Tüp Bebek Merkezleri Gürgan Klinik ve Timur Gürgan Yorumları

mrb arkadaşlar dün gebelik aşısı yapıldı bana bugünde transfer olacak çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum...

hayırlı olsun inş güzel sonuçlarla dönersin bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar biraz gebelik aşısından bahsedermisin nasıl yaptılar ben transferle aynı zamanda yapılıyor sanıyordum seninki birgün önce olmuş cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler

nhs arkadaşım inşallah güzel sonuçlar alabilirsin tedavin sonucunda.bende timur beyle görüşmüştüm çok iyiydi ama eminimki aygül hanımda iyidir.sonuçta bu bir ekip işi.illa o veya bu farketmez.inanıyorumki birlikte karar veriyorlar birlikte bu işi yürütüyorlar o yüzden işin geneline bakmak lazım ve bence onlar ekip olarak çok iyiler.gelişmelerini bekliyoruz.

ben ve bazı bi gün önce olduk kimisi aynı gün oldu aşıyı.Şöyle açıklayım cnm yumurta toplama günü kanımı aldılar aşı için transferden bi gün önce çağrıldım bana özel bi karışım enjekte edildi rahme sanırım çünkü göremiyosun malum bacaklarını dikiyolar çatala yalnız canım yandığını söyleyebilirim biraz rahim filmini andırdı bana.Fakat cnm ben dün kanda hcgye baktırdım 9.günümdü erken davrandım dayanamadım.maalesef 1.2 çıktı ağlamaktan gözlerim şişti 12.gün değişir mi bu deger bizim bütün umudumuz tükendi.

arkadaşlar size olumlu olumsuz yazacağımı söylemiştim.Olumsuz olan şu ki aşırı kalabalık olduğu için muhattap bulmak hele hocayla yüzyüze konuşmak imkansız bunu pek önemsememiştim ama benim 5 embriyom oluşmuştu transfer günü sorduk nasıl kalitedeler diye herşey yolunda deyip geçiştirdiler transferden sonra eşim hocaya dediki 2 transfer istiyoruz dedi 2 yaptık zaten deyip o da yarım ağız bi cvp verdi.sonra ben araştırdım hücre sayısı falan oluyomuş bize hiç bi bilgi verilmedi aradık durduk embriyologu bi türlü telefona çıkmıyo sonra atladı gitti adamcağız içi rahat etmedi sordu ne oldu 5 emriyo kaç transfer oldu hücre sayıları kaçtı demiş. embriyolog sormuş hoca kaç dedi diye eşim 2 deyince 2 ozaman demiş kendinin nasıl haberi yoksa sonra diğerleri gelişmedi o 2 embriyoda çok kaliteli 8 hücreli demiş.Gelde inan şimdi embriyoyla ilgili diğer arkadaşlarda hep aynı dertten muzdarip açıklayıcı konuşup dürüst olmadılar.iyiyse iyi kötüyse de kötü demiyolar hep geçiştirme.9.gün değrim 1.2 çıktı yıkıldım arkadaşlar acaba hemen peşine ilaçsız mı denesek diyoruz eşimle sizce nasıl olur?ilaçların etkisi 2 ay devam eder diyolar...

arkadaşlar bugün çok konuştum ama şunu da söylemek istiyodum unutmuşum şehir dışından gelip kalma probleminiz varsa ankarada zonguldak amelebirliği misafirhanesi var çankayada kişi başı 20 lira aile yeri tedaviye gelenler kalıyo hep yalnız odada televizyon yok ama internet var.Kesinlikle tavsiye ederim gürgan kliniğede yakın.

lütfen üzme kendini ve 12 gün değerin değişebilir inş güzel sonuçlar verirsin bize umudunu tüketme

merhaba arkadaslar,

ben 7. denememi gürgan klinikte yaptirdim. olumsuz gecti tabiki. bu arada 43. yasima girdim.
ama 8.sinide yine orada yaptirmayi düsünüyorum.

tedavi bittikten sonra gürgan klinige telefon actim acaba tekrari icin yapmam gereken kullanmam gerekenler varmi diye sordum bana bi cevap veremediler.

lütfen sizlere tavsiye edenleri paylasirmisiniz.... ben yurtdisinda kaliyorum, klinige gidip sorma sansim yok.

@ lee arkadas sana dhea, folbiol coraspirin ve GNC colostrum denilmis, bunlari ne kadar kullaniyorsun ve özellikle GNC colostrumun ne oldugunu yazabilirsen cok sevinirim.

simdiden tessekkürler ediyorum seizlere.

