Gürültü yaptik

ay ben agliyorum su an
cok utanirim cok da korktum acikcasi
hani üzerime gelmisler gibi hissettim kapali dahi olsa kapilar

Biraz abartmıyor musunuz? Biraz daha güçlü olun lütfen. Hasta olmanızın da etkisi vardır belki. Bence uyuyun. Uyumak beyni deşarj ediyor, rahatlarsınız. Yarın şu an olduğu gibi hissetmezsiniz.

iste ya her zaman yapiyorsunuz derse yani cocuklar uyusa bile biz oturuyoruz. ama yani tabi konusma sesleri oluyor sadece ayak sesleri bir de. bundan bile rahatsiz oldum su an. her zaman esime dikkat et derim sesi gür diye Allah biliyor , off esim de iceride kötü cok eminim bundan

Biraz abartmıyor musunuz? Biraz daha güçlü olun lütfen. Hasta olmanızın da etkisi vardır belki. Bence uyuyun. Uyumak beyni deşarj ediyor, rahatlarsınız. Yarın şu an olduğu gibi hissetmezsiniz.

evet insallah. zaten allak bullak beynim, burnum akiyor bir yandan, onun da etkisi cok.
burada biraz konusmak kafa dagitmak istedim

biri bana bagirinca böyle oluyorum
Anlıyorum sizi ben de öyleydim hemen titrer ağlamaklı olurdum. Ama bu cidden gereksiz bir huy aşmaya çalışın inanın hayat kaliteniz yükselecek. Hayat böyle ama çocuklarınız da varmış biraz güçlü olmaya çalısın. Yalnız da değilsiniz eşiniz var. Korkacak bir şey yok. Bağırdılar diye ağlamaya titremeye gerek yok. Umarım daha iyi olursunuz :)

Valla çok abartmışsın bizimde sesimiz çıkıyo bazen ben hiç takmıyorum bizim üsttekininde sesi geliyo ama ben hiç vuröuyorum duvara onlarda canavar gibi napmış öyle sonuçta çocuklusunuz olur

degil mi, aslinda cocuklulari ben de idare etme tarafindayim. ama iste onlar da dayanamadilar demek

Surekli yapmıyormussunuz anlayis gösterebilirlerdi ama cidden uyuyan biri icin veya uyumaya calisan biri icin ust veya alt kattan gelen sesler .

Benim alt ve ust komsum alevi. bunlarin arada bir kalabalik toplantisi oluyor evde ve sazli calgi türkülu egleniyolar. hele alt komşumun kocasi ictimi zivanadan çıkıyor. Gece 3lere kadar susmuyolar. Ama iste surekli olmuyor oldumu da idare edelim diye kendimi teskin ediyorum.

Nolur benim üst katıma siz taşının boyle komşu kaldımı yahu. Saat şuan gece 1 ve üst kat komşunun sesinden uyuyamıyorum. (Takır tukur biseyler yapip evde terliklerle yürüyor halisi yok muhtemelen.) Komşunuzun yaptığı çok ayıp. Hergun yaptığınız birşey değilse yarın yüzünüze nasil bakicak bilmem. Ayrica aglayacak kadarda abartmayın yaa tepkiniz biraz fazla geldi bana. Yarın okul var herkesin telasesi var duymazliktan gelmesi lazimdi. Arada olabilir ses, hepimiz insanız normal bu kadarı. (Hergün yapmıyorsanız tabiki)

Tr de yasiyor olsaniz bu kadar hassas olmazdiniz sanirim bu konuda:) heryerde bagris cagris:) niye ses yapiyorsun diyeni doverler nerdeyse:)

21 yasina kadar Türkiye de yasadim panik atak hastasi oldum. yapi itibariyle cok hassasim. kimsenin kalbini kirmamaya calisirim, kendi kalbim de cok kolay kirilir tabi ufak tefek seylerden ziyade sahsima bagirismalara, ses yükseltmelere, cok savunmasiz hissediyorum kendimi böyle durumlarda

