Gururdan ölüyoruummm

Yaaa evett keşke arasaydım demekte istemiyorum. Kader bu belli olmaz bana yıllar sonra keşke böyle yapmasaydın arasaydın desin istemiyorum.

fazla naz asık usandırmıs diyecegim de,

adamın onceki hayatı da epey karısık.

gurur degil de dinlemedigin mantıgın alttan alttan "dur" diyormus gibi...

canım inan sevse arardı..biz eşimle ilk tanıştığımız 2 hafta görüştük konuştuk sonra bi sorun yüzünden tartıştık küstük birbirimize.o aramadan asla aramam diyede yemin etmiştim.1 hafta sonra mesaj atmıştı."dalga değilimki efkarım sahile vursun" yazmıştı cevap yazmamıştım sonra ? yazmıştı.ne efkarı dedim.çok özledim özlemimin efkarı demişti.sonra barışmıştık.bu konuyu okuyunca kendimden örnek vermek istedim.bekle canım seven arar..dönerse senindir,dönmezse vur gitsin

Yaslariniz kac canim?

sen aramissin, sonra konusalim demis, donus yapmamis.. ustune senin bidaha araman uygun olmazdi ki..

Şu severse arardı triplerini kafandan bir at. Sen de seviyorsun ama aramıyorsun demek ki sevseydi arardı diye bi durum yok. Sana ısrarla yapma dediği şeyi ısrarla yapmışsın o da soğumuş denklem çok basit aslında. Sakın arama falan demicem ben olsam ararım.

Askere gidince yazar hiiiçç merak etme

Olmasını isteyen insan arardı işteyim demiş sen aradığında,geri dönmesi gerekirdi. Bunca zamandan sonra arayan sen olma.

adam elinden geleni yapmış sen hala gurur de..
ne yani peşinden mi koşacaktı ?
bi 'merhaba,nasılsın' yazmak ile incilerin dökülmeyecekti..ne gururundan bahsediyorsun..sanki adam seni aldatmış..
sen yerinde sayarken o koşmuş ama sen naza çekmişsin..şimdi böyle debelenirsin işte.
bence o değil sen ne istediğini bilmiyorsun..biliyor olsaydın 20 gün beklemez ufacık bi 'ne haber' i çok görmezdin.
hee bu saatten sonra bırak çocuk yoluna baksın..bu git geller ile oyalama boşuna onu..ki askere gidecek madem..aklı burada kalmasın..

Kalbim araa, aklım aramaaa diyorrrr

Askere gidince yazar hiiiçç merak etme

Di mii yaaa o zaman kıymete binerim

sanal ve hızlı başlayan bir iliki hızını alamayarak o hızla bitmiş görünüyor.

Halbuki ne güzel yüz yüze görüşüp sanal ilişkiden çıkmıştık.

Olmasını isteyen insan arardı işteyim demiş sen aradığında,geri dönmesi gerekirdi. Bunca zamandan sonra arayan sen olma.

İçimden de hep böyle söylüyorum ben dee, konuşmak isteyen insan arardı!

Tokat gibi oldu vallahi, bi naberi tabii ki de çok görmüyordum ama ne bileyim erkekleri az çok biliyoruz biraz ilgilenmeye başlayınca triplere girip çok yazıyorsun moduna geçiyorlar. Öyle olmasını istememiştim.

aramalısın bence.bi kere aradın diye gurusuz falan olmazsın merak etme.belliki hoşlanmışsın.ne olacakki arasan.belki oda senin aramanı bekliyor.hee erkekler anlaşılması çok zor varlıklar tamam ama ilerde keşke arasaydım diyede pişman olmazsın.diyelimki aradın ve olumsuz cevap aldın.en azından gözün telefonda beklemezsin ve unutmak için çabalarsın.şimdi senin için belirsizlik söz konusu ve bu daha çok canını sıkar.ama eğer ararsan bazı şeyler olumlu yada olumsuz netleşir en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…