Gürültü takıntısı

Sadece dışardan gelen seslere mı takıntılı sizinle de sorun yaşıyor mu tabak çanak sesi kapı kapatırken çıkan ses evin içinde de takan bir insan için fazlaca gürültü çıkıyor çünkü çocuk sesi vs

Sadece dışardan gelen seslere mı takıntılı sizinle de sorun yaşıyor mu tabak çanak sesi kapı kapatırken çıkan ses evin içinde de takan bir insan için fazlaca gürültü çıkıyor çünkü çocuk sesi vs
Hayır benimle yaşamıyor.. Dışarıdaki trafik sesi falan değil.. Tek derdi komşu sesi... Eve geldiğimde huzur bulayım insanlar dikkat etsin diyor.. Ben gürültü yapmam çok o gelene kadar işlerim biter.. Ama çocuk gürültü yapınca kızar.. Hani şey der ben bana yapılmasını istemediğimi alt komşulara yapmam..

Sız neden onun bu takıntısıyla basa cıkacaksınız ki, takıntı onun. O cıkacak
Sessizlik istiyorsa mustakıl ev alacak bos bir arazide. Yagmur bile yagdıgında ses cikiyor var mı buna yapacak bisey. Komsum eve geldıgınde benım normal cıkardıgım sesi duymasın huzursuz olmasın diye ısaret dili ogrenecek degılım.
Ses takıntısıdan mada adam huysuz sanırım.
Keyfinize bakın mutsuzsa durumdan kulaklarına tıkac alsın

Hayır benimle yaşamıyor.. Dışarıdaki trafik sesi falan değil.. Tek derdi komşu sesi... Eve geldiğimde huzur bulayım insanlar dikkat etsin diyor.. Ben gürültü yapmam çok o gelene kadar işlerim biter.. Ama çocuk gürültü yapınca kızar.. Hani şey der ben bana yapılmasını istemediğimi alt komşulara yapmam..
Bizim üst komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz de aynı şekilde zerre kadar dikkat etmez çocuk evin içinde bisiklet sürüyor onun dışında sürekli kavga bağrış çağrış ama elimizden birşey gelmiyor nereye taşınsak aynı sorun karşımıza çıkacak insanlar medeniyetten uzak olunca elden birsey gelmiyor

Slm kızlar.. Benim eşimin aşırı gürültü takıntısı var 5 yıllık evliyiz ilk yıl öyle değildi ama son 4 yıldır bu şekilde..Bu güne kadar 4 ev değiştirdik, kiracı olduğumuz için hepsinde de sorun yaşadık.. En son ev aldık, ama ara kat denk geldi ara kat aldık,o an için burası denk geldi, uygun düşmüştü aldık.. Ama şu an ben mutsuz ve huzursuzum eve gelmek istemiyorum, sen kendini düşündün senin isteklerine göre ev aldık,beni düşünmedin üst kat almalıydık diyip duruyor.. Kredi ile alınmış bir ev 6 yıl ödemesi var, satabilsek de bu imkanlarda aynı kriterlerde ev bulamayız. Benim rahatsız olduğum Bi gürültü yok, zaman zaman olan ufak tefek gürültüler yani biz nereye gitsek bu sorunu yaşayacağız.. Alt katlardan hiç ses gelmiyor mu, üst kata gitsek belki alt katı dert edecek.. Yani demem o ki bu takıntısı ile nasıl başa çıkabilirim, ne yapmak lazım bu konuda önerebileceğiniz şeyler, dinlemem gereken uzmanlar var mı bildiğiniz.. Yani ev değiştirme değil de eşimin bu takıntısını yenmesini istiyorum
Alt kat komşumda sizin eşiniz gibiydi adam o kadar takıntılıki tatile gitsek evde olmasak bile gürültü yapıyorsunuz diye şikayetçi oluyordu..eşi ve çocukları çok huzursuz dışarda rüzgar esip ağaçlardan ses gelse adam komşuları suçluyor...sizi ve pskolojinizi çok iyi anlıyorum sırf bu adam için evimden taşındım ama çok ah ettim biz 2 kişiydik bizi çekemedi şimdi Suriyeli 10 kişilik bi aile taşınmış bizim daireye hergün karakolluklar eşide boşanma aşamasına geldi artık taşınmıyorda hanımı kaç defa müstakil eve çıkalım dedi adam bu seferde bahçeye giren kediden uçan kuştan sinekten rahatsız olacak bu tedavilik bişey değil bana göre tedavi gördü yine aynı bazı kişiler bazı şeylere çok duyarlı oluyorlar bende yemek yerken karşımdaki insanın ağız şapurtusuna ve çiklet çiğneyen kişilere karşı böyleyim buda bi hastalık mış ama adını hatırlayamadım acil destek almalı yoksa konu komşuylada huzursuzluk yaşanabilir..

