- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Ilgisizsin diye defalarca soylemis umursamamissin simdi neden sinirlisin anlamadim? Ben sikayetimi belirtsem kale alinmasam 2. seferde benim gururm devreye girer bidaha aramam. O sana ragmen defalarca denemis. Demem o ki gurur her zaman gurursuzluktan iyi ama gerektiginde. Yani senin aramani istedigini söyleyen ve yeterince ilgili birini inatla aramamak cok da gurur degil bence.
defalarca kez size ona karşı soguk oldugunuzu dile getirmis belkife oda su anda sizin icin sevseydi arardi demekki sevmiyormuski oyle soguk davranıyordu diye düşünüyordur gurur tabiiki guzel birsey yerinde ve dozunda yapildigi surece bence sizin gurur yapmanizi gerektirecek bir sey yok ortada arayon belki hersey cok daha farkli seyredebilir ki kaybedecek burseyinizde yok olumsuz seylerde duyabilirsinuz ama en azindan yillar sonra acaba arasamiydim demezsiniz .. iyi sanslar
Kac yasinda bu adam?
Gurur yapicak bi durum yok.adam 5000 kere ilgisizsin demis sen kendini geri cektikce cekmissin.bide naapmaya calisiyosun diye onu azarlamissin.senden bisey beklemssi cok normal.ilgisiz olmadigini kanitlaman gerekiyo ona gore.bunda taviz veremem,gururumu ayaklar altina alamam gibi bi durum yok yani.
Anlamıyorum adam ilgisizsin diyor sen onu sıkmaktan çekiniyorum diyosun?
Ne ekerseniz onu bicersiniz. Kendinizi geri çeken sizsiniz şimdi aramiyor diye yakınıyorsunuz sogumus olması doğal değil mi
Benim anlamadığım neden insanlar aşk konularına politika karışırtırırlar? Yani kim önce aramış , kim daha çok aramış, kim kaç mesaj göndermiş falan filan bana çok anlamsız geliyor. Varsa bir sıkıntı konuşun yoksa aşkı sonuna kadar yaşayın, ince hesaplar yapmayın bence.
Bunu biçsem bile en azından verdiği kararı bilmek hakkım değil miydi? Gayet tabii, kendi hislerini bilemiyorum suanda.
Bu adama nasil guvenebildiniz ben oraya takildim aslinda. Sizden baska kizlari da facebooktan ekleyip israrla gorusmedigi ne malum?
Muhtemelen senin onu hiç umursamadigini düşünüyor haklı olarak o yüzden açıklama yapmaya gerek duymuyordur. Adam defalarca demiş ilgisizsin diye bu şekilde düşünmesi bana mantıklı gelir yani gerçeği bilemem
2 yıllık sevgili derken ? Anlamadım o kismi
karışım post: 37075104 .!.:Sohbet ederken 3-4 sene önce 2 yıllık bir sevgilisinin olduğunu söyledi, bitme sebebini sorduğumda da ailevi sorumlarım vardı kıza da anlatamadım.. diye bir cümle kurdu.
Ne kadar sürdü görüşmeniz anlamadım ama bana öyle geliyor ki artık kopmuş. İstediğini bulamamış sende, daha ilgili bir kız istiyormuş. Bu saatten sonra zaten gururunu çiğneme. Bitmiş gitmiş, doğumgünün bile kutlama bence.
Sakin arayip sorma canim. Mesajlarini gordugu halde cevap da vermiyorsa kendini hic yok yere kucuk dusurme bana gore.
sen niye herkese aynı yorumu yapıyorsun canım?Yaslariniz kac canim?
sen niye herkese aynı yorumu yapıyorsun canım?
Fazla gurur d.te vurur derler, pek severim o lafı : )
aradan 20 gün geçmemiş olsaydı derdim ki, siz arayın, adam size defalarca ilgi istediğini, aranmak istediğini belirtmiş. aramazsanız soğur diye.. Ama zaten 20 gün geçmiş, soğumuş bitmiş.. Bu saatten sonra arasanız da olumlu bir dönüş alacağınızı sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?