iyi geceler arkadaşım) ben gürkanda tedaviye başlamıştım.henüz iğnelere geçmemiştik.temmuz reglimde dkh verecekti ağustos gibide asıltedavim başlayacaktı.fakat bizde çok güzel bir gelişme oldu.ve biz bundan dolayı tedaviyi belki tamamen bırakmayı düşünüyoruz.hatta artık hiç düşünmüyorum.detayını evlat edinme topiğinde görebilirsin.bizim hiçbir neden yokken çocuğumuz olmadı.2 kez bir aşılama bir doğal yolla hamilelik yaşadım ama düşükle sonuçlandı.2 kez de tüp ve negatif sonuç.biz ilk tüpün arkasından evlat edinmeye karar verdik.tek çocuk ve kız erkek ayırım yapmamıştık.ve bize 4 yaş üstü çocuk verilecekti.haziran ayında bizi aradılar iki kardeş var.erkek 6 kız 2 yaşında kardeş ne dersiniz gerçi tek çocuk istemiştiniz ama biz yinede teklif edelim denildi.eşim ve ben evet dedik.iyikide demişiz) temmuz 2 itibariyle çocuklarımız yanımızda.eşim ve ben artık yavrularımıza kavuştuk.bizim için kanımızdan olması genetiğimizi taşıması hiç önemli değil) artık herşeyimiz çocuklarımız) onun için daha fazla tedaviyle maddi ve manevi yıpranmak istemiyoruz.
dilerim sizlerde anneliği yaşarsınız.gerçekten çok güzel bir duygu.size annem demeleri kadar harika birşey yok)
ilaçlara gelince dhea yı daha önceki tedavilerimdede kullandım.farklı merkezdi ve dr.um çokda önermemesine rağmen ben kullanmıştım.şuanda yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.tedaviden 3 ay önce kullanılması öneriliyor.folbiol ve coraspin ide daha önce kullanıp ara vermiştim.şuanda 1.5 aydır kullanıyorum.GNC colostrum bu ineklerin doğum yaptığında ilk gelen ve çok faydalı olan ağız sütüymüş.bağışıklığı arttırıyormuş.sanırım hücre yenileme özelliğide varmış.
inşaallah tedavinle bebeğine kavuşursun.)

canım inşaallah 12.değerin iyi çıkar ve buradan hamile haberini verirsin..

değerim yine 1.2 çıktı arkadaşlar olmadı ilk denememizde.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.lee26 arkadaşım evlatların hayırlı olsun onların güzel günlerini gör inşallah...

değerim yine 1.2 çıktı arkadaşlar olmadı ilk denememizde.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.lee26 arkadaşım evlatların hayırlı olsun onların güzel günlerini gör inşallah...

canım yaa allahtan hayırlısı üzülmemek elde değil ama allah sana eşine sağlık versin.inşaallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.güzel dileklerin içinde çok teşekkürler.

üzüldüm arkadaşım allah sabır versin

merhaba hilka nasılsın? ben gürkanda başlamıştım tedaviye ama bu arada iki tane yavrum oldu.artık herşeyimiz onlar.tedaviyi şuan için rafa kaldırdık) belkide tamamen vazgeçeriz..

merhaba kızlar bende bebek hasretiyle yanan birisiyim..

1 yılı geçti bebeğimiz olmuyor eşimde sayı ve hız problemi var..

zonguldakta yaşıyoruz vede burada öyle tüp bebek merkezi falan yok..aşılama yapan bi yer bulduk ama öyle kötü koşullardaki pişman olduk yaptırdığımıza::

dün yapıldı aşılama çatlama iğnesinden fazla zaman geçmeden aşılama yapıldı halbuki 36 sat kadar geçmeliymiş..öylesine yapıldı yani hiç umudum yok..

biz sadece yazın ankarada olabiliyoruz ağustosta ankarada iyi bir merkez bulursam 2.aşılamamı yaptırmak istiyorum ama bilinçli kontrollü iyi bi merkezde..

sorum şuki.temmuzda aşılama yaptırdım ağustosta yine olur mu acaba iki ay üst üste...

bir de gürganda aşılama yaptıranınız oldu mu???

danışmak için sitedeki 0 800 ile başlayan noyu mu aramalıyım

merhaba hilka nasılsın? ben gürkanda başlamıştım tedaviye ama bu arada iki tane yavrum oldu.artık herşeyimiz onlar.tedaviyi şuan için rafa kaldırdık) belkide tamamen vazgeçeriz..

nasıl olayım iyiyim ama bi tarafım hep eksik cnm.ooo ne güzel inşallah çok mutlu olursunuz tebrik ederim seni herşeyin hayırlısı birde iki kardeşin ayrılmamasına çok sevindim

tedavin hayırlı olsun allahtan ümit kesilmez belkide bi süpriz olur hamile kalırsın inşallah.benim eşimdede sperm hareketsizliği var bize hep tüp bebek mikroenjeksiyon yaptılar size neden aşılama yaptılarki??? belkide senin eşinde o kadar sorun yoktur genelde erkekte problem olunca mikroenjeksiyon yapıyorlarda.gürgan cliniği ara bilgi almak istiyorum dersen gerekli kişilerle görüştürürler sitesinden tel numaralarına ulaşabilirsin

canım bizde sperm hız sayı azlığı var ama aşılama için sağlıklı sperm sayısı 1 milyonun üzerindeyse aşılama yapılırmış ilk dr öyle dedi bize bilmem ki.:44:.

aşılama için 6.milyon sağlıklı hızlı sperm bulundu eşimde ve dr aşılama yapalım dedi..

3-4 denemeden sonra olmaz ise tüp bebeğe yönelirsiniz dedi...

cevabın için sağol canım..

Son düzenleme:

o zaman şansınız yüksek. bence şimdiden kaygılanma hem daha 1 sene olmuş benimki gibi 16 sene değil üzme kendini allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…