Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

Inanin sizin olumlu tecrubeleriniz olmasina cok sevindim. Ancak, bu durumun bizim yazdigimiz yorumlar sonucu ortaya cikmis olma ihtimalini de goz ardi etmeyin lutfen. Benim de elektrigim de tutmustu ancak onlarin bana tutmamis olacak ki sizin bu soylediklerinizin birini bile basaramadim o klinikte :) Dilerim en mutlu sekilde sonuclanir tedaviniz...

Mıtlaka. Böyle böyle düzelteceğiz sorunları. Katkınız yadsınamaz. Ben söylenenler yanlış demedim sadece asla kattiyen gitmeyin deyip çok fazla şey söyleyenler var. Ben sadece bu yargılamalara karşıyım. Zaten çok gergin bir konu bu. Belki ilerleyen süreçte bende yazıcam hiç memnun kalmadım diye :)). Sonradan bozdular diyeceğim

Orası öyle canım fakat ben gittiğim bütün kliniklere öğrettim bunu cevap vermediler fakat ben bir şekilde ısrarla cevap aldım. Dersen cevaplar tatmin etti mi hayır ama yaptıkları hataları yüzlerine vurdum. Dersen işe yaradı mı belki yaramadı ama benden sonrakilere belki bir faydam dokunmuştur. Kızlar lütfen sizde eğer sıkıntılarınız varsa dile getirin sonuç negatifte olsa arkasında dursunlar. Belki kişiye bir faydası olmaz ama sonradan gelene bir faydası sağlar. Sonuçta hepimiz az çok aynı seyleri yaşıyoruz.

Merhaba yaşadıklarını okudum ben senden sonra gittim ama çekincelerin varsa hepsini git konuş gidebilirsen telefon ile söyle sosyal şikayet sitelerinden yaz ama muhakkak evetbazi şeyler güzel olsada bazı şeyler kötüyse bu bizim suçumuz da değil onlarında ama dediğim gibi sana faydası olmaz belki bir başkasına bir faydası olur belki de benim yaptığımın sana bir faydası olur. Sonuçta aynı şeyleri yaşıyoruz. Uygulamalar farklı olsada sonuç negatifse yalnızlığa itiliyoruz yalniz değiliz yalniz bırakmamalılar.

Merhaba, kesinlikle gitme diyemem ama deneyip gör soru sormaktan çekinme aklına takılanı sorgulamaktan çekinme ilgi görünce hep böyle gidecek diye de düşünme ilgi değil yapılanlar sonuç önemli daha fazla ilgiden ilk yapılanlar cezbeder ama önemli olan işlemler sonraları yumurtaları sorgula neyi neden yapıyorlar sorgula araştırmaktan çekinme bilen insanlara da sor. Dilerim hepimiz hayallerimize kavuşuruz orada yada değil mühim olan kucagimiza sağlıkla bebisler almamız.

Daha önce iki farklı merkezde tedavilerim oldu negatiflrrimden sonra kimse aramadı, görüşmeye gittiğimde bir sonraki denemede şunu yaparız bunu yaparız,ee bu neden tutmadı herşey yolundaydı tutmadı cevabını aldım. Burada okadar forum okuyorum negatif alıpta sonrasında hastaneden ilgi gören gelin araştıralım diyen görmedim.Bende çok araştırıyorum yapılan herşeyi neden yapıldı, ne yapılması gerekiyor diye.Artık okadar çok tüp bebek merkezi okadar çok hasta var ki önemli olan güvendiğiniz merkezde güvendiğiniz doktorla yola devam etmek.3.merkezim şuan Gürgan klinik biz ikna olduk konuşmalardan inşallah hayırlısı olur,sizin için de hayırlısı olsun umarım şimdiki merkeziniz istediğiniz şekilde size yaklaşır.

Şuan hangi merkezde tedavidesiniz

O kadar çok şey yazılmış ki Gürgan kliniğe gidilmeli mi gidilmemeli mi gerçekten anlamadım:)

Yakın zamanda Timur hocadan tedavi gören arkadaşlar yorumlarmısınız lütfen, hala karar aşamaşındayım, sonucunuz ne oldu klinik hakkında düşünceleriniz nelerdir

Güncel. Şu anda gürgan klinikte tedavisi devam eden var mı. Benim ilk denemem negatif oldu maalesef diğer transfer için hazırlık yapıyoruz

Tüp

Güncel. Şu anda gürgan klinikte tedavisi devam eden var mı. Benim ilk denemem negatif oldu maalesef diğer transfer için hazırlık yapıyoruz
Memnun musunuz ordan? Ben de şuan karar aşamasındayım nerde yaptırsam diye

dr unuz kimdi?
şuan durumunuz ne

ilk tüp tedavimi orda yaptırdım. timur hoca sadece 1 kez girdi muayeneye diğerlerine hep başka dr lar girdi. 3 negatif aldıktan sonra asıl problemi öğrendik ama artık yaptırmama kararı aldık. hiç bir şekilde araştırma yapmıyor tüp bebek merkezleri. gerçi diğer 2 dr da sadece yumurta topladı,embriyo oluştu hemen transfer... araştırma yaptırmadan o hormonları o acıları çekmeyin... benim tavsiyem.

Çok üzücü olmuş , asıl probleminizi çözdünüz mü peki ?
Ne kadar para harcadınız ?
Şuan ne durumdasınız

Çok üzücü olmuş , asıl probleminizi çözdünüz mü peki ?
Ne kadar para harcadınız ?
Şuan ne durumdasınız

çözmedik yani hastalığın ne olduğunu biliyoruz ama sonuca ulaştırmadık. 78 bin harcadık ama ilaçlar ve yol masrafı hariç. evlat edindik 9 aylık bi oğlum var rabbim bağışlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…