Ne acayip psikolijiniz varmis yahu hemen bozulmus. Ne var bunda yarin gider ozur dilersiniz. Bundan sonrada sessiz olursunuz.

hergün cocuklar bu saatte ayakta durmuyor ama biz yürüyoruz evde, ondan bile korkar oldum ne bileyim. cok mu ses yapiyoruz acaba diye süpheye düser oldum hatta simdi. ama bizim evde de ses olmayinca illa ki onlarin seslerini duyuyorum. aksam sessizliginde daha cok duyuluyor iste

Ben sizin çok çok gürültü yaptığınızı sanmıyorum çünkü bu hassaslıkla sizden aşırı bi gürültü çıkmaz bence

Ne acayip psikolijiniz varmis yahu hemen bozulmus. Ne var bunda yarin gider ozur dilersiniz. Bundan sonrada sessiz olursunuz.

Bagirismada tutuluyorum, sadece agliyorum.. ya da ben atiyorum galiba bilmiyorum. su an kafam kazan gibi, yaptigim herseyi gözümün önünden geciriyorum

Sakin olun bunda ağlanacak birşey yok. Komşunuz birde akrabanızmış ayıp etmiş gerçekten. Kendilerine gelince aynını yapsanız Allah bilir o dakikada kapınıza dayanır böyleleri.. Bu yüzden komşuluk aralarında samimiyet kurmayı sevmiyorum. Akraba ile aynı apartmanda altlı üstlü oturmak İnsanların birbirlerine tahammül etmemeleri zaten başlı başına sıkıntı ne diyelim. Bu geceyide böyle atlatıverin... Hayırlı geceler

Ben sizin çok çok gürültü yaptığınızı sanmıyorum çünkü bu hassaslıkla sizden aşırı bi gürültü çıkmaz bence

su an yatak odasindayim ,hastayim öksürecegim korkuyorum öksürmekten az önce bagirdi diye. banane yaa bu ne cok korktum yasca büyük olmasa korkmazdim belki, babam yasinda ondam galiba

Buarada yurtdışında yaşıyormuşsunuz sanırım orda sistem nasil bilmem ama Türkiyede biri öyle bagirsa yukardaki direk kapıya gidip kavga eder alıştık komşu kavgalarına :/ tabiki yürüceksiniz aa olur mu oyle sey. Ama benim üst kattakinin halısı yok ve topuklu terlik diye rahatsiz oluyorum. Sizinki normal terlikse sıkıntı olmaz korkmayın :)

Konuyu anlatımınızdan çıkardığım şu oldu: siz çocukları uyuturken ABD nin ikiz kuleleri misali odanıza duvardan uçak girdi.

Anlattığınız ayarda tepkinin tek geçerli sebebi bu olabilir.

Ne kadar abarttınız. Olabilir bunlar küçük şeyler

ben de tercih etmezdim ama yasadiginiz yerde daire bulmak cok güc, bulsak bile iki cocuk odali yok, kapan birakmiyor bu daireleri bu yüzden, yoksa coktan cikmistim ben de sevmiyorum akrabalarla alt üst oturmak

bende hali yok ama plaj terlikleri var ya sünger onlarla yürüdüm yazin ya da ciplak ayak, evde terlik kullanilmiyor. ama zaten geceleri boz de uyuyoruz misafirimiz olmaz, esim de calisiyor cocuklar da krese kalkiyor. yani gecelero gürültü yapacak sebep yok. arada oluyor bugünkü givi demek, tatilin son günüydü

bagirisma sesleri cok yükselti kapi duvar vuruldu esliginde.
bu da bana yetti, yani köyde yasiyoruz zaten cok sakin bir yer, aliskin degiliz, yedi yildir buradayim unuttum ben de bagiris cagirisi ondan da kaynaklaniyor bu tepkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…