Gürültüüü!!!!

Bütün bunlar insanların birbirlerine tahammül edemezliğinin artmasından oluyor, şehir hayatı tahammül sınırlarını zorluyor, kavanoz yere düşmüş diye bağırmak nedir yoksa? Yazık gerçekten insanlara ya.

Gürültüsüz binamı varki zaten kağıt gibi offf desen yandaki alttaki duyuyor bende oturdum dairede 4 katlıydı birgün pakistanlı komşum çağırdı kahve içmeye aman allahım çoçuklar evde kendi yaptığımız gürültüden sesden ben utandım kadından özür dilerim allah razı olsun bir daha duymayım onlar çoçuk ses yapacaklar tabiikiii dedi çok anlayışlı bir bayandı helal olsun yaniiii konu sahibi siz zaten rahatsızmışsınız bu konudan elinizden geleni yapın ufak tefek seslerde problem olmamalı bence dairelerde

Kedi miyavlamıyorsa ne kadar ses çıkarabilir ki ya köpekler gibi tırnakları dışarda dolaşmıyorki bu hayvanlar, köpek olsa tırnak sesinden rahatsız olabilirlerdi. Kum kabında da napıoki bu kedi inşaat temeli mi kazıyorda rahatsız olacakları kadar ses çıkartabiliyor. Anlamadım doğrusu bizimki gece bazen misket buluyor parkelerde oynarken ses çıkarıyor kalkıyoruz elinden alıyoruz sonra kendi halinde takılıyor öle. Ses yalıtımı mı çok zayıf anlamadım ki

Sizin için söylemiyorum gürültü yapıp bi de buna normal vs. diyenler için ; gürültüye kimse tahammül etmek zorunda değil , apartmanda yaşamayï beceremeyenler müstakil eve çıksın bir zahmet .

Sizin yaptıklarınız da eğer çok sık oluyorsa rahatsız eder . Yürüme sesi kapı sesi zaten aynen aşağıya gidiyor bir de bunun sesli yapıldığını düşünün . Kazma sesi vs. en rahatsız edici sesler . Yaşlı insanların rahatsız olması çok normal .

Gece yapılan en ufak gürültü gidiyor bu gerçek. Bir de yaşlı insanların uykusu çok hafif olur ve sesten daha ragatsız olurlar.Eşiniz ve siz dikkat edeceksiniz artık. Siz gitmeyin aidatı vermeye eşiniz gitsin bence :)
Kediniz için yapacak bir şey yok ama küçücük hayvan nasıl ses çıkartabiliyor kedi kum kazma sesi nedir ya??alt kata mümkün değil gitmez. Kedi dediğin çok sessiz bir hayvandır. Benim de iki tane minnoşcanlarım var zillilerin seslerini ben bile zor duyuyorum. Bazen koşup oynuyorlar ama patileri yumuşacık nasıl ses çıkartabilir ki?
Takır tukur oynadığı makara vs. oyuncakları varsa kaldırın onlarla oynamasın.
Akşam çok enerji verecek mamalar vermeyin, yoğurt yedirin kedinize...yatmayı sevdiiği yerlere bir de sıcak su torbası koyun cazip hale getirin.

Haklısınız da biraz da tahammül lazım

Yere düştü kırıldı yani bunun yanlışlıkla olduğu açık

Ya da 100 kilo adam yürüyünce ses yapar eğer koşmuyorsa ona da katlanmak lazım

ev ıcı terlıkler var ses cıkarmayan tabanlı onlardan alın derım
aksam 9 -10 dan sonra mutfaga gırmeyın :)
gıcırdayan yatagınızı acılen tadılat yapın gerekırse degısırın sızı bıle rahatsız eder
kedıler gunduz uyur gece kudurur bendede var bı panter
yaz kış halı acık patınaj seslerını azaltıyor
kum eşelemesı ıcın yapacak bırsey yok :)

Yatağınızı değiştirin ya da yağlayın..Kapılara yay taktırın.Yerleri zevkinize göre daha çok halılamaya kaplamaya çalışın

diğerlerini bilmem ama 3. maddedeki olay cidden çok çok rahatsız edici.
üst kattaki komşu kadın da aynen topuklarını yere basarak güm güm yürüyor.adeta o yürüdükçe kafamıza seri şekilde balyoz iniyor gibi.çok rahatsız edici.
yan komşunun da dış kapısını olur olmaz saatlerde (sabahın 5 i-6'sı, gece yarısı 2-3 gibi) güm diye çarparak kapatma huyu var.insan uykudan sıçrıyor..milyarlık kapı kenarları dökülmüş 1 senede şiddetli çarpmaktan.
eşinizi sık sık uyarmaya devam edin lütfen.

Boşverin ya sanki bilerek yapıyorsunuz. SORUNU oinsanlar komşular sanırım. Demek çocuğunuz olsa bu komşular sizi döver .Keyfinize bakın evde çocuk yok ,siz bile yoksunyz anladigim kadariyla dert arıyor komşular.
Yatagi değiştirin ama,üst komşudan biliyorum rahatsız edici oluyor gerçekten. Sağolsunlar gittiler de kurtulduk gündüz bile oodaya misafir alamiyorsuk

Günaydın herkese teşekkürler
Tek tek okudum ama cevaplayamadım
Toptan cevap yazayım.
Kedinin kum kabının altına minder koydum, kumun da miktarını arttırdım ki iyice dibine kadar kazamasın diye %50 azaldı diyebilirim. Akşam 7 gibi lazerle oynatıyoruz yarım saat. Geceleri o kadar koşmuyor ama yine de atlayıp zıplaması var tabi. Ona daha başka çözüm bulamam artık. Elinden bütün oyuncaklarını alıyorum gece. Bozuk para bulmuş onunla oynuyodu onu da aldım

Gece kullanılan wc ve yatak odasının kapısını aralık bırakıyorum artık. Gece tuvaleti kullanırsak da kapısını tam kapatmadan kullanıyoruz

Hala bişeyler düşürüyorum. Ama bunu da azaltıcam. :)

Eşime terlik giydiriyorum.

Dün akşam oturduk 5 yıllık kalkınma planı yaptık. 5-6 sene sonra kendi küçük müstakil evimize sahip olmak için elimizden ne gelirse yapmaya karar verdik. İkimiz de apartman hayatını sevemiyoruz

Hayır değil.Apartman yönetim defteri apartmanın yapıldığı sene kat malikleri ile ilgili alınan kararlar doğrultusundadır.Eğer bu şekilde evde hayvan beslenemez gıbı bır madde yoksa beslenebilir.

Bu arada lutfen kedınızı laer ile oynatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…