- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Yani söylediğiniz şeyler özellikle yapılmış bir şey değil,elinizde olmadan gerçekleşmiş birşey,
Gülme konusu için zaten siz gerekli özeni göstermeye çaba sarfediyorsunuz
Kedi konusunda haklı olabilirler,bende rahatsız olurdum .
cin gibi bu apartmanYönetici 70 yaş üstü ve kulakları nasıl duyuyor yahu
Hehehe ben de siz rahatsızsınız sandımdı başlığı görünce, aha bombayı kurdun zeytin diyecektimMalum gürültü konusu yani, meşhurdur.
Ya yatak konusu fena, değiştirseniz olmaz mı? Ya da sabitlenemez mi ya da ayaklarına entegre bir şey konamaz mı ki ya?
Eşine de artık uyarıyı sen yapıverin, alt kat rahatsız oluyor utanıyorum artık, ya dikkat et ya da aidatı götür sen ver beni muhatap etme de.
Kedi konusunda ne yapılabilir bilemiyorum, halı serseniz, minder falan koştuğu yerlere daha az ses gider sanki. ev kendinizinse toptan çözüm şu yalıtım denen olay olur.
Yataktaki o pis gıcırtı aylardır bizim evde de mevcyttu artık dayanamadık yatağı değiştirmeye karar verdık komşuları düşünerek ve yeni yatak aldık yatağımızın siftahını yaparkeen gıcırtılar yine çıkıverdi. Sonuç yatak gıcırdamazmış bazadan geliyormuş ses . Yani sizde yatağı falan değiştirmeyin ses geliyo die boşuna masraf olur. Çünkü yatak eskise bile ses gelmezmiş öncelikle bazalarınızı kontrol edin yatsk odasındaki ses için
Kendi fikrimle yardimcı olmaya calisayim
1-) sanirim mutfakta ya halı yok yada mutfak halisi kucuk zemin fayans oldugu icinde asaginin gurultuden etkilenme olayi fazla sanirim onun icin mutfaga zevkinize uygun sizide rahatsız etmeyecek zeminin cogunlugunu kaplayacak bi halı alırsanız (eger imkanınız varsa)asagiya giden gurultuyu bir nebze azaltir diye dusunuyorum
2-)kedinin kosma olayına yapılabilecek birsey var mi bilmiyorum ama kum kabının altına paspas yada sungersi birsey koyarsaniz oda gurultuyu bir miktar azaltir kediniz kuduracagi saatlerdede sevdigi oyuncaklardan birini verirseniz belki oyalanir kosmaz kedinizi tanimadogim icin tabi sadece bir dusunce bu
3-)esiniz icin uyarmaktan baska care yok devam ederse aidati esinize verip yollarsiniz bir kac kez mahcup olduktan sonra belki daha dikkatli olur:)
4-)o yatak mutlaka degismeli
Benim ev sahibimin bomba patladı haberi olmadı o derece agır işitiyor. Kedi yaşını geçince uyur hatta sürekli uyur. Eşinde altı yumuşak terlik giyecek senin sakarlıgın için çare yok :)cin gibi bu apartman
hepsi yaşlı
üst kat komşum da gece saat kaçta geldik sabah kaçta çıktık hepsini biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?