığı gibi bir ilgisizlik yada saatlerce bekleme gibi bir sorun yaşamadım. Gece gündüz mutlaka sorularınıza cevap veriliyor. Benim pazar günü de gecenin 12 sinde de ulaştığım olmuştur.
Birkere asla para gibi bir kaygı ile sizi yormuyorlar. İlk gittiğimde muayene ücreti ödedim. Üstüne belki 10 cu muayenem. Daha kuruş para vermedim. Ve diğer merkezlere gidenler buna çok şaşırıyor. Her gidişlerinde ücret ödeyenler varmış. Yeri geliyor yumurta ölçümü için üst üste hergün gidiyorsunuz.
Ben daha hiç beklemedim. Hatta birgün kanamam olduğu için öğleden sonraki randevum yerine sabah gittim. 10 dakika içinde aldılar hemen kaygılarım olduğu için.
Lütfen hiç bir merkez için mutlaka gİdin yada asla gitmeyin gibi söylemlere takılmayın. Önemli olan sizin orda nasıl hissettiğiniz
Memnun musunuz ordan? Ben de şuan karar aşamasındayım nerde yaptırsam diyeGüncel. Şu anda gürgan klinikte tedavisi devam eden var mı. Benim ilk denemem negatif oldu maalesef diğer transfer için hazırlık yapıyoruz
dr unuz kimdi?Merhabalar. Seneledir okurum ama ilk defa yazmaya karar verdim çünkü bu biz bayanlar için en hassas konu. Birkere ben asla gitmeyin mutlaka gidin şeklinde aöylemlere çok karşıyım. Bu işin bir güven hissetme elektrik tutma olayı da var.
Çok üzücü olmuş , asıl probleminizi çözdünüz mü peki ?ilk tüp tedavimi orda yaptırdım. timur hoca sadece 1 kez girdi muayeneye diğerlerine hep başka dr lar girdi. 3 negatif aldıktan sonra asıl problemi öğrendik ama artık yaptırmama kararı aldık. hiç bir şekilde araştırma yapmıyor tüp bebek merkezleri. gerçi diğer 2 dr da sadece yumurta topladı,embriyo oluştu hemen transfer... araştırma yaptırmadan o hormonları o acıları çekmeyin... benim tavsiyem.
Çok üzücü olmuş , asıl probleminizi çözdünüz mü peki ?
Ne kadar para harcadınız ?
Şuan ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?