- 4 Kasım 2023
- 362
- 126
- 23
- 27
Merhaba hanımlar benim bir sorum olacak bu konuda bilgim olmadığı için sormak istedim. 2 ay önce üst dairemize birileri taşındı. O günden beri evde öyle ses var ki anlatamam. Tam 15 gün boyunca aralıksız haftanın 7 günü sabah 8den akşam 10 a kadar tadilat yaptılar ve öyle gürültülü çalıştılar ki herşeyi yere attılar, durmaksızın matkap çalıştırdırlar, bizim evin içinde yapıyorlar sanki, eşimle konuşuyorduk birbirimizin sesini duyamıyorduk Okadar yüksek seslerdi yani. Kaç defa uyardık kusura bakmayın diyorlar devam ediyorlar. Her sabahın köründe gümbür gümbür ses yapıyorlar koltuk çekiyorlar dolapları vuruyorlar, ben hamileyim sürekli korkarak uyanıyorum artık her sabah travma oldu ses duyucam uyanıcam diye. Tam tadilatlar bitti dedik tekrar başladılar bu hafta, evin içinde durmadan ses, artık baş ağrısından duramıyorum. Yani böyle kendi evleri diye istedikleri gibi tadilat ve gürültü yapabilirler mi evin içinde ? Bunun bir cezası var mı? Biz kiracıyız onlar ev sahibi ama biz de bedavayla oturmuyoruz kiramızı ödüyoruz. Artık bıkmış durumdayım, nasıl bir yol izlemeliyiz ?