Eşiniz hasta falan değil, o kadar haklı ki
Gecenin köründe üstümdeki güm güm tepinerek dolaştığımda satıcam bu evi diye geçiyor içimden. İşten gelmişsin bütün gün bunalmışsın biraz sakinlik istiyorsun hepsi bu, o yüzden imkanım olsa aksa da koksa da üst kat bir eve geçerdim

Alt kat komşumda sizin eşiniz gibiydi adam o kadar takıntılıki tatile gitsek evde olmasak bile gürültü yapıyorsunuz diye şikayetçi oluyordu..eşi ve çocukları çok huzursuz dışarda rüzgar esip ağaçlardan ses gelse adam komşuları suçluyor...sizi ve pskolojinizi çok iyi anlıyorum sırf bu adam için evimden taşındım ama çok ah ettim biz 2 kişiydik bizi çekemedi şimdi Suriyeli 10 kişilik bi aile taşınmış bizim daireye hergün karakolluklar eşide boşanma aşamasına geldi artık taşınmıyorda hanımı kaç defa müstakil eve çıkalım dedi adam bu seferde bahçeye giren kediden uçan kuştan sinekten rahatsız olacak bu tedavilik bişey değil bana göre tedavi gördü yine aynı bazı kişiler bazı şeylere çok duyarlı oluyorlar bende yemek yerken karşımdaki insanın ağız şapurtusuna ve çiklet çiğneyen kişilere karşı böyleyim buda bi hastalık mış ama adını hatırlayamadım acil destek almalı yoksa konu komşuylada huzursuzluk yaşanabilir..
Çok haklısınız Bi kere yaşadık Bi daha o noktaya gelmesine izin vermem Bi kere sohbet amaçlı çıkıp eşimin takıntısı dan bahsetmek istiyorum sonra evi yıksalar da çıkmam, tartışma yaşanmasına müsaade etmem..

Bence komşuya gidip eşim takıntılı falan demeyin. benimkiler gibi manyak olur daha fazla gürültü yaparlar. İnsanlar çok medeniyetsiz. Herkes şikayetçi ama kimse toplu olarak belediyeye gitmiyor, internetten ya da cimer üstünden şikayetçi olmuyor, o y,üzden insanlar evde bisiklet sürer hale geldi. ben de inanın cinnet geçirmek üzereyim.

Eşiniz hasta falan değil, o kadar haklı ki
Gecenin köründe üstümdeki güm güm tepinerek dolaştığımda satıcam bu evi diye geçiyor içimden. İşten gelmişsin bütün gün bunalmışsın biraz sakinlik istiyorsun hepsi bu, o yüzden imkanım olsa aksa da koksa da üst kat bir eve geçerdim
İşte şu an bizim de imkanımız yok ve ben bu durumdan sıkıldım...beni hiç etkilemez gürültü,çok aşırı değilse.. Onun da bu kadar takıp huzursuz olup huzursuz etmesini istemiyorum..

