Gururdan ölüyoruummm

en mantıklısı bu geldi şu anda, ararsam en azından ne yapmam gerektiğini bilirim, çok teşekkür ederim :)

en mantıklısı bu geldi şu anda, ararsam en azından ne yapmam gerektiğini bilirim, çok teşekkür ederim :)

rica ederim.sana dediğim şeyi ben yaptım çünkü sonuç olumsuz oldu ama en azından beklemekten vazgeçtim.şimdi önüme bakıyorum.arafta kalmaktan çok daha iyi oldu.ve asla aradığıma pişman değilim.hayırlısı buymuş demekki hakkımda.senin içinde en hayırlısı neyse o olsun.

sanala alışkın olan insanlar için bu çok olağan. akşam başka bir kızla görüşüp onu tercih etmiş bile olbilir. Hatta bir kız arkadaşı olup da seninle görüştüğü sıra tatilde bile olabilir. Tanımıyorsun, ne olduğunu bilmiyorsun. Sapık ve hırsız çıkmasındansa bu şekilde izini kaybettirmek istemesi daha iyi.
Bizim kızlar bunalıma bağlıyor kendini bu tür ilişkilerden sonra.

Arafta kaldım şuann, arayıp neyin ne olduğunu öğrenmek istiyorum ama bir yandan da tek kelime etmeden konuşmayı kesmesi canımı sıktı. aranmayı bile hak etmiyormuş gibi geliyor

Aramadım aramadım ve az önce kendisi yazdı. 'Nasılsın?' diye, yazdığı için şaşırdığımı söyledim. Biraz sıkıntılarım vardı dedi, yardım edebileceğim bir şey olursa benden yardım isteyebileceğini söyledim. Sitem etmedim, hesap sormadım. Sanırım hiç aramamam iyi olmuş. Umarım bu yazmalar hayra alamettir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…