Gürültü yaptik

su an yatak odasindayim ,hastayim öksürecegim korkuyorum öksürmekten az önce bagirdi diye. banane yaa bu ne cok korktum yasca büyük olmasa korkmazdim belki, babam yasinda ondam galiba

Küçüklüğünüzde bu tarz bir şey yaşadınız sanırım. Yani sizden büyük birinin size bağırması ve korkmanız gibi. Yoksa bu kadar etkilenmek, ağlayıp, titremek normal değil. Çocuklarınıza da bu şekilde iyi rol model olamazsınız. Biraz güçlenmeniz lazım, sizden büyüklerle ilgili bir konu da olsa.

evet onlarin yaninda zaten cok güclü görünmeye calisirim, onlara öyle söylerim. hicbirseyden korkma gibisine, tabi benim cocuklugumla onlarin cocuklugu arasinda dünyaöar kadar fark var. ben psikolojik, sözlü sidette maruz kalmistim

Eğer maddi durumunuz da uygunsa iyi bir psikoloğa gitmeniz iyi olabilir. Geçmişin yüklerinden kurtulup çok rahatlayabilirsiniz, hayat kaliteniz artar. Veya en azından bu konuda kitaplar okuyup kendinizi geliştirip güçlenebilirsiniz.

yurt disindayim psikologa ancak Türkiye de gidebilirim, yani derdimi anlatabilrim rahatca. onun disinda telefonla alti seans almistim ruhsal enerji, cakra temizligi gibi kendimi iyi hissettirecek seyler. ugrasiyorum zaman zaman..panik atagini zatrn yillar oldu yendim kriz gecirmiyorum. ama zayif yönüm biri bagirdiginda böyle olmam, daha ugrasmam gerekecek galiba, ne kadar normal degil bu durum bilmiyorum

Sizin tepkiler çok abartılı ya arada ses çıkar onlar niye vuruyor kendi misafirleri geliyormuş arada mesela olur yani. Siz neden bu kadar korktunuz onu hiç anlamadım.

Sizin tepkiler çok abartılı ya arada ses çıkar onlar niye vuruyor kendi misafirleri geliyormuş arada mesela olur yani. Siz neden bu kadar korktunuz onu hiç anlamadım.

Ya ben bagirmadan korkarim, belki de cocukluktan kalma birsey. Tehtitvari geliyor.bagirmak cok negatof birsey aslinda sizler nasil basa cikabiliyorsunuz, bana hic kolay gelmiyor cünkü

Tam olarak korkunuzun sebebi nedir? Gelip size ses çıkardınız diye birşey yapması mi?

Öfkelenmesi, mideme agrilar girdi su an zaten

Benim de anksiyetem var az bucuk korkunuzu anliyorum ama buyutmeyin. Rahatsiz olup sizi uyardilar sizde uyariyi dikkate alip ses cikarmadiniz sonra bitti bu kadar. Olayi icsellestirip dusuncelerinizin esiri olmayin lütfen:) eşiniz sizin korktugunuzu bildigi icin mi üzüldü yoksa aynı endişe korkular onda da mı var ?

o da ilk ayni hissetti aslinda cirkin birsey sonucta bagirma etme, ne olursa olsun ayip birseydi diyor, gelip konusabilirdi gibisine.
olayi icsellestiriyorum dediginiz gibi, cok takiyorum

Benim üst kattakilerin çocukları sabahları 7 8 de tepemde bağrışıp koşuşturuyorlar hergün daha kimsenin duvarına vurmadım. Çocuk bu yani bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Karşılıklı anlayışlı olmak lazım , sürekli olmuyormuş sonuçta.

Ya ben bagirmadan korkarim, belki de cocukluktan kalma birsey. Tehtitvari geliyor.bagirmak cok negatof birsey aslinda sizler nasil basa cikabiliyorsunuz, bana hic kolay gelmiyor cünkü
Genelde aynı oranda bağırarak bazen alttan alıp olayı anlamaya çalışırak. Gibi gibi şeyler bence psikologa gidebilirsiniz birkaç mesjda gördüm çünkü destek alınmalı gibi.

ne yaşadığını anlayabiliyorum benimde eski oturduğum apartmanda vardı bi manyak bağırıp çağırıp tekmelerdi yerleri. panik atak hastası oldum onun yuzunden. çok gerilimli huzursuz ediyordu ve oradan yeni evime taşınalı 1 yıl oldu hala üst kattan tıkırtı gelse bi panikliyorum sanki o hala üstümde oturuyomuş gibi. panik atağa meyiliniz var gibi geldi bana brnce bi doktorla konusun erken teşhis hayat kurtarır

zaten panik atak hastasiyim ama seneler oldu atak gelmeyeli, düzeldim aslinda ama bu hastalik vucuttan cikmiyor bazi anlarda geri geliyor. güclü olmaya calisiyorum bazen böyle zayif düsüyorum

gün icinde zaten cocuklar ses yapiyor gün icndw abarti olmadigi sürece birsey demem herkrs kendi isinde gücünde. ama zaten aksamlari uyuturum. 11 de bir cocugun ayakta isi olmaz zaten, dün öyle oldu cok nadirdir bu, zaten kizim krese basliyor yedi sekiz gibi yatiririm ki erken kalkabilsinler. esimle de konustum sinirlenmis, ama ilk duyunca o da benim gibi gerildi. hos sesler degil. yani kavga öncesi olur ya hani öyle, o yüzden geriliyor insan

Kırk yılda bir olmuş. Komşunuz da bir gün idare edebilir. Eski evimde küçük çocuk gecenin bir yarısı bisiklet sürerdi tepemizde. Çocuktur dedik laf etmedik. Aman bu kadar takılmayın bence. Ona üzül buna üzül hayat geçip gidiyor. Napalım insanlık hali yani. İnsanın bir günü bir gününe uymaz ki.

ben zaten cocugum olmasa isteyen istedigini yapsin cocuklarin uyumasina engel olunursa sorun olur diger türlü ben bu yasta böyle seyleri tolere edebilirim. yani önceki evde hamileyken üst komsum sise yuvarlardi geceleri sangir sungur, uyari yapilacaksa da iki tik tik yeterli bir de anlaroz esek degiliz. cok bagrisma oldu ona cok korktum. bilemiyorum ya ilk is günüydü bizden aldi hincini, nasil yüz yüze bakilcak bilmiyorum, cocuklarim da severdi falan, cok tatsiz oldu iki taraf icinde, cocuklarimi nasil uzak tutacagim onu bilemiyorum görünce selamlasir cocuklar hep konusmak ister. bu olaydan sonra kücücük cocuga nasil sinir koyacagim bilemiyorum

Çok abartmışsınız. Ne olacak bir defa böyle bir şey olduysa. Sürekli olmayan bir şeyse tolerans gösterilir. Onlar bağırdı diye kendinizi parçalamayın.

Her zaman olan bişey değil diyorsunuz ben onların anlayışsızlıklarına verirdim. Hiçte sizin kadar etkilenmem zira üst komşumdan çok ses geldiği de oluyor ve rahatsız olmuyorum çocuk sonuçta hatta söylenecek şeyleri bile soylemiyoruz. Apartmanda yaşamanın kuralı budur diye düşünüyorum öyle her gürültüye duvarları yumruklayacaksak müstakil evde otursunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…