Bence komşuya gidip eşim takıntılı falan demeyin. benimkiler gibi manyak olur daha fazla gürültü yaparlar. İnsanlar çok medeniyetsiz. Herkes şikayetçi ama kimse toplu olarak belediyeye gitmiyor, internetten ya da cimer üstünden şikayetçi olmuyor, o y,üzden insanlar evde bisiklet sürer hale geldi. ben de inanın cinnet geçirmek üzereyim.
O da var ters tepebilir

Müstakil ev olmadıkça bitmez bu durum. Bir önceki evimizde çıt ses gelmezdi yukarıdan. 7 kişi yaşıyordu üstümüzde. Abla sende bebek var diye dikkat ediyorum demişti. Şimdiki evde genç bir çift var. Adam cumartesi dahi çalışıyor, gündüz 1 kız var yukarıda 22-23 yaşında inanılmaz gürültü yapıyor. Kaç kez uyardım, hala yapıyor. Bu tahmin edilecek, önlem alınacak bir şey değil. Üst kat alırdınız çatı genleşirdi çat pat ses yapardı. Yok kuş kondu, yok yağmur yağdı full ses orası. Ara kat daha iyi ısı açısından. Eşini psikoloğa ikna etmeye çalış bence.

Gürültü yüzünden değil başka sebeplerden taşındık ama gürültü konusu oralarda da dile geldi.. Şu an bu takıntı hat safhaya ulaşmış.. Beni rahatsız eden hiçbir şey yok.. Çocuk da var benim oğlum da zaman zaman gürültü yapıyor, oğlumun gürültü yapmasına eşim aslla izin vermez..
Cocugu sindirmesine izin verme .diger konuda yorumsuzum esinede sinir oldum.suan.gitsin dagda yasasin o zaman kucucuk cocuk gurultu yapar normaldir.ezik pisirik bir cocuk yapacak cocugu izin verme

Shusui Shusui , o yaşta kızlar ne yapıyor?
Valla genel olarak ne yapıyorlar bilmiyorum :) Bu kızçe evli, çalışmıyor, evde. Ama hergün birşeyleri çekip altını mı siliyor bilmiyorum. Haftada bir gün temizlikçisi geliyor duyuyorum ama herhalde marangoz atolyesi var yukarıda, ancak öyle bu kadar ses çıkarabilir.

Cocugu sindirmesine izin verme .diger konuda yorumsuzum esinede sinir oldum.suan.gitsin dagda yasasin o zaman kucucuk cocuk gurultu yapar normaldir.ezik pisirik bir cocuk yapacak cocugu izin verme
Yok iyi bir babadır Allah var.. Oyuncakları yere atıp ses çıkarmasına falan izin vermez

pinaris pinaris neden adam dağda yaşasın? başkalarına saygılı bir çocuk yetiştiriyor. beğenmediniz mi? yurtdışındakiler birey yetiştiriyor burada çocuk; bizim insanımıza göre çocuk ses yapmalı, yaramaz olmalı Sonra niye sapık çok, niye yan baktı diye adam öldürüyorlar? Çünkü siz "benim oğluşum, benim prensesim" diye yetiştiriyorsunuz.

Eşine giydirecek bir durum yok. Gerçekten bazı insanlar işi abartıyorlar. Yani komşu rahatsız olmasın diye parmak ucunda yürütürdü annem bizi küçükken. Şimdide birşey değişmedi çok dikkat ederim. Ama bu sene öyle bir üst katımız varki Allah bana sabır versin. Gece saat 4 olur hala ses yaparlar. Seste duvara topuğunuzu sistematik şekilde vurun hah işte o ses. Arkadaş çözemedim bi türlü ne yapıyolar 🤦🏼‍♀️ Aklıma fena şeyler gelecek yok artık 4 saat imkansız diyorum. 😆😆
Benimde eşim duymaz mesela. Ama alışkanlıktan yani senelerdir hem evleri kalabalıktı hem iş ortamında seste bile uyumak zorundaydı. O yüzden etkilenmiyor. Bense tam tersi sessizliği seven insanım. Sizin eşinizde benim gibi demek ki. Psikolojisi bozuk filan değil en azından 😂 Çünkü ciddi ciddi bende taşınmayı düşünüyorum.

Back
X