Gürültü yaptik

adamın bağırıp duvarı yumruklayacağı bir saat değil ki, üstelik devamlı olmuyormuş.

bagirisma sesleri cok yükselti kapi duvar vuruldu esliginde.
bu da bana yetti, yani köyde yasiyoruz zaten cok sakin bir yer, aliskin degiliz, yedi yildir buradayim unuttum ben de bagiris cagirisi ondan da kaynaklaniyor bu tepkim
Biz de olsa benim de tadım kaçardı. Yüksek sese karşı ben de maalesef dayanamıyorum çocukluğum yüzünden babam çok bağıran ve beni korkutan biriydi.Komşu öküzlük yapmış net. Sıkmayın canınızı önce güzel bir uyku çekin dengeniz yerine gelsin. Bundan sonra da içinizden gelirse selam verirsiniz olmadı yüzüne bakmazsınız.

Niye bu kadar abarttınız yahu psikolojim bozuldu falan nedir? Psikoloji bu kadar çabuk bozulan bi şey değil. Bu kadar utandıysanız yarın alırsınız bi tatlı iner kusura bakmayın saatin farkında değiliz dersiniz biter gider. Ağlamak korkmak psikolojim bozuldu demek sizi çok tuhaf gösteriyor açıkçası

adamın bağırıp duvarı yumruklayacağı bir saat değil ki, üstelik devamlı olmuyormuş.

ya iste sabah erken kalkip calisiyorlar, erken yatmak isterler ama yani hergün bu yüzden uyuyamazsa yapsin zaten de dönem basladi iste hepimiz calisiyoruz cocuklari yatiriyoruz. ben de saskinim, ne olacak bilmiyorum selamlasmayi düsünmüyorum artik

bilmiyorum fakat bu da benim icin siddettir. moral bozucu birsey, zoruma gitti. bu yastan sonra ne bileyim.böyle seyleri genelde önemsedigim icin bir de. ya öyle bir komsuluk iliskimiz yok, akraba zaten sinirliyiz, yani evlere oturmaya gitmeyiz, bir de artik ayip benimse o da ayip etti cocugu yasindayim
onlarin da evlatlari bir gün evlenir coluk cocugu olur bu durumda kalir hic düsünmüyorlar, hastaydim bir de onun da etkisi var

Neden bu kadar abarttınız anlamadım psikolojinizin bozulacağı kadar ne olmuş olabilir iki ev arasında bağırma sesi size nasıl geliyor hassas bir dönemde olmuş olabilir misiniz çünkü normal gelmedi bana

Neden bu kadar abarttınız anlamadım psikolojinizin bozulacağı kadar ne olmuş olabilir iki ev arasında bağırma sesi size nasıl geliyor hassas bir dönemde olmuş olabilir misiniz çünkü normal gelmedi bana

yok normal bir bagirma degildi baya siddetliydi sanki biri tutuyor gibi cat pat vurdu birseylere keske sadece duvara güm güm yapsa anlarim. duvardan kapidan cikardi hincini, o beni korkuttu

Herkesin sizin gibi komşusu olsa keşke. Normal zamanda gürültücü biri olmadığınız belli . Çünkü genelde apartmanlarda hayvanca yaşamayı adet edinenler arsızlık yapar ve ahırdaymışçasına tepiştiklerini, anırdıklarını, yeri delecekmiş gibi gümbür gümbür yürüdüklerini, en fazla 5 kilo olabilecek bir sandalyeyi bile kaldırarak çekmekten aciz olup yerde sürüdüklerini, gecenin 10 unda yerleri kaziyarak ev süpürürdüklerini, gecenin 12 sinde at gibi çocuk koşturduklarını ve daha bir çok görgüsüzlüklerini inkâr ederler . Asla tüm bunları yapanlar onlar değildir...
Bu kadar abartmayın insanlık hali her evde bazen istenmeyen gürültüler olur normaldir. Karşılaştığınızda durumu anlatırsınız olur biter. Aslında zaten bi kusura bakmayın dense çoğu şey çözülecek, daha anlayışla karşılanacak ama maalesef bundan bile aciz insanlar var. Ilk defa yaşadığınız için fazla tepki veriyorsunuz ama kendinizi böyle yiyip bitirmeye gerek yok .

insan kendinden süphe eder oldu acaba biz de miy böyleyiz acaba dedim. bormal yasiyoruz, emin oldugum tek sey aksam evin durdugu. yani cocuklar uyurken gürültü yapmayiz, misafirimiz cok nadir olur o da gündüz saatinde. ne bileyim hakka girmekten de korkarim, kesle mpstakil evim olsaydi dedim.bir an ama o zaman yine olacagi varsa oluyor bazi seylerin, bilemiyorum

Komşularınız sorunlu bence. Toplu yaşanan binalarda ses olabilir arada bir ,çok uzatmışlar. Gidip müstakil evde otursunlar insan sesi duymak istemiyorlarsa.

Komşularınız sorunlu bence. Toplu yaşanan binalarda ses olabilir arada bir ,çok uzatmışlar. Gidip müstakil evde otursunlar insan sesi duymak istemiyorlarsa.

ilk defa oldu böyle kac senedir idare ediyorduk zaten, ilk defa oldu yani ama oldu yapacak birsey yok. cünkü bazi seylerin malesef dönüsü yok. bu yasanmamis gibi de davranamayiz artik

ilk defa oldu böyle kac senedir idare ediyorduk zaten, ilk defa oldu yani ama oldu yapacak birsey yok. cünkü bazi seylerin malesef dönüsü yok. bu yasanmamis gibi de davranamayiz artik
Sizin yerinizde olsam bir daha yaparlarsa gidip sakince problem nedir diye sorarım. Ama kavga etmek için değil sorunu çözmek için.

Her duyguyu böyle abartır mısınız?
"Çok utandım, çok korktum, titriyorum, ağlıyorum, psikolojim bozuldu..."

Olabilir apartman hayatında ne var bunda?
Her akşam horon tepmiyorsunuz ya.
Misafiriniz de olabilirdi. Asıl böyle bağırılması onlara ayıp olurdu o zaman..

panik atagim var zaten, her duyguyu abartmam ama siddeti cagristiran ne olursa bir korkarim, dün gece zaten hastaydim da üzerine iyice duygusallastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…