Gururdan ölüyoruummm

Kendimi şuan onun yerine koyuyorum. Sürekli ben de söylesem yazmazdım tekrar herhalde. sabah 9 akam 7 çalışan adama da sürekli nabıyosun nabıyosun demek olmazdı herhalde..

Bazen ara ne kaybedeceksin zaten görüşmüyorsunuz şuan en fazla ne diyebilir ki diyorum ama beni durduran bir şey var, sanki biraz daha mı zaman geçse diyorum?

Kac yasinda bu adam?

24 yaşında, bense 20.

taviz vermeme meselesi şöyle, ben arayıp bana daha sonra konuşalım dedikten sonra kendisine mesaj attı konuşalım artık diye. ama hiç bir şekilde geri dönüş yapmadı. Yazdıklarımı gördüğü halde. Tekrar tekrar yazarsam manasız olur gibi gelmişti bana ama..

Anlamıyorum adam ilgisizsin diyor sen onu sıkmaktan çekiniyorum diyosun?

Evet, aynen öyle. Çalışma saatleri uzun ve yorucu. Sürekli ensesinde oluyormuş gibi hissediyordum kendimi. Çok fazla düşünüyorum karşımdakini galiba yaa.

Benim anlamadığım neden insanlar aşk konularına politika karışırtırırlar? Yani kim önce aramış , kim daha çok aramış, kim kaç mesaj göndermiş falan filan bana çok anlamsız geliyor. Varsa bir sıkıntı konuşun yoksa aşkı sonuna kadar yaşayın, ince hesaplar yapmayın bence.

Ya istediğimde tam olarak o zaten. Hem daha yeniydik ne tepki vereceğini bilmiyordum.

Bunu biçsem bile en azından verdiği kararı bilmek hakkım değil miydi? Gayet tabii, kendi hislerini bilemiyorum suanda.

Muhtemelen senin onu hiç umursamadigini düşünüyor haklı olarak o yüzden açıklama yapmaya gerek duymuyordur. Adam defalarca demiş ilgisizsin diye bu şekilde düşünmesi bana mantıklı gelir yani gerçeği bilemem

Bu adama nasil guvenebildiniz ben oraya takildim aslinda. Sizden baska kizlari da facebooktan ekleyip israrla gorusmedigi ne malum?

Görüştüğümüzde tabi ki de bunu muhabbetini yaptık. Geçmişinden bahsettiğimizde anlattı. Eklediğim oldu başkasından duyma direkt sana söylüyorum olmadı desem yalan olurdu demişti. O sıra geçmiş pekte önemli değildi belki, bilemiyorum

Onun yerinde olsam açıklamayı ben de yapmazdım galiba, amaaaan ilgilensek bir türlü ilgilenmesek bir türlü.

karışım post: 37075104 .!.:
Sohbet ederken 3-4 sene önce 2 yıllık bir sevgilisinin olduğunu söyledi, bitme sebebini sorduğumda da ailevi sorumlarım vardı kıza da anlatamadım.. diye bir cümle kurdu.

Hayati karisik gibi. Uzak dur bence

Ne kadar sürdü görüşmeniz anlamadım ama bana öyle geliyor ki artık kopmuş. İstediğini bulamamış sende, daha ilgili bir kız istiyormuş. Bu saatten sonra zaten gururunu çiğneme. Bitmiş gitmiş, doğumgünün bile kutlama bence.

Fazla gurur d.te vurur derler, pek severim o lafı : )
aradan 20 gün geçmemiş olsaydı derdim ki, siz arayın, adam size defalarca ilgi istediğini, aranmak istediğini belirtmiş. aramazsanız soğur diye.. Ama zaten 20 gün geçmiş, soğumuş bitmiş.. Bu saatten sonra arasanız da olumlu bir dönüş alacağınızı sanmıyorum..

Galibaa öylee, çok konuşmak istesem de dur demeliyim kendime :)

Vicdan azabı da var isin içinde:) seviyorsan git konuş bence...
Gurur yapmayı beceremem kendime çok kizarim hep gurursuzlugumdan ötürü yaşadığım şeyler için ama sonra iyiki de yasamisim derim içimde kalmasindan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…